返回列表 發帖
903繼續熱播。。你地班酸民可以點。。
kk8733 發表於 2021-3-28 14:10

真係聽都唔想聽 咁醜既女人

想請教下煙花紀係咪唔會上chill club啦?

聽人講拎左冠之後cc就唔會再比同一個歌手上榜
趁一切 都正好
撮合無盡 的偶然來盡興

真係聽都唔想聽 咁醜既女人
wahwahyo 發表於 2021-3-30 15:34

聯合投訴 要佢從善如流!

聽人講拎左冠之後cc就唔會再比同一個歌手上榜 ...
jamie1002 發表於 2021-3-30 20:09

唔係唔畀上榜咁得意吖?咁佢個榜彈性好低
我覺得同一期唔畀一個歌手兩首歌一齊上榜就合理

唔係唔畀上榜咁得意吖?咁佢個榜彈性好低
我覺得同一期唔畀一個歌手兩首歌一齊上榜就合理 ...
kenneth 發表於 2021-3-30 20:29

唔知啊~ 都係靠估到宜家派左成個月都未上
趁一切 都正好
撮合無盡 的偶然來盡興

唔知啊~ 都係靠估到宜家派左成個月都未上
jamie1002 發表於 2021-3-30 20:30

全日愛嚮顧家冠咗後都無上

聽人講拎左冠之後cc就唔會再比同一個歌手上榜 ...
jamie1002 發表於 2021-3-30 20:09

Gin lee 幸福門拎左CC榜冠軍之後,美男子與香煙都高位上榜一個不算太長的日子
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

Ewwwww
長命先可以撑過去
尋夢者 應該多喝水

今個星期chill club上左榜啦!
趁一切 都正好
撮合無盡 的偶然來盡興

越聽越好loop

棉花紀 不了

許弘毅
47. Bring Him Home
week24
1 . the hertz        瘋子

許弘毅+舒文but棉花不了
wood

呢首差過東京人壽

好歌要支持

喜歡祖兒
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

呢兩日成日諗起呢首歌
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

呢首一般啦