返回列表 發帖
打在兒身痛在娘心
所以怡良會痛
Evan@LaRossa 發表於 2023-7-1 22:59

拍得住當年Karen

笑死… 頒錯人
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

艾怡良個stage fright都幾嚴重, 笑死

搞到好肉酸
得獎者唔興奮
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

姨娘攪咩 lol
victor1991415 發表於 2023-7-1 22:58

打在兒身痛在娘心
所以怡良會痛
寒樂欣選2023 已開波,視乎幾時得閒就更新。
IG: lyric.alligraphy

笑死

姨娘攪咩 lol

頒錯人

…… 艾怡良今次乜嘢事
所以我不會臉紅和不好意思,更加不會宣佈不攞獎

唔識讀 瑋 字?!

明顯無暖聲就唱,後面越唱越好
mikan 發表於 2023-7-1 22:22

未到工作溫度, 裸live
A-Lin今晚狀態好好

現場真係好穩

表演後全場都在歡呼
sunshine 發表於 2023-7-1 22:39

聽佢一定唔會炒~

A-Lin今晚狀態好好

現場真係好穩

表演後全場都在歡呼

A-Lin今次唱得幾好呀 比29屆果次好多了
同埋感覺佢心情好輕鬆
liebe 發表於 2023-7-1 22:37

佢一唱Live
個種壓台同穩陣真係數一數二

A-Lin今次唱得幾好呀 比29屆果次好多了
同埋感覺佢心情好輕鬆
呢段似會係表演收視高點

陌生人唔得囉(因為冇喺香港綵排過XDDDD)
Evan@LaRossa 發表於 2023-7-1 22:16

果晚聽唔到
今晚終於聽到陌生人 若你碰到他

演唱完畢之後,她沒有下台,反而在廣告時間,她獻上驚喜,演唱《WE ARE ONE》獻給這段時間在「#ME TOO」運 ...
bagfgfcde 發表於 2023-7-1 22:27

tanya好正

演唱完畢之後,她沒有下台,反而在廣告時間,她獻上驚喜,演唱《WE ARE ONE》獻給這段時間在「#ME TOO」運動裡受傷的人,她說「其實最近感觸挺深的,讓我想起9年前,我寫的一首為公益活動寫的歌,接下來這段不會播出,但是我可以鼓勵大家,拿起你們的手機拍下來,也可以分享出去,是我最想說的話。」

Ok la
bagfgfcde 發表於 2023-7-1 22:14

明顯無暖聲就唱,後面越唱越好

Ok la
bagfgfcde 發表於 2023-7-1 22:14

陌生人唔得囉(因為冇喺香港綵排過XDDDD)

Ok la

唱作才女sss連住出場

tanya!!

真係好文青既得奬名單…

Anpu Cheer Tanya

最好的時光值得拎

最好的時光!!

Congrats to anpu

恭喜CM評審團中

好彩調教都有個獎

金曲獎幾時先可以改下成個show因為廣告斬到好碎嘅問題...
mikan 發表於 2023-7-1 21:46

好過某n年係咁pizza / 全家萊爾富先啦.....

金曲獎幾時先可以改下成個show因為廣告斬到好碎嘅問題...

Miss KO~!!!!!!下Part仲要有Tanya, 同好者要醒啦

一入嚟睇就咁...

睇嚟都係洪vs徐 文青派評審一定唔會頒俾A-Lin
fifty1205 發表於 2023-7-1 19:46

感覺係
但各種類型歌手都可以鼓勵下嘅
唱匠呢類都耐未再有得獎者
不過得唔到 就下次再努力囉
得金曲獎又唔代表一切 得唔到其實又唔會點

趁呢段時間食生果甜品, 唔好餓親~

Very sad result for music...

收聲啦要講幾耐
2023版火車兩難:
不是Gin粉便是鏡粉

大象體操好慘 :(

係咪揀最廢嗰隊?

陳建騏廢到

宜農唔洗捧蛋 太好了

恭喜宜農

水逆感覺似會掃埋年歌同年專
fyw2031044 發表於 2023-7-1 21:16

年專機會大D
年歌觀望....

恭喜宜農

水逆感覺似會掃埋年歌同年專

The Crane losing 最佳新人獎 is a tragedy and very sad result for music
bagfgfcde 發表於 2023-7-1 20:19

If 超級拎華男就⋯

The Crane losing 最佳新人獎 is a tragedy and very sad result for music

A-Lin 根本唔值 最好唔係佢 lol

預左陪跑先
victor1991415 發表於 2023-7-1 19:58

多數個賽果未必咁一面倒細獎文青/爆 後面就熱到抽筋

預左陪跑先