返回列表 發帖

傳個唱場數贏隊友 陳卓賢澄清:唔係以數字競爭

陳卓賢(Ian)與江x生(AK)完成新加坡巡唱返港後,便宣布舉行個人演唱會,有傳Ian破其他隊友紀錄連開5場,問他可有信心?Ian說:「希望啦!好彩嘅係場地允許,如果大家支持,都希望可以開多啲。(破隊友紀錄?)唔好比較邊個開多或少,隊友如果之前場地配合到,都可以開多啲,我覺得大家經常拎我哋比較,首先我哋唔係競爭,就算要競爭都唔係以呢啲數字競爭,隊友之間可以喺音樂同其他作品上良性競爭,呢啲先係隊友之間應有嘅事。」有傳AK只開兩場夠不夠?他只說:「唔知呀!等公司發落啦!」

Link

延伸閱讀:
疑激嬲英國hellosss 陳卓賢澄清兼道歉
Ian澄清《Got U》冇抄襲Jay Park
Ian幸無被隊友擺上檯 澄清爭獎傳聞
姜濤翻版被指壓力爆煲!Ian澄清:我有嗎?
陳卓賢澄清缺席頒獎禮原因「我早成個月前已請假」
在這畢生不滅 無極的狀態

Thank you post文
AK唔好唔開心
未講的說話寫滿在信箋
郵差多謝你知 我心所向位置

無咗Star Hall唔知會去邊度開
會展? 伊館? Hall 10?

感謝lanb澄清
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

回復 3# masterdragon
Arena
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

Ianson齊上齊落

無咗Star Hall唔知會去邊度開
會展? 伊館? Hall 10?
masterdragon 發表於 2024-4-29 22:06

唔係hellosss,但希望花詛/公司安排係中環海濱活動空間開,彌補舊年3月19號嘅遺憾
如果之後再迦兩場就可以叻過果件大魔王

比起最多粉個兩個, Ian應該吸到多啲非鏡粉入場
Orangeti

我賢答得好!
我B應該會吸到啲街客去聽佢~
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

Ian係邊個場開?¹

Ian係邊個場開?¹
wingwing228 發表於 2024-5-2 17:10
新蒲崗胡李名靜體育館 (to be confirmed)

Link

新蒲崗胡李名靜體育館 (to be confirmed)
boy4dudes 發表於 2024-5-2 18:52

下 個場得800個位咋喎
無咗九展就去呢個館 好似跳得有啲快
去麥花臣都好啲
那陣時不知道 置身的日子都發亮

下 個場得800個位咋喎  
無咗九展就去呢個館 好似跳得有啲快
去麥花臣都好啲  ...
danlam15 發表於 2024-5-4 22:24
tickethk.com 錯/舊資訊, 今日 confirm 係 Asia World Arena