返回列表 發帖
**** 本內容被作者隱藏 ****
seeseetv 發表於 2019-10-9 00:27

喜歡祖兒
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

kwanie 發表於 2019-10-8 23:03

本帖隱藏的內容需要積分高於 7777 才可瀏覽

話阻住佢番工個班港豬
返工好緊要架嘛 關心自己仲多過關心人
玻璃爛咗好心痛 人死咗就懶理 ...
kaman921 發表於 2019-10-9 00:10

講得依 D說話 都係腦殘。無得救。。個腦唔識運作。。好快入老人院。。

等天收啦。
貝洛西 話制裁 林鄭成個團隊。。等睇好戲啦。。咁你就唔會嬲。。

4點鐘狗狗記者會。。叫大話 ...
kk8733 發表於 2019-10-9 00:04

話阻住佢番工個班港豬
返工好緊要架嘛 關心自己仲多過關心人
玻璃爛咗好心痛 人死咗就懶理
再將我相信的如煙火般綻放

NBA 件事好搞笑。 央視新聞 叫人道歉。。無人SHOW 佢。。

暴徒  聽到呢兩個字好討厭
破壞公物就係暴徒?
比人打死個班就唔係暴徒?
點解有啲人咩都唔知喺度盲撐只係識 ...
kaman921 發表於 2019-10-8 23:53

等天收啦。
貝洛西 話制裁 林鄭成個團隊。。等睇好戲啦。。咁你就唔會嬲。。

4點鐘狗狗記者會。。叫大話會。。 日日講歪理當全香港人白痴咁。。

暴徒  聽到呢兩個字好討厭
破壞公物就係暴徒?
打死人黑社會個班就唔係暴徒?
點解有啲人咩都唔知喺度盲撐只係識話人暴徒?

JayantL 發表於 8/10/2019 23:01
本帖隱藏的內容需要積分高於 2345 才可瀏覽

kwanie 發表於 2019-10-8 22:32

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 22 冠軍歌:容祖兒 - 九秒九

本帖隱藏的內容需要積分高於 3456 才可瀏覽

屮SiU霖屮 發表於 7/10/2019 14:30
本帖隱藏的內容需要積分高於 3333 才可瀏覽

kwanie 發表於 2019-10-7 14:25

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

屮SiU霖屮 發表於 7/10/2019 14:05
本帖隱藏的內容需要積分高於 5001 才可瀏覽

部 2011 嘅 desktop 就打柴
好唔想轉win 10
b01091018 發表於 2019-10-7 14:16

我個部12定13年買都差唔多

部 2011 嘅 desktop 就打柴
好唔想轉win 10
47. Bring Him Home
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

Empty R 幾時執?
好煩 停完未?
唔係貪你方便貪你快鬼搭你

原來忘記傷害係 Alex Fung x 牙夕

我跟她 安心 彎月下

Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

要爆seed
林鄭月娥你仆街死啦!!!!

你所給我其實未問過我

無力感
利申:唔係鏡粉

咳到甩肺
近呢幾年仲衰過以前俾嚟俾去都係嗰兩位
班人越嚟越bad taste 執得笠未

聽番未來見真係好感觸
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

邊有人會踩自己話自己係仆_ 其實仲更加覺得佢想博咩
kaman921 發表於 2019-10-2 16:56

佢公司奶共
即係入場睇佢演唱會買佢CD佢公司都有收入
咁仲支持佢做乜?
以後一蚊都唔會比!

邊有人會踩自己話自己係仆_ 其實仲更加覺得佢想博咩

[有圖]周柏豪衰到連何妖都奶

hlyung 發表於 2019-10-2 12:31

一出po 偽人就出晒黎

[有圖]周柏豪衰到連何妖都奶
https://lih.kg/1611546

如果微博勉強當係平行時空
咁po IG個位...
JasOh103 發表於 2019-10-2 01:04

牙sa po IG都唔知為乜

港台奶共偽人一覽表
https://m.douban.com/group/topic/153888610/

垃L圾蔡卓妍
微博比大陸人睇 都尚且可以呃下自己
Ig都奶 無籍口啦掛
利申:唔係鏡粉

估唔到張敬軒ig咁快俾番人留言

張敬軒ig想玩攬炒
係咪太天真呢
JayantL 發表於 2019-10-2 06:53

勁多fans含住淚屌佢 心up
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

張敬軒ig想玩攬炒
係咪太天真呢
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 22 冠軍歌:容祖兒 - 九秒九

關智斌祝祖國生日快樂
小寶係咪要放棄佢啦?
kaman921 發表於 2019-10-2 01:35

多謝楊生!!

關智斌祝祖國生日快樂
小寶係咪要放棄佢啦?

唔奶邊有男金
hehehaha 發表於 2019-10-1 23:52

容祖兒 祖國兒女係咁先 拜拜

正式反軒了
hehehaha 發表於 2019-10-1 23:38

如果微博勉強當係平行時空
咁po IG個位...
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

張敬軒ig已經禁止左留言

夠膽死仲祖國生日快樂 同蛋記奶共
kaman921 發表於 2019-10-1 23:51

唔奶邊有男金

正式反軒了
hehehaha 發表於 2019-10-1 23:38

夠膽死仲祝祖國生日快樂 同蛋記奶共

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

正式反軒了

本帖隱藏的內容需要積分高於 777 才可瀏覽

邊個今日仲會講國慶日快樂?

有時候,我們不得不堅強,於是乎,在假裝堅強中,就真的越來越堅強
47. Bring Him Home
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

走光比啲叔叔伯伯睇
呢個女人好有心機
hehehaha 發表於 2019-9-29 04:29

啲伯伯睇完會唔會中風?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

matthew1990 發表於 2019-9-29 03:51

走光比啲叔叔伯伯睇
呢個女人好有心機

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

我覺得係大陸味。。
kk8733 發表於 2019-9-29 01:57

陣蝗味好勁