返回列表 發帖
喜歡邦兒 支持邦兒

望到最盡就連三生都記起
hehehaha 發表於 2020-5-14 15:33

如輪迴的三生怎麼去問
誰同行分不分都有果因
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

Sufjan Stevens, “Chicago”

Jay Fung - 無人太空船

BAG'S A-SIDE AWARDS 2020 年度專輯 Terence Lam, MAJOR IN MINOR !

BAG'S A-SIDE AWARDS 2020 年度專輯 Terence Lam, MAJOR IN MINOR  !
hehehaha 發表於 2020-5-18 21:29

What in the Terence Lam is going on here!

The Strokes, The New Abnormal

生活被痛苦踐踏
也許未能理解互相的痛楚
但起碼我們可以與人同行
互相分享痛的養份
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 22
1. 還有一艘救生艙 2. 靈魂有路 3. 月色魔美

生活被痛苦踐踏
也許未能理解互相的痛楚
但起碼我們可以與人同行
互相分享痛的養份 ...
帥小寶` 發表於 2020-5-18 23:02

本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽

CM 2020年代百大選第101位, 與人同行!
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

究竟鄭秀文識唔識唱歌?

究竟鄭秀文識唔識唱歌?
hihi 發表於 2020-5-18 23:54

救命 真係唱得好難聽呀
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

Thomas Köner *Tiento de la Luz*

究竟鄭秀文識唔識唱歌?
hihi 發表於 2020-5-18 23:54

同一個SHOW唱哭泣遊戲同祝大家好過都還可以

Camera Obscura, Let's Get Out Of This Country

再將我相信的如煙火般綻放

黃昏點唱機 / 維多利亞 / 末日 / 最後的信仰
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

唱作男人排名
Before I Forget > DeTour > 藍染 > Major in Minor > Finding Charlie

*以下開放罵戰留言區

蔡健雅,《失語者》

MC 張天賦

唱作男人排名
Before I Forget > DeTour > 藍染 > Major in Minor > Finding Charlie

*以下開放罵戰留言區 ...
hehehaha 發表於 2020-5-22 17:28

before i forgot真係第一 嚴重被underrate 幫陽兒QQ
李靜儀世界第一!!!

before i forgot真係第一 嚴重被underrate 幫陽兒QQ
jasontai123 發表於 2020-5-22 19:34

藍染其實都幾好
有concept有flow
不過有d歌唔太啱聽

藍染其實都幾好
有concept有flow
不過有d歌唔太啱聽
hehehaha 發表於 2020-5-22 19:49

唔知點解聽完之後好似好唔夠喉5首真係好快過
李靜儀世界第一!!!

買view買到
大家聽下首歌當可憐下條女

買view買到
大家聽下首歌當可憐下條女
bagfgfcde 發表於 2020-5-25 22:33

我起碼聽過五十次!

對不起 這一代青年人
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

Rain On Me 出咗之後幾乎日日都落雨
好煩

Bubble Virus真係唔識
好過好多女團wor
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 21 冠軍歌:Nancy Kwai - Out of the blue

Bubble Virus真係唔識
好過好多女團wor
JayantL 發表於 2020-5-30 17:03

好毒呀痴線
我睇唔到落去

好毒呀痴線
我睇唔到落去
bagfgfcde 發表於 2020-5-30 17:06

Chat Room暴動了
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 21 冠軍歌:Nancy Kwai - Out of the blue

Yeah~

On仔都有share

Rain In Time live 好過 CD

Life Was All Silence = HEAVEN!

準備尖叫

cover末日快車
尖叫

Mami好靚

My top 3:
1. Life Was All Silence
2. Matt Force
3. Serrini

有無人記得佢,佢仲係咪呢個世界上?
蒸發到音訊全無。

有無人記得佢,佢仲係咪呢個世界上?
蒸發到音訊全無。
PEACH 發表於 2020-6-2 06:46

Sing Sing Rabbit 今年先派過歌
不過都係中意佢BMA 時期d歌

Sing Sing Rabbit 今年先派過歌  
不過都係中意佢BMA 時期d歌
jasonng 發表於 2020-6-2 11:36

原來係佢黎

掛念好友/孤單不要怕/掛住你/矛盾一生/多少年/自由飛翔/小故事/安全感/維多利亞/主宰/你帶著我的青春離去/揮揮手/逃生門/輕熟女

JW 要取代 Gin Lee 成為我第二愛將了
Gin Lee 捨得派新歌收復失地未?
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

一年...

掛念好友/孤單不要怕/掛住你/矛盾一生/多少年/自由飛翔/小故事/安全感/維多利亞/主宰/你帶著我的 ...
616.1314 發表於 2020-6-9 00:44

就嚟派,後期中

Carly Rae Jepsen, “All That”