返回列表 發帖
倒數同尾場應該都錄, 始終佢第一次倒數場, 平安夜就真係唔肯定
aRh3i 發表於 2017-12-16 21:14

應該會錄埋啦, TOUCHWOOD 31同尾場咁後期, 一陣失聲就GG

仲有平安夜喎

照計會錄幾晚?
Jacz 發表於 2017-12-16 20:31

倒數同尾場應該都錄, 始終佢第一次倒數場, 平安夜就真係唔肯定

花樣+年華 曾經唱過
花與愛麗絲係好side,但始終係慢歌,同埋佢提過好多次話好鍾意,
但娃娃夫人個隻side ...
Jacz 發表於 2017-12-16 20:29

可能好似上次咁, 一係取替歌, 得幾場唱, 一係得某一場encore 唱

AAL CROSS OVER 過啦, 詭異+吵我
wchild 發表於 2017-12-16 13:21

真係好正,aal成個rundown真係好大膽好有格調

今次錄倒數定尾場呢
kelvinyu188 發表於 2017-12-16 14:24

仲有平安夜喎

照計會錄幾晚?

landg唱過花樣+年華~
lb唱花與愛麗斯
今次有娃娃夫人都唔係唔合理既~~
kenny1102 發表於 2017-12-16 16:35

花樣+年華 曾經唱過
花與愛麗絲係好side,但始終係慢歌,同埋佢提過好多次話好鍾意,
但娃娃夫人個隻side係可能連fans都未必會記得個隻

都係睇定D先,始終紅館係大枱,覺得佢未必會唱

娃娃夫人+男女關係科+慳D

landg唱過花樣+年華~
lb唱花與愛麗斯
今次有娃娃夫人都唔係唔合理既~~

今次錄倒數定尾場呢

可能有超冷門輕快歌medley
Nathan 發表於 2017-12-16 12:49

AAL CROSS OVER 過啦, 詭異+吵我

回復 4464# aRh3i

睇錯 Lol就係最後BR

下次演唱會要搵你買飛啊!  
你好熟ticketing野,又成日拎到靚位 ...
Nathan 發表於 2017-12-16 12:55

其實我普通人黎嫁ja lol
靚位飛都係里數換姐

B 字頭應該得BA - BG ja wo..
aRh3i 發表於 2017-12-16 12:52

下次演唱會要搵你買飛啊!
你好熟ticketing野,又成日拎到靚位

收到 Asia mile 飛
我想問D字母行 點排。BR 行遠唔遠
dickson 發表於 2017-12-16 12:02

B 字頭應該得BA - BG ja wo..

原來佢仲有個私人ACCOUNT @miriam0203
wchild 發表於 2017-12-16 09:56

係喎,入面仲好多post!

點解無人將入面內容流出

可以CROSS OVER 偷吻杜魯福
wchild 發表於 2017-12-16 12:32

可能有超冷門輕快歌medley

可能encore呢
之前有人話LB忌廉溝鮮奶都入過standby list
kelvinyu188 發表於 2017-12-16 12:24

可以CROSS OVER 偷吻杜魯福

X2......哩首真係冷門到顛, 佢唔提我都唔記得
Kyle_ 發表於 2017-12-16 12:11

可能encore呢
之前有人話LB忌廉溝鮮奶都入過standby list

他是一個低調高手,作得一手好曲,寫得一手好詞,煮得一手好菜,從來的義氣,無間的關懷,一貫的情商,2 ...
wchild 發表於 2017-12-16 09:57

电光幻影,佢系press con话过唱。其次就系小星星,佢话过好代表现在嘅心境(上次lb佢话爱丽斯系,所以推测小星星很大机会
朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我。

娃娃夫人真係唔信佢會唱 .....
victor1991415 發表於 2017-12-16 09:52

X2......哩首真係冷門到顛, 佢唔提我都唔記得

收到 Asia mile 飛
我想問D字母行 點排。BR 行遠唔遠

求兩張23號飛/__\有冇人有多

仲有美好時光
thm 發表於 2017-12-16 10:44

又做祖粉
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

他是一個低調高手,作得一手好曲,寫得一手好詞,煮得一手好菜,從來的義氣,無間的關懷,一貫的情商,2 ...
wchild 發表於 2017-12-16 09:57

仲有美好時光

有冇人總結下so far透露過會唱/有機會唱嘅歌?
hihi 發表於 2017-12-15 16:08

他是一個低調高手,作得一手好曲,寫得一手好詞,煮得一手好菜,從來的義氣,無間的關懷,一貫的情商,20多年來,他是其中一位在我的音樂與人生,默默在旁陪伴指導的重要「家人」,二丁目的笑中有涙,假如讓我説下去花與愛麗斯的快樂與哀愁,愛人也電光幻影了,他仍在unlimited 的支持著我⋯⋯很想説一聲,美好時光一起延續下去

唔想佢演唱會set poster個頭
Nathan 發表於 2017-12-16 07:47

原來佢仲有個私人ACCOUNT @miriam0203

娃娃夫人真係唔信佢會唱 .....

Eric Kwok今晚po佢同千千張相,千千件衫咁熟口面
swl 發表於 2017-12-16 00:40

唔想佢演唱會set poster個頭

好造作 完全唔覺得佢sell sporty
cathay1996 發表於 2017-12-16 02:06

呀于PO左

暫時唔多信佢tag既就會唱 lol

其實佢係咪代言左咩運動brand?
日夜都post做運動睇到煩練 ...
721AXA 發表於 2017-12-16 01:40

nike 起碼我做過~

日夜都post做運動睇到煩練 ...
721AXA 發表於 2017-12-16 01:40

好造作 完全唔覺得佢sell sporty

日夜都post做運動睇到煩練歌又唔post下既

千嬅話娃娃夫人係佢最愛作品之一
呢首冷到冰點佢竟然記得但唔識唱塔羅迷 一千零一個 睇唔透影后
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

娃娃夫人都出埋..正呀喂

Eric Kwok今晚po佢同千千張相,千千件衫咁熟口面

有無知邊個係sahooleung,係咪丁生朋友? 佢ig有超大堆演唱會飛
Nathan 發表於 2017-12-16 00:09

我見佢d飛都係單字母行至數字行, 都未去到最靚
好想pm佢求飛

有無知邊個係sahooleung,係咪丁生朋友? 佢ig有超大堆演唱會飛

可唔可以唱番拉闊無唱到既一千零一個
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 22
1. 還有一艘救生艙 2. 靈魂有路 3. 月色魔美

我覺得熱血青年會做倒數歌

我諗千嬅今次演唱會會有part玩band sound
Nathan 發表於 2017-12-15 18:01

L&G唔是玩過girl band咩

我諗千嬅今次演唱會會有part玩band sound

千嬅好似染金左個頭
matthewyky 發表於 2017-12-15 15:11

邊度見到

有冇人總結下so far透露過會唱/有機會唱嘅歌?

無知一問

聖誕紅日場嘅飛可唔可以換到31號???

千嬅好似染金左個頭

靚位, 對正台字母行
aRh3i 發表於 2017-12-14 18:35

好葡萄

其實烈女改成EDM/dance beat應該效果唔錯
gooloo 發表於 2017-12-14 17:41

改成咁都有D期待

驚佢又改成LB個隻暗黑style

反ot.  點解今年最歌冇人吹雞投邊首架?

又錄歌,演唱會前出得切?
siongguan 發表於 2017-12-14 20:09

依家係咪除佐WM之後既第三首?
姐係bandsound三部曲都錄晒?

wow !! almost one week to go

回復 4419# aRh3i

好緊張  仲未收到