返回列表 發帖
雷同今個禮拜出新歌
棄十大換組金
梨胃言 發表於 2024-5-13 23:13

拎十大好過組金,組金咁多人爭
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

回復 51# gcgoobi
今年比較少,明顯對手只有領同未出歌既珍
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

回復  gcgoobi
今年比較少,明顯對手只有領同未出歌既珍
cubex___ 發表於 2024-5-13 23:43

拎到最多得個同,組同二友
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

on會員好太多
WZA111 發表於 2024-5-13 22:03

感謝支持街燈mv
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

無gin fun聽廣播劇

回復 25# kevin2011

個人組合大亂、華納杯、Star Hall變一廠、個期亂改
淨係唔知邊個係主因
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

boy4dudes 發表於 2024-5-14 00:20

和田裕美好多韓國人支持

中文歌曲龍虎榜 本周精選
漫天星 (05) / Dirty Rhythm (06) / 慢性分手 (09) / 回復原廠設定 (12) / 現在 ( ...
mt666 發表於 2024-5-13 22:15

我估冠6

四首十二次

本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽

告急!

**** 本內容被作者隱藏 ****
告急!
kwanie 發表於 2024-5-14 10:23

如果上唔到就真係好得太過份

和田裕美好多韓國人支持
WZA111 發表於 2024-5-14 00:56

荃力支持裕美拎林作最女
DM多仔多到覆唔哂

四首十二次
cubex___ 發表於 2024-5-14 10:18

估最後都係油麻地莎士比亞冠

告急!
kwanie 發表於 2024-5-14 10:23

未到星期三唔怕啦

Edan 02>02
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

18>03>02 咁樂觀
霉棄燈冇運行了

荃力支持裕美拎林作最女
mosesming 發表於 14/5/2024 11:12

睇錯和田裕玲

黃言停哂

東京人壽
唔知下首雙周冠嘅會係邊首呢
九秒九
Music Treasure Chart Week 22: 慢性分手 | Thank You Postman | 年輪海

容祖兒一人之榜
1. 東京人壽
2. 黃色大門 / 心之科學 (同票)
4. 心淡
5. 煙霞
6. 16號愛人 / 借過 (同票)
8. 搜神記
9. 舊日回憶的山丘 / 九秒九 (同票)
11. 阿門 / 花千樹 / 怯 / 痛愛 / 分身術 / 牆紙 (同票)

梨胃言 發表於 2024-5-13 16:59

五台雙週冠好勁
東京人壽
mt666 發表於 2024-5-14 16:54

噴榜
可能因為英文名同gin gin有關

五台雙週冠好勁
噴榜
可能因為英文名同gin gin有關
梨胃言 發表於 2024-5-14 16:55

Live in the Moment
Music Treasure Chart Week 22: 慢性分手 | Thank You Postman | 年輪海

Live in the Moment
mt666 發表於 2024-5-14 16:57

祖兒新歌大受中學生歡迎
最女confirmed

播埋隱形黃色大門

真係谷離譜十大, 今週應該係兒登冠軍啦掛, 佢話拉闊前有新中版歌要出 (佢 IG live 播左少少前奏), 下週應該到離譜冠.

Also, Viu1 人物專訪有小明, 破冰啦.

boy4dudes 發表於 2024-5-14 00:20

ok wor .. 好 K
最愛 :

周國賢.迪子.蔣雅文.黃馨

煤氣燈今WK得2 AP? another 0 AP song?

真係谷離譜十大, 今週應該係兒登冠軍啦掛, 佢話拉闊前有新中版歌要出 (佢 IG live 播左少少前奏), 下週應該 ...
boy4dudes 發表於 2024-5-14 18:22

根本係小明嬲咗viu飛起佢無得做女主角,破乜鬼冰
click here

黃言停哂
Kfmusic 發表於 2024-5-14 15:23

科學仲儲緊分
click here

Dear Jane根本無可能輸 時間管理大師呢啲無人氣又低質嘅歌都有冠  
求其播首歌上十大都已經贏曬 {:1 ...
69h 發表於 2024-5-14 00:17

低質?CC專業推介
舊年DJ咁低質都掃到咁多獎,真係都唔知邊個bad taste
click here

終於讚番!祖兒可能3>3

低質?CC專業推介
舊年DJ咁低質都掃到咁多獎,真係都唔知邊個bad taste ...
gcgoobi 發表於 2024-5-14 19:55

舊年睇埋組銀銅就知有幾good taste

Hertz Pandora were robbed

容祖兒一人之榜
1. 東京人壽
2. 黃色大門 / 心之科學 (同票)
4. 心淡
5. 煙霞
6. 16號愛人 / 借過 (同票)
8. 搜神記
9. 舊日回憶的山丘 / 九秒九 (同票)
11. 阿門 / 花千樹 / 怯 / 痛愛 / 分身術 / 牆紙 (同票)
梨胃言 發表於 2024-5-13 16:59

點解仲有人想聽阿門佢次次開concert都唱幾百次已經聽到唔想再聽
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

科學仲儲緊分
gcgoobi 發表於 2024-5-14 19:51

黃言index: 8

祖兒又上返第二

9.9s 上死位然後讓 quota for FM520 (新人入場券), 告別煤氣燈, 討好式戀愛 (唔知係蛋記定球記 quota), 定係慢慢拖上冠軍? 希望至少有得快冠.

討好式戀愛唔係大巧獨唱咩
唔會計球記 quota 啦

Sherman IG 預告出新歌 Vincy 第一個 comment, so sweet

https://www.instagram.com/p/C68wkp9OIqC/

回復 88# boy4dudes
死完之後兩週冠唔認為祖先死位出榜

舊年睇埋組銀銅就知有幾good taste

Hertz Pandora were robbed
tamabaron 發表於 2024-5-14 20:02

果啲投票獎,算把啦
完全唔記得DJ合唱MONEY拎咗啲票
click here

靈魂有路新version,搏十大
开花五千日

xm1n9 發表於 2024-5-14 23:46

同Oscar嘅合唱版

希望霉棄登上到!

討好式戀愛唔係大巧獨唱咩
唔會計球記 quota 啦
mt666 發表於 2024-5-14 20:49
原來合作唔係合唱, 見舒文監以為迪迪有份唱

同Oscar嘅合唱版
梨胃言 發表於 2024-5-14 23:55

diu我以為家謙
开花五千日

播埋隱形黃色大門
cubex___ 發表於 2024-5-14 17:09

應該一齊播:隱形遊樂場(真想給你見到它)/ 黃色大門/ 紅屋頂/ 九秒九
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

xm1n9 發表於 2024-5-14 23:46

同家謙唱喃嘸版?
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽

真係唔救?!
雲係時候下 PLUG
咪嘥時間

真係唔救?!
雲係時候下 PLUG
咪嘥時間
kwanie 發表於 2024-5-15 10:26

救左
Nick's Music Selection 2024 (Week 23)
1. 靈魂有路 - 雷同二友  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 趁你旅行時搬走 - moon tang

BARF!