返回列表 發帖
jm9啊呢幾條女
开花五千日

BARF!

唔怪得商台可以標榜自己係專業推介
JayantL 發表於 2024-5-12 20:18

頭兩位都好專業 第三位就唔講啦
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

好難聽..........

其實2000年勁歌歌手表演唱1978年嘅歌會畀人話娘

揀首最難聽 嚟唱
SKM HK Music Chart 2024 Week 23
冠軍歌:炎明熹 - 還有一艘救生艙

點解一把火冇份?????????????????????????
酷愛903 發表於 2024-5-12 20:18

情願比一把火 都唔想 IDC

點解一把火冇份?????????????????????????
酷愛903 發表於 2024-5-12 20:18

你應該知道viutv同daydream關係幾好

原來TWINS 唱LIVE 咁好聽........

做咩要唱twins

原來Dum Dum好好聽

jm9啊呢幾條女
xm1n9 發表於 2024-5-12 20:19

準備同美管鬥scream

原來 twins 唱得好好聽

仲難聽過 Twins

Twins是對比鏡領LT的talent
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

救命....仲咩揀twins 首歌唱
再將我相信的如煙火般綻放

所謂的專業評審將又係一個內部分豬肉獎項

鏡頭一轉Nowhere Boys忍唔到笑
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 22 冠軍歌:容祖兒 - 九秒九

佢嘅獨特唱法係咪致敬仙女下流社會? 不過得美管先有感染力可以療癒人心
Cantonpop lover

sunshine 發表於 2024-5-12 20:21

懷疑有冇真係投過

希望港台頒獎禮做得妥當
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

希望港台頒獎禮做得妥當
cubex___ 發表於 2024-5-12 20:23

997賽果都仲好過呢個啦
港台其實上年就多人吾泥,但賽果其實還ok 正路

痴線。。。呢啲系咪某啲人口中嘅“至少有show睇”
开花五千日

香港無一個頒獎禮似樣 包括????吒 , Viutv 想做好頒獎典禮 要公平啲 !
     AL 可以拎兩首歌投票獎 我唔會信 佢真係咁高得票 !

sunshine 發表於 2024-5-12 20:21

不如下年分5類 每類頒兩首專業評審
Total 10首
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

上個月估以下, 都中幾首 (以為評審得一首, otherwise 會 pick Dum Dum)

Pop: 隱形 (評審) / DUMMY (民投)
R&B: ATIW (評審) / 世一 (民投)
Rock: 時間 (評審) / 伸縮 (民投)
Dance: 談情 (評審) / MONEY (民投)

dum dum 劣質歌曲
評審真無taste
我等我在 發表於 2024-5-12 20:18

Gin表示:係你哋班人無taste
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

痴線。。。呢啲系咪某啲人口中嘅“至少有show睇”
xm1n9 發表於 2024-5-12 20:25

今時今日都仲有人講ga

評審真無taste

你乜水

咁都上到台

唱完佢把聲仲講到嘢?唱一次唞半個月
开花五千日

鏡仔竟然唔係攞民選係攞專業評審

評審真無taste

笑死

Ginlee又成為笑柄

星夢情真 發表於 2024-5-12 20:31

又會咁岩專業評審全大公司

又會咁岩專業評審全大公司
qwerzx 發表於 2024-5-12 20:34

當年溝渠都贏到投票十大

香港無一個頒獎禮似樣 包括????吒 , Viutv 想做好頒獎典禮 要公平啲 !
     AL 可以拎兩首歌投票獎 我唔 ...
KT1999 發表於 2024-5-12 20:25

叱咤好好多!coolmanmusic 網站就是因爲叱咤而存在!她們應付唱片公司的要求有一定經驗,例如今年叱咤新人獎及叱咤十大的處理,ViuTV 望塵莫及。

正姐live好過好多人
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 22 冠軍歌:容祖兒 - 九秒九

星夢情真 發表於 2024-5-12 20:31

第一年已經俾人睇到機制漏洞
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

好悶
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

Finally既歡呼聲大過Gin Lee

Finally既歡呼聲大過Gin Lee
JasOh103 發表於 2024-5-12 20:39

人地仲齊過d女團
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 戀愛腦之死 - 陳健安

人地仲齊過d女團
kevinlai1621 發表於 2024-5-12 20:40

成班都係笑話…

你乜水
JasOh103 發表於 2024-5-12 20:28

佢365日都係咁, 唔使理佢
Weekly Pick: 戀愛腦之死 - 陳健安

叱咤好好多!coolmanmusic 網站就是因爲叱咤而存在!她們應付唱片公司的要求有一定經驗,例如今年叱咤新 ...
Joseph 發表於 2024-5-12 20:37

1月1嗰陣由10聽到7係幾feel到個希望嘅
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

第一年已經俾人睇到機制漏洞
LushKillYourMus 發表於 2024-5-12 20:37

下年不如改為ViuTV 高層選出歌曲獎項,無需要請評審團,浪費金錢及時間

超過一半人呃飯食
开花五千日

啲新人 好難搞
SKM HK Music Chart 2024 Week 23
冠軍歌:炎明熹 - 還有一艘救生艙

nancy雖然都唔好聽,至少氣質唔同先
开花五千日

叱咤好好多!coolmanmusic 網站就是因爲叱咤而存在!她們應付唱片公司的要求有一定經驗,例如今年叱咤新 ...
Joseph 發表於 2024-5-12 20:37

叱吒咪又係 選啲難聽歌 同chill club