返回列表 發帖
會唔會加到跨年?
後人類準備要做嘉賓了嗎?
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

睇張海報,英皇娛樂都有份主辦,英皇娛樂居然寫在環球的前面

3 定4面台
hdfb 發表於 2023-10-18 06:54

應該係3,之前巡迴好似都係3面

3 定4面台

今次座位表一出會唔會又一片黑???

no thanks. 睇香港人樂隊rubberband 香港人許廷鏗

演出半小時前頭暈 張學友唱到一半「跌坐舞台」
見字k ho
b01091018 發表於 2023-10-17 19:14

而家空氣質素咁差
連後生都成日暈, 學友哥開咁多場都唔知頂唔頂得順
幸倪係後台ready頂上

睇黎以後山頂位都要580起跳

不過我覺得都會好多內地人落黎睇

演出半小時前頭暈 張學友唱到一半「跌坐舞台」

見字k ho
47. Bring Him Home
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

但係大陸賣貴一個double
上面啲人應該會衝晒落嚟睇
JayantL 發表於 2023-10-17 17:52

上次經典之旅已經係70%大陸的觀眾

d飛貴到咁
呢隻老野食相都幾難睇
zxc 發表於 2023-10-17 17:38

但係大陸賣貴一個double
上面啲人應該會衝晒落嚟睇
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 22 冠軍歌:容祖兒 - 九秒九

27/10 公售

d飛貴到咁
呢隻老野食相都幾難睇

李幸倪準備!

跨年留畀Twins?
babyshark 發表於 2023-10-17 15:56

之前傳話18場,應該會再加

跨年留畀Twins?
Life was a willow and it bent right to your wind.

今次巡迴其他地方剩係開五六日
香港場開2休1已經算多左啦
可能學友開始覺得體能無之前咁好 ...
KLY 發表於 2023-10-17 15:19

今次巡演場數比以前多佐吖,基本上每一站都係之前的double

經典之旅,1/2世紀,光年巡演,個幾次都係紅館20場起步咖,今次感保守
乐坛风云 發表於 2023-10-17 14:19

今次巡迴其他地方剩係開五六日
香港場開2休1已經算多左啦
可能學友開始覺得體能無之前咁好

現在山頂都要580起步喇

經典之旅,1/2世紀,光年巡演,個幾次都係紅館20場起步咖,今次感保守

希望搶到霏有得係現場聽友兒唱衰八字神曲

但點解美球唔一炮過賣哂咁多場,又諗住分幾次每次加兩場虐待大家呀