返回列表 發帖
笑死人咩
仲難睇過以前星夢 annual dinner
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

J fung 兩首 R&B 都冇?

MC都無入五強
金咩獎
wing 發表於 2024-5-12 19:51

唔係呀嘛 MC 竟然不敵鏡仔 唔使問 男金又係教主啦 ! help !

回復 153# KT1999
女金呀
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

笑死人咩
616.1314 發表於 2024-5-12 19:52

仲有華納紅果班星夢班人名都up 唔出

完全唔知有咩flow
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 22 冠軍歌:容祖兒 - 九秒九

企街呢個造型比三個男人圍住真係好企街
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

JasOh103 發表於 2024-5-12 19:55

勁娘

完全唔知有咩flow
JayantL 發表於 2024-5-12 19:55

同埋crossover咗啲乜

大國華納annual dinner
Weekly Pick: 戀愛腦之死 - 陳健安

談情的價值有無機會拎跳唱
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

勁娘
梨胃言 發表於 2024-5-12 19:56

有事業線

JasOh103 發表於 2024-5-12 19:55

三個加拿大男人同一個馬拉女人

同埋crossover咗啲乜
JasOh103 發表於 2024-5-12 19:56

半段
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 22 冠軍歌:容祖兒 - 九秒九

Phil saxophone 好搶

好娘好彩有金髮

好娘好彩有金髮
cubex___ 發表於 2024-5-12 20:00

Diva ?Diva 被 ko la

on07111 發表於 2024-5-12 19:57

3 首專業都係mirror

on07111 發表於 2024-5-12 19:57

Dum Dum

三個加拿大男人同一個馬拉女人
kaka1224 發表於 2024-5-12 19:57

Gin加加加

回復 164# kaka1224
(三個)美男子與娘煎

笑死人咩
616.1314 發表於 2024-5-12 19:52

以前都仲有機會見下其他公司歌手有獎,依加真係圍威喂

MC 69,000 票
當 8 成基本粉絲盤
忠粉 55,000 票

lmao

幸兒

gingin 依首都有
SKM HK Music Chart 2024 Week 23
冠軍歌:炎明熹 - 還有一艘救生艙

煎有獎

回復 176# leo_03
Dum dum跳唱

蛋記開齋
Music Treasure Chart Week 22: 慢性分手 | Thank You Postman | 年輪海

自己創作
敢2.0

做唱作
SKM HK Music Chart 2024 Week 23
冠軍歌:炎明熹 - 還有一艘救生艙

今年有自己既創作
敢 is coming

單戀係咪第一個獎?

今年多左每個組別三首專業評審歌曲獎
咪變相分豬肉?
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

MC 69,000 票
當 8 成基本粉絲盤
忠粉 55,000 票
hissorhk 發表於 2024-5-12 20:05

甘佢又真係實力整體係比較平均。
樣吾差,唱歌不錯,歌又流行,投吾落其餘乸的話,街客應該都會投佢。

支持幸兒超越自己延續 敢 強勢

自己創作
敢2.0
梨胃言 發表於 2024-5-12 20:07

原來敢佢有份寫,希望佢繼續寫落去,好有潛質
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

專業評審:暗戀xxxx > MIZU

今年有自己既創作
敢 is coming
JasOh103 發表於 2024-5-12 20:07

應該係佢同jay fung一起作 jayfung IG有post
Cantonpop lover

Aga 無獎
Music Treasure Chart Week 22: 慢性分手 | Thank You Postman | 年輪海

回復 184# 我等我在
豬肉咗 但係冇新城甘豬肉

同一首歌兩個獎

同一首歌兩個獎
cantonpoplol 發表於 2024-5-12 20:09

好值

蛋記開齋
mt666 發表於 2024-5-12 20:07

隱形遊樂場  已經出咗場了

又世一做乜 大國嬅納共胴體 其實世一麻麻

Dum Dum! Dum Dum!

MIZU 關我蛋治>>>依3首

75% 真有公信力

15 萬 anson lo 盤
Mirror d 票少到一個點

應該係佢同jay fung一起作 jayfung IG有post
cantonpoplol 發表於 2024-5-12 20:09

Song Of The Year!