返回列表 發帖
竟然一首伍樂城都無
不過有D新鮮感

呢隻碟個設計好似衛蘭嗰隻碟咁 要拆開撕爛
點樣收藏啊又唔送poster
知唔知佢哋嘅賣點係 ...
stephybest 發表於 2024-1-19 17:47

擺明焗啲要儲完美包裝既人買多隻
吳浩康隻 Break It 都係咁既包裝

stephybest 發表於 2024-1-19 17:47

咁咪唔好買囉

逼每個fans至少買兩隻
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

咁咪唔好買囉
henhenhen 發表於 2024-1-19 20:53

關你叉事咩臭雞
陳蕾冚家死

夢想與夢 (feat . 容祖兒)

作曲:Hyuk Shin / Mrey
作詞:小克
編曲:Hyuk Shin (153/Joombas) & Mrey (15 ...
SA弟林 發表於 2024-1-19 16:07

eeg出啲歌詞都對唔啱人明明Sa rap又打咗做Gill
雙喜樓都好似有同樣問題

一直都唔明點解要有呢D一次性包裝最後我無撕爛 直接Mit開左個雙面膠(好在唔係痴得好實) 保留左個封條
同埋比起過往Twins既包裝 我覺得今次真係無咩設計 仲要200幾蚊咁貴

睇番JAYFUNG 安仔兩隻賣$160 勁靚勁有誠意

搞到我有少少擔心埋演唱會製作會唔會HEA
因為今次既安排有D似人人彈起個期咁
出左新歌 唔著重plug歌宜傳 新碟係精選碟 隻碟Design hea 仲要夾硬同GIL EP一齊出 宣唱會concept弱 Stage hea rundown普普

希望今次有番LOL水準
出左新歌 著重宣傳新歌 出左兩隻碟 LOL同花約都叫有概念 隻碟包裝唔華麗但有Design 宣唱會stage有心&機關多 rundwon新舊歌sidetrack都有  

但今次由宣傳到出碟 都好似有D hea 做左咁多歌又唔宣傳多D 岩岩再睇埋演唱會merchan 又係另一堆design
(雖然SA好似有份比多左好多IDEA 仲係EP producer...)

今次成個感覺就係掠水 EP 演唱會 merchant
仲有少少掠埋最後呢一次水嘅feel

一直都唔明點解要有呢D一次性包裝最後我無撕爛 直接Mit開左個雙面膠(好在唔係痴得好實) 保留左個封條
...
俊仔 發表於 2024-1-20 21:48

LOL d 宣傳係做得好好多
518 就派歌 跟住做足大半年宣傳
仲要 LOL / SNS 出歌前有 teaser

而家明明大把時間可以 plan 個好啲嘅 promotion
隻碟就真係毫無概念可言
希望個 show 有 LOL 8成功力咁就收貨啦

見到包裝已經冇性趣

忠粉個 Chorus 有少少 次元壁 既感覺

演唱會會場見到有黑膠版,唔知幾錢呢?演唱會場外交易市場既點心紙又冇寫有碟賣

演唱會會場見到有黑膠版,唔知幾錢呢?演唱會場外交易市場既點心紙又冇寫有碟賣 ...
FY5856 發表於 2024-1-24 05:34 PM

680限量一千張彩膠週邊有寫
排到嘅時候直接同工作人員講就得
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

雙喜樓 >> 忠粉 > 插班生 > maybe this is love >>>>> 夢想

邊會諗到雙喜樓係最好嗰首
插班生唔太差嘅但嗰句笑乜乜伏乜乜笑到我死
maybe this is love 真心唱得唔好 浪費咗天后賜曲
同意夢想與夢好kam 真心係膠歌一首 祖祖突入嗰度好似鬼
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

LOL d 宣傳係做得好好多
518 就派歌 跟住做足大半年宣傳
仲要 LOL / SNS 出歌前有 teaser

而家明明大把 ...
jasonng 發表於 2024-1-21 00:21

OT: 上年派台資源應該俾哂阿Gin同小巧
之後再派插班生定忠粉都肯定播得少,嘥哂
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

今次質量算唔錯了。
TWINS

4 weeks No.1 銷量
希望TWINS keep住做歌啦
>3<

4 weeks No.1 銷量
希望TWINS keep住做歌啦
janickfu 發表於 2024-2-19 17:05

我仲未買!希望keep到多幾個禮拜

可否出隻平裝版

回復 120# 阿mark

而家呢個樣已經係平裝啦,仲有得再少啲嘢咩?

回復  阿mark

而家呢個樣已經係平裝啦,仲有得再少啲嘢咩?
FY5856 發表於 2024-2-20 17:35

透明膠袋套住隻 CD
>3<