返回列表 發帖
尹光re擺明有意更強調光B vs Lowell Lo
LushKillYourMus 發表於 2023-10-10 01:31

定想光B vs 薑B
盧xnTing要等埋盧xnTing下星期一齊上
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

定想光B vs 薑B
盧xnTing要等埋盧xnYing下星期一齊上
SugarFree 發表於 2023-10-10 10:10

想聽盧xTing同盧xTing合唱
DM多仔多到覆唔哂

又又又又又救浮床
但係LT又開concert
RB新歌又就出
係諗住補個銅?
kwanie 發表於 2023-10-10 10:00

銅就咪要啦 比下啲新組合上啦(其實好多都唔新了但仲未拎到奬)
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

OMG, JILL 去左以色列入左BOMB SHELTER . BLESS HER

可能下個禮拜攝冠
梨胃言 發表於 2023-10-10 10:05

下星期梗係收到收到冠硬啦!
100%肯定藝術與科學WK22 903冠硬!!賭幾多都得!!

WHAT?  堅料? 佢出道果陣都係SONY
快劍俠 發表於 2023-10-10 09:42

From KKBOX
定係代理發行咋
之前幾首好似都係 Sony
Music Treasure Chart Week 21: 靈魂有路 | 多多指教 | 你不是我的岸

我聽緊咩
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

下星期梗係收到收到冠硬啦!
酷愛903 發表於 10/10/2023 11:25
話明攝就梗係唔係跟你劇本走啦天才

-O-O 有無可能一換一
所以上個禮拜先 +++
Music Treasure Chart Week 21: 靈魂有路 | 多多指教 | 你不是我的岸

OMG, JILL 去左以色列入左BOMB SHELTER . BLESS HER
快劍俠 發表於 2023-10-10 11:06

霉到完全冇傳媒報導 就好似佢前年派完4plug都好似冇出過歌咁
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

想聽盧xTing同盧xTing合唱
mosesming 發表於 2023-10-10 10:30

同鐵閘合唱完同二胡合唱

霉到完全冇傳媒報導 就好似佢前年派完4plug都好似冇出過歌咁
SugarFree 發表於 2023-10-10 12:31

唔係個個都係旅遊KOL嚟嘅
俾人報完你又回應唔切,未又係俾機會人地攝啲舊聞落報導裡面
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

大陸妹index:10
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

大陸妹index:10
我等我在 發表於 2023-10-10 13:00

大陸妹正呀喂
Weekly Pick: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

終於上泳

終於上泳
kwanie 發表於 2023-10-10 13:26

煎泳二選一
MmM

SugarFree 發表於 2023-10-10 12:31

果年啲歌幾好聽喎,佢活係家姐影子下都幾慘,令人想起Gigi兩姊妹
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

蘭B又係冇哂聲氣
MmM

蘭B又係冇哂聲氣
MMM 發表於 2023-10-10 13:41

完左約啦

濤上到105 已經排除萬難過晒世一同安全距離

果年啲歌幾好聽喎,佢活係家姐影子下都幾慘,令人想起Gigi兩姊妹
gcgoobi 發表於 2023-10-10 13:41

呢對相反wor 都係深夜浪漫Live所害
21 傾城

希望可以比霉泳上榜幾週,等霉泳落左榜先上煎煎都唔遲
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

kwanie 發表於 2023-10-10 14:17

埋單應該110十大第十位, 加埋安仔十大仲有兩個位

LT剛才於又一城個唱發佈會首次唱未派新歌二人限定故事,輕快R&B小品,仙灘合力填詞
100%肯定藝術與科學WK22 903冠硬!!賭幾多都得!!

終於上泳

有個二人限聚session 終於漏番D宣傳比泳

呢對相反wor 都係深夜浪漫Live所害
LushKillYourMus 發表於 2023-10-10 14:30

我淨係記得妹拎唔到金獎塊面黑過黑之呼吸
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

kwanie 發表於 2023-10-10 14:17

安全距離 mola

LT剛才於又一城個唱發佈會首次唱未派新歌二人限定故事,輕快R&B小品,仙灘合力填詞 ...
酷愛903 發表於 2023-10-10 15:05

幾清新

終於上泳

星期一得兩次都有啲危,不過就算上到可能都係1wk攝吓    Poor MayAiiiiiiiiiii
    後人就算 WK43 先上,快上快落速冠可能都追到仙女
    所以似乎都係可憐吓美Aiii 然後俾佢逗留1WK 咁大把,跟住就讓quota 俾 Gin,擔心係咁

星期一得兩次都有啲危,不過就算上到可能都係1wk攝吓    Poor MayAiiiiiiiiiii
    後人就算 WK43 先 ...
FY5856 發表於 2023-10-10 15:35

真係ban 左去一了百了罷啦,反正都過晒氣又悶。

LT剛才於又一城個唱發佈會首次唱未派新歌二人限定故事,輕快R&B小品,仙灘合力填詞 ...
酷愛903 發表於 2023-10-10 15:05

即係演唱會可能首唱埋阿六,再宣佈出首張Album
21 傾城

LushKillYourMus 發表於 2023-10-10 16:41

支持LT 組金+至尊碟

今年質素實至明歸過哂男女金
MmM

LushKillYourMus 發表於 2023-10-10 16:41

2都未PLUG,邊有可能咁快轉PLUG呀??傻啦!!

埋單應該110十大第十位, 加埋安仔十大仲有兩個位
小猫子222016 發表於 2023-10-10 14:48

軒、GIN、RB、豹、LT、濤、ON,應該仲有3個位,你係咪ASSUME收到收到入硬十大?
謙B的流離者的海亦好大機會入十大,咁就剩下一個位...

2都未PLUG,邊有可能咁快轉PLUG呀??傻啦!!
酷愛903 發表於 2023-10-10 16:49

唱咋,參考Team AK
隻碟出就會派埋阿六
21 傾城

軒、GIN、RB、豹、LT、濤、ON,應該仲有3個位,你係咪ASSUME收到收到入硬十大?
謙B的流離者的海亦好大機 ...
酷愛903 發表於 2023-10-10 16:52

How about MIZU from AGA?

How about MIZU from AGA?
EricC2021 發表於 2023-10-10 16:57

只有84ap邊有可能入十大呀?傻啦!

安全距離 mola
MCmatt 發表於 10/10/2023 15:21
從來都沒有
110都無就諗十大會唔會太誇張

酷愛903 發表於 2023-10-10 17:02

Poor AGA 豈不是佢今年嚮903失寵?

從來都沒有
kwanie 發表於 2023-10-10 17:02

上面嗰個講How about 80ap入十大咪仲好笑
不正常人類推介榜 2024 Week 22
1. 低調 - 張天穎 2. 九秒九 - 容祖兒 3. Thank You Postman - 陳卓賢

荷蘭番茄 發表於 2023-10-10 17:09

唔好意思, 我一向無留意開903 AP; 而且真心希望AGA今年有獎。

荷蘭番茄 發表於 10/10/2023 17:09
完全忽視AP嘅人建議死返去聽官台就算

從來都沒有
kwanie 發表於 2023-10-10 17:02

邊有後備唔期待自己下場做到正選
21 傾城

完全忽視AP嘅人建議死返去聽官台就算
kwanie 發表於 2023-10-10 17:11

我無意喺度挑起罵戰, 亦明白呢度絕大部分版友都聽開903同跟開佢嘅AP; 但我希望閣下對無聽開903同唔熟悉佢啲AP機制嘅版友保持一份尊重。而且903嘅AP機制反映 DJ喜好同商業考慮甚於歌曲質素, 歷來犧牲咗唔知幾多好歌, 而MIZU亦唔會係最後一首。

希望可以調位調上十大
MmM

我無意喺度挑起罵戰, 亦明白呢度絕大部分版友都聽開903同跟開佢嘅AP; 但我希望閣下對無聽開903同唔熟悉佢 ...
EricC2021 發表於 10/10/2023 17:26
你呢番說話套落邊個台度都得

簡稱講經。

我無意喺度挑起罵戰, 亦明白呢度絕大部分版友都聽開903同跟開佢嘅AP; 但我希望閣下對無聽開903同唔熟悉佢 ...
EricC2021 發表於 2023-10-10 17:26

估十大唔睇airplay
咁不如我盲估楊千嬅有十大啦
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

WHAT?  堅料? 佢出道果陣都係SONY
快劍俠 發表於 2023-10-10 09:42

Sony負責publish
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

你呢番說話套落邊個台度都得

簡稱講經。
kwanie 發表於 2023-10-10 17:28

條友唔會夠膽講佢最愛嘅官台嗰九休歌手同埋ban其他歌

冇留意903咁成日講903嚟把托
不正常人類推介榜 2024 Week 22
1. 低調 - 張天穎 2. 九秒九 - 容祖兒 3. Thank You Postman - 陳卓賢

How about Trivial Matters Of Us from Gin Lee?

我一向無留意開903 AP; 而且真心希望Gin今年有獎。
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影