返回列表 發帖
豹 樹 aga 煎 應該穩入
jasonscy 發表於 12/10/2023 01:42
係咪架……

雖則 MC 啲歌越出越悶,但都未至於連榜都上唔到
賴爽 發表於 2023-10-12 07:47

當-O-O播到突然唔想播 就會靈機一觸喺枱底揾返出嚟播㗎啦
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

雖則 MC 啲歌越出越悶,但都未至於連榜都上唔到
賴爽 發表於 2023-10-12 07:47

可以解釋係下plug係903心頭好或者華納雪緊mc
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

可能過兩個月又會播返
MMM 發表於 2023-10-12 00:44

未過數買獎所以唔播
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

其實只係我哋一廂情願濤有十大,最後同炎一樣都係專業推介白果
click here

jasonscy 發表於 2023-10-12 01:42

大滿貫有上榜歌
應該穩入
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

其實只係我哋一廂情願濤有十大,最後同炎一樣都係專業推介白果
gcgoobi 發表於 2023-10-12 08:01

唔駛再播都夠哂數
咁想睇903第四季季選咩
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

一定係cm 錯 903 冇錯
百鳥係今個月先至派台
47. Bring Him Home
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

後面兩姊妹上年一個唔入10強一個連15強都入唔到點解今年會變咗穩入5強
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

唔駛再播都夠哂數
咁想睇903第四季季選咩
LushKillYourMus 發表於 2023-10-12 08:41

有再高質啲嘅歌十首第4季又如何
click here

咪話英皇落左個廣告二人限聚有個 一了百了session, 會播一個星期
下星期起碼有3AP 唔知會唔會上到第二週

後面兩姊妹上年一個唔入10強一個連15強都入唔到點解今年會變咗穩入5強 ...
SugarFree 發表於 2023-10-12 09:09

大貨車開到0.7場麥花臣生日會即係有七百幾票咁樣入到五強的機會其實都唔細
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

可以解釋係下plug係903心頭好或者華納雪緊mc
gcgoobi 發表於 2023-10-12 07:58

可能係佢得罪咗903。。完全唔播

泳都唔知會唔會多過一週
JK5059@64K 發表於 2023-10-12 00:01

其實都預左,俾盡咪兩 wk 低位out,蛋要谷後人類,而家 WK41,再唔播多啲,煎就可能唔會夠數衝金,雖然話好似有 5th plug,但要留多啲時間俾 4th plug,同埋蕾都好似有5plug? 所以美Aiii 呢plug甚至下plug,基本上都係做定壞既心理準備好啲。
我唔太認為蛋公司會爭十大俾美Aiiii然後放棄煎女金,除非有容祖國魔咒

其實都預左,俾盡咪兩 wk 低位out,蛋要谷後人類,而家 WK41,再唔播多啲,煎就可能唔會夠數衝金,雖然話 ...
FY5856 發表於 2023-10-12 10:27

又吾一定,見捧吾起一個,自然轉章分散投資ga la。
今年幸兒金真係1/3 機會,加上捧極都吾比以前有大分別,上次音樂會銷量更加吾好提。

多個歌手佔多個獎比較化算

一了百了播到停唔到

可能係佢得罪咗903。。完全唔播
筠筠 發表於 2023-10-12 10:21

可能係佢得罪咗華納 唔課金。。完全唔播

我一早話英皇只可以一個女金, 就係祖國
      泳兒銀 已經係容天后開恩 煎煎轉會即金 ?
         ...
awong255 發表於 2023-10-11 21:32

假設蕾同煎都唔再播,迦好似都爭成 100 次仲要黎緊蕾煎好似都有 5th plug,咁 Special One 係咪要好似樂觀咁播?

一了百了播到停唔到
doughnut 發表於 2023-10-12 10:44

明明星期一先得 2 次,但到星期四朝早已經 9 次    唔會係將失禁式播放呢招用落一了百了到掛
    定係預視到新美Aiii 3th plug 會係 18.5 2.0 所以轉谷呢首連美Aiii自己都話職業生涯最難唱既歌

一了百了播到停唔到

其實一了百了首歌唔差, 只係無啦啦記得去狂播好好笑

假設蕾同煎都唔再播,迦好似都爭成 100 次仲要黎緊蕾煎好似都有 5th plug,咁 Special One 係咪要好似樂 ...
FY5856 發表於 2023-10-12 10:45

派台都第三星期先上 仲要連續兩星期低位徘徊  今個星期稍爲播多一點 你說會否像樂觀咁 播到衝女金呢

一了百了是否要一上榜就要高過陳蕾

一了百了播到停唔到

課美吓都唔課美煎

課美吓都唔課美煎
steph 發表於 2023-10-12 10:55

美煎夠ap上到榜啦

美煎夠ap上到榜啦
hkwilliamsiu 發表於 2023-10-12 10:57

一個要爭獎一個唔使 點同

課美吓都唔課美煎
steph 發表於 12/10/2023 10:55
事實係英皇同時落咗二人限聚嘅session 比泳
同埋常規每兩個鐘一次嘅廣告比煎

先至兩首一齊有得上

假設蕾同煎都唔再播,迦好似都爭成 100 次仲要黎緊蕾煎好似都有 5th plug,咁 Special One 係咪要好似樂 ...
FY5856 發表於 2023-10-12 10:45

播到樂觀咁

女金都仲係不樂觀
MmM

浮床又播返上黎 組金+十大ready
Lolly Talk表演完一把火走得
69h 發表於 2023-10-12 10:04

關愛床嚴禁帶易燃物品上車
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

明明星期一先得 2 次,但到星期四朝早已經 9 次    唔會係將失禁式播放呢招用落一了百了到掛
    定 ...
FY5856 發表於 2023-10-12 10:50

美aiiii IG po 左段野有d 似3plug trailer ,好另類甘
會吾會 幸兒女銀已成定局,所以吾使再谷?

浮床又播返上黎 組金+十大ready
Lolly Talk表演完一把火走得
69h 發表於 2023-10-12 10:04

傻啦!今年組金一定係RB!
LT必有三甲
100%肯定藝術與科學WK23 903冠硬!!賭幾多都得!!

估今年最女係豹掛
欣宜唔玩 樹啲fans base又越玩越窄
講動員力 炎反而大機會入到
估最女五強可能有 豹 炎 樹 Marf 小明/Kay/煎(英皇力谷可能入到)

Btw AK 新歌出左5日YouTube 5.5M views
meanwhile 教主7日 2.8M views

5日5.5M views真定假呀

一了百了是否要一上榜就要高過陳蕾
hkwilliamsiu 發表於 2023-10-12 10:53

似SiS星期三四狂播 一過兩點後煞停
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

估今年最女係豹掛
估最女五強可能有 豹  ...
tree 發表於 2023-10-12 11:45

菲象嘅動員力又點睇
47. Bring Him Home
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

鏡團歌趕入十大

估今年最女係豹掛
估最女五強可能有 豹  ...
tree 發表於 2023-10-12 11:45

我估5強:仙女,樹,小明,迪迪,炎
Kay&煎煎霉過霉菜,唔睇好
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

禮偷懶?咁早入廣告
攝多首3分鐘歌都得啦

其實一了百了首歌唔差, 只係無啦啦記得去狂播好好笑
tamabaron 發表於 2023-10-12 10:50

真係唔差, 唔明點解大家好似好唔鐘意咁

我等我在 發表於 2023-10-12 12:24

講霉嘅話aga同gin有得fight

我膠又出一首song of the year
我們的總和

痴線RB 如果咁都輸903 真係交返個牌出嚟啦

Btw AK 新歌出左5日YouTube 5.5M views

5日5.5M views真定假呀 ...
tree 發表於 2023-10-12 11:50

啲奶係假㗎
click here

5日5.5M views真定假呀 ...
tree 發表於 2023-10-12 11:50

同一時間,七月返歸上成個月票房都係得4百幾萬
係咪生粉用行動證明想睇生生唱歌多過做戲

大貨車開到0.7場麥花臣生日會即係有七百幾票咁樣入到五強的機會其實都唔細 ...
on07111 發表於 2023-10-12 10:17

如果計concert嘅話小鳳姐應該攞咗好多年最女
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

播咗五次嘅 idundomuchtalkingnow 擺咗喺點半黑洞裡面即係唔計啦?

我等我在 發表於 2023-10-12 12:24

Kay 有姜糖倒票 ! 而且 Kay 邊度霉 ?  就黎有電影上 !
         其他幾個有冇人搵佢拍戲? 有電影拍會霉過 無電影拍 ?

Kay 有姜糖倒票 ! 而且 Kay 邊度霉 ?  就黎有電影上 !
         其他幾個有冇人搵佢拍戲? 有電 ...
awong255 發表於 12/10/2023 13:45
牙登咁耐無見講嘢好笑咗咁多

同一時間,七月返歸上成個月票房都係得4百幾萬
係咪生粉用行動證明想睇生生唱歌多過做戲 ...
阻住 發表於 2023-10-12 13:04

但生生呢套嘅票房已經比起佢上套多咗成倍
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

鏡團歌趕入十大
kwanie 發表於 2023-10-12 12:20

可能要團歌十大先肯全隊嚟
MmM

其他幾個有冇人搵佢拍戲? 有電 ...
awong255 發表於 2023-10-12 13:45

洗衣bb 點解你唔叫返做洗衣王國
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你