返回列表 發帖
RTHK
nellyw 發表於 2024-4-13 11:45

HI

美泳呢首 好似岩佢地口味
I love Canton pop music

走咗無答案
一首+1
一首+2
又會咁得意架呢。

Kiri T 呢首真係好聽

中意呢首三人合唱

尸兄4個禮拜都有得加
賣奶2.0
梨胃言 發表於 2024-4-13 12:18

會唔會係第2個攞男歌手嘅鏡仔

美泳上榜wow wow wow
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

似乎下週港台冠軍會係Pandora vs. Gin Lee 之爭。
利申: 支持Pandora喺港台開齋。

樓上裝修磨咁耐唔係3甲都無嘛
回憶半分鐘 RE 一周又係咩玩法
Music Treasure Chart Week 22: 慢性分手 | Thank You Postman | 年輪海

mt666 發表於 2024-4-13 13:49

唔通下週非精選冠或隔週再精選奪冠?

美泳上榜wow wow wow
cubex___ 發表於 2024-4-13 13:18

20>19>18>out? 有誰來愛我2.0

今年女金容祖兒
女銀李幸亻兒
女銅泳兒

回憶半分鐘 RE 一周又係咩玩法
mt666 發表於 2024-4-13 13:49

可能本來諗住即上儀態

Feanna睇嚟全部得亞
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

今年女金容祖兒
女銀李幸亻兒
女銅泳兒
Flambeau 發表於 2024-4-13 15:10

大巧可以拎唱作
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

新城勁爆本地榜@2024/04/13
RK  LW Songs         Singers
01  07  白髮齊眉        鄧小巧
02  13  霍金預言書       布志綸
03  14  瑪莉晚安了       林宥嘉 / 林家謙
04  16  喵喵厭世學       黃健怡
05  09  星河馳騁        徐嘉蔚
06  11  撞到正         泳兒
07  08  樓上裝修        陳柏宇
08  10  藝術與科學       林奕匡 / 黃妍 / 葉巧琳
09  06  Diff.                   Gin Lee
10  15  BF            George歐鎮灝
11  18  相信 相信                  羅啟豪
12  ne  Dirty Rhythm      張馳豪
13  17  Good Trip in Bad Days ToNick
14  ne  墨菲定律        安俊豪
15  Re  Let Go          林芊瑩
16  19  傷魚座         潘靜文
17  ne  低調            張天穎
18  20  Do You Mind         MATCH
19  ne  相逢實驗          Goo Chan
20  ne  單戀勿語          陳伊霖

5ne + 1re

OUT
RK  LW Songs       Singers
XX  01  透光者       炎明熹
XX  02  異人之野望     Nowhere Boys / Winka陳泳伽
XX  03  大半夜未肯睡    駱胤鳴
XX  04  緊急應變逃生法   Pandora
XX  05  I'm a Freelancer     Blaster
XX  12  填詞魂       謝雅兒

評分人數

今年女金容祖兒
女銀李幸亻兒
女銅泳兒
Flambeau 發表於 2024-4-13 15:10

女銅: Marf
Weekly Pick: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

女銅: Marf
Willjohnson 發表於 2024-4-13 15:46

停哂無歌出

新城居然有re

新城居然有re
joshuakingwa 發表於 2024-4-13 16:10
對上次係難道我還未夠難
Week 22
冠軍歌:黃妍 - 黃言

估out 1-5,9/15/18/19/20, 冠7
100%肯定藝術與科學WK23 903冠硬!!賭幾多都得!!

Re三生有幸?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

對上次係難道我還未夠難
kosuzu_redox 發表於 2024-4-13 16:11

係Irene Lam
SKM HK Music Chart 2024 Week 22
冠軍歌:雷同二友 - 靈魂有路

就算有 Job,斷估華垃都會有次序,派邊d Job 俾邊d Talent 先,有可能 Mag 排得好後,美管或其他人就 ...
FY5856 發表於 2024-4-12 09:25

應該係咁操作 咁個循環就係咁 只會越黎越少job搵mag

睇來out 18機會大
100%肯定藝術與科學WK23 903冠硬!!賭幾多都得!!

而家口水 早霸王 播過嘅歌都會上唔到
安心晒

睇來out 18機會大
酷愛903 發表於 13/4/2024 16:42
老友你好樣衰

估out 1-5,9/15/18/19/20, 冠7
酷愛903 發表於 13/4/2024 16:13
老友你好樣衰

回復 321# 酷愛903
18-20全留榜 edit: 15>10

老友你好樣衰
kwanie 發表於 2024-4-13 16:49
已經炒咗車,5首十大外入十大,即係11-14, 16 要走一首
Week 22
冠軍歌:黃妍 - 黃言

完美避過正確答案
人潮在 追趕生活 剩下我倆
躺廢痛快一場

估5首都可以唔中

停哂無歌出
Flambeau 發表於 2024-4-13 16:02

今年似谷day

而家口水 早霸王 播過嘅歌都會上唔到
安心晒
kwanie 發表於 2024-4-13 16:45

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
SKM HK Music Chart 2024 Week 22
冠軍歌:雷同二友 - 靈魂有路

903 專業推介@2024/04/13
RK  LW Songs            Singers
01  08  All That I Want     ...
ayckwan 發表於 2024-4-13 10:45

波波炒哂之前嘅A&R之後就即刻上George兼re生生有幸倪

AIIII 果然愛將,PUSH 到死位一格之外

jay首新歌 ban9硬 光頭xjay 無次好

老友你好樣衰
kwanie 發表於 2024-4-13 16:49

估五首錯五首真係得佢先可以做到

回復 337# chenchiminglol
思念即地獄十大大概第十一

又 out 返 1-5
Music Treasure Chart Week 22: 慢性分手 | Thank You Postman | 年輪海

報冠軍前賣廣告

獨立時期997 0上榜,簽咗蛋記就3派3冠
人潮在 追趕生活 剩下我倆
躺廢痛快一場

咁唔知小巧今晚會否喺TVB攞第二冠, 定係Gigi會完成三台冠?

回復 342# mictong

997不愧係"蛋記友善電台"。

11-20無一首似冠
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

獨立時期997 0上榜,簽咗蛋記就3派3冠
mictong 發表於 2024-4-13 17:31

903捧蛋
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

回復  chenchiminglol
思念即地獄十大大概第十一
cubex___ 發表於 2024-4-13 17:20

係wo忘記左呢首

雅兒out

AIIII 果然愛將,PUSH 到死位一格之外
hkbaby 發表於 2024-4-13 17:16

美aiii又冠,可能仲早過gin lee冠
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

咁唔知小巧今晚會否喺TVB攞第二冠, 定係Gigi會完成三台冠?
EricC2021 發表於 2024-4-13 17:34

小巧唔會冠啦,唔明和好肥佬點解肯冠
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

EricC2021 發表於 2024-4-13 17:34

搵人買小明黑馬衝上第1位
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城