返回列表 發帖
睇嚟誓要係Jeffrey手中搶走生力軍金獎
米色蘇 發表於 2023-10-9 13:53

荃力支持Jeffrey宣佈分手吸多D忠飯幫手賣廣告
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

903 專登播到咁等 煎金 鷹王就要加碼課金啦
hkwilliamsiu 發表於 2023-10-9 18:34

英皇表示唔嘥錢喺ginlee這件蝕錢貨

既然兩首都無事
咁林代樹頂咗個死位係咩玩法

荃力支持Jeffrey宣佈分手吸多D忠飯幫手賣廣告
SugarFree 發表於 2023-10-9 18:48

Jeffrey分手嘅話隱退都似wor
仲邊有忠粉同廣告

連 FINALLY 都認真出歌, 新人獎應該會拆獎喇掛? FOOLYA Beanies FINALLY

《終於出歌》- FINALL ...
boy4dudes 發表於 2023-10-9 17:08

FINALLY vs N9,最後贏家係FOOLYA
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

五字歌竟然有落榜週

連 FINALLY 都認真出歌, 新人獎應該會拆獎喇掛? FOOLYA Beanies FINALLY

《終於出歌》- FINALL ...
boy4dudes 發表於 2023-10-9 17:08

幾時輪到CM組團出歌?

FINALLY vs N9,最後贏家係FOOLYA
LushKillYourMus 發表於 2023-10-9 18:56

狗屎垃圾都做到歌手嘅年代 
賴爽 發表於 2023-10-2 08:06

AGA得MIZU係high quality,其他都係一貫悶悶嘅AGA
gcgoobi 發表於 2023-10-9 18:47

近吐聽 呢
47. Bring Him Home
week22
1 . 林家謙        喃嘸師感官漫遊

既然兩首都無事
咁林代樹頂咗個死位係咩玩法
kwanie 發表於 2023-10-9 18:53

即係樹上星期17-3 而林係唔駛adjust
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

幾時輪到CM組團出歌?
米色蘇 發表於 2023-10-9 18:59

WZAjason - 企好 (CM迪兒 version)
21 傾城

begin 發表於 2023-10-9 18:52

小巧蝕得勁啲,個music show view數低到。大家睇咗未?
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

WZAjason - 企好 (CM迪兒 version)
LushKillYourMus 發表於 2023-10-9 19:16

邊個係上弦?

begin 發表於 2023-10-9 18:52

當初英皇做乜簽咁多實力唱將返去?
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

小巧蝕得勁啲,個music show view數低到。大家睇咗未?
gcgoobi 發表於 9/10/2023 19:17
無比錢谷蝕乜勁

邊個係上弦?
Kfmusic 發表於 2023-10-9 19:47

黑死牟、童磨、猗窩座、鳴女、半天狗、玉壺、妓夫太郎、墮姬、獪岳
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

我等我在 發表於 2023-10-9 19:47
因為新Yumiko Jace唔肯簽,唯有退而求其次,是但求其愛

boy4dudes 發表於 2023-10-9 19:44

走國際路線吧 佢成個vibe 都好衝得出香港

WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

因為新Yumiko Jace唔肯簽,唯有退而求其次,是但求其愛
SugarFree 發表於 2023-10-9 21:09

可能Jace份約同偽獨謙玩法一樣

如果panther 真係女金 有d odd , 但panther 一直lead 住佢10幾ap
我情願gin金 , 當了左佢件心事 ,之後可以ban到2046

如果panther 真係女金 有d odd , 但panther 一直lead 住佢10幾ap
我情願gin金 , 當了左佢件心事 ,之後可 ...
快劍俠 發表於 2023-10-9 22:27

點解要ban  

大媽煎女金先odd 陳蕾人氣形象都有 煎?車尾燈都望唔到
Weekly Pick(s):
陳健安 - 之後的一天

浮床係死左定又星期三+++
如果浮床死 RB又冇落榜週
LT繼續lead住怪怪地
張敬軒 // 泳兒 // RubberBand // MC張天賦 // 陳蕾 // MIRROR

仙女世一至少攞十年金啦
Weekly Pick: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

陳大陸今日又+2
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

開始期待英皇會講傷台唔太喜歡播旗下女歌手的歌
Weekly Pick: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

點解 一了百了 仲可以存在係個playlist?

WonGin 真係 plug plug 都上到 CC
mt666 發表於 2023-10-8 22:40

唔好意思, 小弟喺一連串直接同間接與閣下此post嘅有關嘅回覆攪錯黃妍同 Gin Lee。

大媽煎女金先odd 陳蕾人氣形象都有 煎?車尾燈都望唔到
敗犬女王 發表於 2023-10-9 23:11

等睇重演05女金醜態
在這畢生不滅 無極的狀態

Solomon 發表於 2023-10-9 23:15

有幾怪,成班咸濕dj/大叔不知幾buy LT。況且佢哋今年啲歌都幾好
click here

SugarFree 發表於 2023-10-9 21:09

Jace高過米高幾班,起碼唔駛陪淫虫大哥
click here

我等我在 發表於 2023-10-9 19:47

幫EGG洗底
click here

可能LT份約同偽獨謙玩法一樣
利申:唔係鏡粉

鬥到week 52
堅 605.5
仙女 605
ricnature 發表於 2023-10-9 18:39

堅:戲子無情,但最無情係觀眾
DM多仔多到覆唔哂

堅:戲子無情,但最無情係觀眾
mosesming 發表於 2023-10-10 00:04

你哋唔係噓我堅呀嘛?
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

9/10
Marf 邱彥筒〈//Undecided//〉 @_marifemarife_
@collar.weare

薛晉寧〈渣豆馬拉松〉@ningbbbbb
@mediaasiamusic

Gigi 炎明熹〈Only For Me〉 @yiminghay
@tvbmusicgroup

一個人一首歌新專輯《記不起一個人,哼得出一首歌》@everylifeisasong
戴祖儀, 吳業坤〈想跟你好好道別我怕來不及〉@joeythyee
@kwangorrrrrr

10/10
FINALLY〈終於出歌〉@finally.officialhk

12/10
藍奕邦〈命〉@bluepongpong
@sonymusichk

RubberBand〈Be Right Back〉@rubberband
王心凌新專輯《BITE BACK》@cyndiloves2sing

13/10
Andy Lai 黎展峯〈不眠來電〉@andylai_219
@eeg_music
Music Treasure Chart Week 21: 靈魂有路 | 多多指教 | 你不是我的岸

RB 新歌 Be Right Back 如無意外聽日派
Music Treasure Chart Week 21: 靈魂有路 | 多多指教 | 你不是我的岸

仙女世一至少攞十年金啦
Willjohnson 發表於 2023-10-9 23:21

樂壇末日

RB 新歌 Be Right Back 如無意外聽日派
mt666 發表於 2023-10-10 00:21

派但係會唔會狂播?
唔係話個個歌手十大之後嗰plug會壓嘅咩
雖則RB係903終極愛將有exception

派但係會唔會狂播?
雖則RB係903終極愛將有exception ...
hamster 發表於 2023-10-10 00:50

又真 憶年十大後晚安無得上榜

尹光re擺明有意更強調光B vs Lowell Lo
21 傾城

派但係會唔會狂播?
雖則RB係903終極愛將有exception ...
hamster 發表於 2023-10-10 00:50

夠磨下啦 903唔會比LT空降組金既 而家組銅係睇DJ 追唔追嫁姐 而家Collar首speak love 都似係十大尾班車 比夠8周佢都追得近三甲
問題係LT 個組三穩唔穩就好睇佢地演唱會呢plug 如果ban 左 就小心collar 追到

mt666 發表於 2023-10-10 00:19

藍奕邦sony
week22

Marf 即上嗎 連晴朗都播
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

無人話個規矩applies to everyone
kwanie 發表於 2023-10-9 11:33

支力 dear myself
week22

藍奕邦sony
b01091018 發表於 2023-10-10 08:41

WHAT?  堅料? 佢出道果陣都係SONY

又又又又又救浮床
但係LT又開concert
RB新歌又就出
係諗住補個銅?

又又又又又救浮床
但係LT又開concert
RB新歌又就出
係諗住補個銅?
kwanie 發表於 2023-10-10 10:00

可能下個禮拜攝冠