返回列表 發帖
回復 100# samson712

第一首係咪應該係我想和你好好的
100%肯定藝術與科學WK23 903冠硬!!賭幾多都得!!

回復 101# 酷愛903

已改。謝

呀蕾真係....
造星學員Nathan 就算做錯嘢
佢都照請架,即係要我地原諒佢?
再將我相信的如煙火般綻放

呀蕾真係....
kaman921 發表於 2024-3-3 11:30

樂壇社工

笑死 搵件Nathan上台
JasOh103 發表於 2024-3-3 01:03

華納關公唔係好勁咩

華納關公唔係好勁咩
hello12324 發表於 2024-3-3 13:14

佢都估唔到呢個世界會有戰爭,又邊會估到大家既反應會係點
離地女
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

呀蕾真係....

係,因為世一話佢冇錯就冇錯

仙女好有情有義

仙女以正義之名攬Nathan真係好正義
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 22 冠軍歌:容祖兒 - 九秒九

viu-華納關係牢不可破,你話佢係TVB出身就不可以原諒,viu出來大家就算了吧

仙女以正義之名攬Nathan真係好正義
JayantL 發表於 2024-3-3 14:03

華納ViuTV荃面結盟
DM多仔多到覆唔哂

支持Nathan做固定嘉賓

好似真係固定
SKM HK Music Chart 2024 Week 23
冠軍歌:炎明熹 - 還有一艘救生艙

其中一幕 VISUAL 同 AGA有異曲名工之妙 華納果然慳家

好多英皇打手抹黑仙女

祖兒祝賀仙女女金+最女,反嘅人肯定就是gin1us
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

祖兒祝賀仙女女金+最女,反嘅人肯定就是gin1us
cubex___ 發表於 2024-3-3 15:57

班gin1us真係道理天后嚟

第二場歌單一樣
20:32開場
Talking短咗話琴晚講得太耐搞到罰錢
23:35完場
「微笑之中 接受還未有 答案。」

算係近年最好看的紅館SHOW之一
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

回復 6# 阻住

點解?係米驚滯銷!?
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

拋開請人上台嘅事成個演唱會好用心,視覺、舞美、概念我覺得可以用藝術展來形容

冇翠丝
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

死啦
睇完頭場我覺得上次麥花臣沙門好睇好多喎
個舞台設計以紅館show黎講我覺得幾慳皮下

死啦
個舞台設計以紅館show黎講我覺得幾慳皮下 ...
KLY 發表於 2024-3-4 13:13

感覺三面台都係以大屏幕的動畫效果為主,而家都好少機關製作

感覺三面台都係以大屏幕的動畫效果為主,而家都好少機關製作
乐坛风云 發表於 2024-3-4 14:37

冇辦法啦而家好多限制,今次啲錢明顯用晒係Video Wall同樂手Dancer身上,今次吹啲打真係好驚喜

死啦
個舞台設計以紅館show黎講我覺得幾慳皮下 ...
KLY 發表於 2024-3-4 13:13

而家根本大部分機關都唔俾做

仙女=新王菲

冇辦法啦而家好多限制,今次啲錢明顯用晒係Video Wall同樂手Dancer身上,今次吹啲打真係好驚喜 ...
misterben111 發表於 2024-3-4 14:50

就算video wall我都覺得唔係特別靚同深刻
比起eason FNDS同早幾個禮拜juno 金榜題名都差幾個lv

比起eason FNDS同早幾個禮拜juno 金榜題名都差幾個lv ...
KLY 發表於 2024-3-4 16:45

華納係咁上下
搞演唱會一就hea製作 一就淨係唱自己公司歌 一就唱完就算唔會有任何影音產品
或者以上皆是
[已結束] Jayant Replay Awards 2023

比起eason FNDS同早幾個禮拜juno 金榜題名都差幾個lv ...
KLY 發表於 2024-3-4 16:45

不過睇返片升降台升高少少都要扣安全帶 今次比起其他同公司嘅歌手算係好好多
Janice MC紅館真係hea爆 起碼今次個rundown有心思有主題又唔會夾硬嚟更加冇嘉賓上台分享信仰

其實華納都出哂名紅館production 差 唔好期望有幾高budget
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

今晚20:31開場,23:36完場,歌單一樣
有賦二代舉MC世一燈牌,蕾兒話聽晚都唔會有MC

今晚20:31開場,23:36完場,歌單一樣
有賦二代舉MC世一燈牌,蕾兒話聽晚都唔會有MC ...
阻住 發表於 2024-3-4 23:41
我開頭仲以為佢係舉PC世一

仙女=新王菲
梨胃言 發表於 2024-3-4 16:29

米色蘇 發表於 2024-3-4 23:58

好勁
所以華納歌手成日畀人話係原唱殺手

個show 好好睇 visual 出色 主題突出 連貫
但夢中人係唱得唔好聽

祖兒去咗睇
煎煎今年又要輸

祖兒去咗睇
煎煎今年又要輸
JayantL 發表於 2024-3-5 00:59

祖兒聽好聽嘅本地音樂

琴晚去咗睇
theme visual 連貫 歌唱 樂隊 弦樂 全都好JENG
PC世一
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

祖兒聽好聽嘅本地音樂
梨胃言 發表於 2024-3-5 01:01

英皇嘅男金女金都去咗睇

祖兒去咗睇
煎煎今年又要輸
JayantL 發表於 2024-3-5 00:59

我覺得祖兒肯定有搵過陳蕾邀歌
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

我覺得祖兒肯定有搵過陳蕾邀歌
風見志郎 發表於 2024-3-5 11:11

3月新歌

不過睇返片升降台升高少少都要扣安全帶 今次比起其他同公司嘅歌手算係好好多
Janice MC紅館真係hea爆  ...
misterben111 發表於 2024-3-4 19:03

可能都係睇個歌手自己有無想法

3月新歌
梨胃言 發表於 2024-3-5 11:23

歌名《蕾John兒》

可能都係睇個歌手自己有無想法
hkaddoil 發表於 2024-3-5 12:13

JANICE 己經加左自己想法, 其實個次係FEEL 到佢係最ENJOY到 個台GE 紅館SHOW   睇片D VISUAL 其實同成件事好MATCH, 同埋佢OPENING 首歌放首最唔陳蕾GE 歌揀得好好, 令首歌GE MEANING 唔只係一首情歌

呀蕾真係....

唔覺nathan有錯
個女仔可以唔借錢
人叫你借你一定要做?

亦冇人推佢去死
係佢自己決定自殺
再者nathan冇玩總決賽都好可惜
個人覺得佢唔應該最後一刻退賽

歷屆港姐夠有唔少隆胸整容食煙溝仔
米又係照玩
當年羅仲謙夠打到傅穎一撻撻;
仲盛傳係有第四五者;外遇萬千璨爛像繁星…
米又係冇事;仲要而家都有劇拍
反而theresa就要避走大陸….呢啲又唔係冇天理咩

講返nathan件事,冇人決定個女仔生死
係佢自己選自行了斷
人生有好多選擇
冇錢 可以 搵工識男仔 積極人生
死唔係唯一解決辦法亦解決唔到
佢又唔係借財仔走投無路
亦唔係破產搞到山窮水盡

Nathan又唔係推佢落去
一切都係個女仔自己選擇
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

Deeply disgusted by the previous comment, YUCK!

反OT:我蕾世一 走音都好聽過人

Deeply disgusted by the previous comment, YUCK!

反OT:我蕾世一 走音都好聽過人  ...
WZA111 發表於 2024-3-5 17:32

我聽唔到邊part走音
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

啲haters冇聽以正義之名所以日日抹黑仙女

希望今晚請到周啟生做嘉賓教唱歌
你快樂過生活 我著襪浸溫泉