返回列表 發帖
大家對琪琪都係恨鐵不成鋼 其寶很愛琪
musiccc 發表於 2024-1-11 20:20

我愛你個性樸素平民化
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

呢首好心姐
616.1314 發表於 10/1/2024 13:18
啲低音好陽台

Kay今年就係出道19週年啦,
講真,乜都試過喇。
大家又冇必要攞對gin 陳蕾 aga呢套新一線女金嘅標準去要求kay,感覺佢依家真係做緊自己鐘意嘅嘢,唔奢求大公司唔奢求乜獎項,作為樂迷係會戥佢開心。
二胎之後仲肯玩3年角色扮演,再之後仲肯自組公司,一年一兩三隻歌,有得聽就聽啦,好快就好似Sammi Kelly咁,隔幾年先出來活躍一下,甚至或者好似kary咁直接神隱退休。真係聽得一首係一首,自組公司Keep住有新歌已經OK喇。
只係喜帖街KONTINUE實在太神枱級喇,大家總會用翻神枱標準去要求Kay,但依家細公司,而且嚟緊5張野啦,算係咁啦。

(個人覺得淺白至今,得嗰隻靜夜歌聽唔落耳,其它都係OK咖啦)

對於Kayzzz 黑子的說話 有點意難平 但最後都釋懷了 喜歡Kay的歌曲 包括她組公司的多首歌曲 今次新曲新鮮感是稍爲欠奉 但曲詞唱都是水準之作 特別MV部分更加感覺她做歌認真 雖然現在Kay是細公司 宣傳和經費都是有限 但仍能用心製作 對喜歡她的粉絲真的已經十分足夠 Thanks Kay 永遠支持你

對於Kayzzz 黑子的說話 有點意難平 但最後都釋懷了 喜歡Kay的歌曲 包括她組公司的多首歌曲 今次新曲新鮮感 ...
hkwilliamsiu 發表於 2024-1-12 11:36

對於黑粉,唔使咁認真或者佢都只係刷存在感
KAY肯出歌已經當福份
不過 D 歌水準仲未去返驚喜水準
希望佢出返一兩隻大歌啦

高質但係唔特別。聽過陽台呢首差唔多,但曲詞唱都幾好,support lester lam 4+1=5
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

上到YouTube熱門音樂影片

上到YouTube熱門音樂影片
chorong1991 發表於 2024-1-17 23:31

到今日仲上到熱門音樂#14
冇Mv個版本仲多人睇過MV版
4拍4家族仍在熱映中
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498