返回列表 發帖
女神>山林道>>>>>>>四季>非安全>羅賓
nicholashin 發表於 2016-11-5 14:35

愛情小品>>>>>>>>>>>>>>>>>以上渣渣
47. Bring Him Home
week22
1 . 林家謙        喃嘸師感官漫遊

女神>山林道>>>>>>>四季>非安全>羅賓
nicholashin 發表於 2016-11-5 14:35

我好得閒>無人知道雙子座>Gotta Get High>鴛鴦襪>新貴>玩家>>>>>>>>其他

poi
week22

俾人笑。。(。•́︿•̀。)

我都要習慣下。。

非安全都係唔值十大囉 仲要成班幫佢吹捧真係痴線
賴爽 發表於 2016-11-5 09:33

剛剛好>無人知道雙子座>其他
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

曰曰剃鬚真係好煩

曰曰剃鬚真係好煩
electric 發表於 2016-11-6 09:05

假期唔剃。。

平日要剃。。

matthew1990 發表於 2016-11-5 05:24

i love Brian >3< Bling Bling Eyes
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

見到申請共和po先發現
原來咁快又一年

見到申請共和po先發現
原來咁快又一年
bagfgfcde 發表於 2016-11-6 17:07

個個禮拜禾刀要比人問有矛2外,,
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

個榜唔夠十首歌
week22

個榜唔夠十首歌
b01091018 發表於 2016-11-6 22:00

me2 好難搵夠
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

me2 好難搵夠
HOTMAN 發表於 2016-11-7 00:04

唔係冇歌 係我set 埋咋怪rule out 走晒

--------------------------------------------
pun
#紅絲 #愛支
week22

me2 好難搵夠
HOTMAN 發表於 2016-11-7 00:04
我個榜有20個位都無事 你都一定得

我個榜有20個位都無事 你都一定得
nicholashin 發表於 2016-11-7 01:28

20個位可以上三首非派台咁到時其餘17首就變陪襯
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

20個位可以上三首非派台咁到時其餘17首就變陪襯
HOTMAN 發表於 2016-11-7 07:31
你即係叫我下週out曬佢

你即係叫我下週out曬佢
nicholashin 發表於 2016-11-7 09:13

Out哂咩先

未試過睇RM喊到眼到腫曬
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

Out哂咩先
HOTMAN 發表於 2016-11-7 09:55
林宥嘉

林宥嘉
nicholashin 發表於 2016-11-7 13:44

林宥嘉
nicholashin 發表於 2016-11-7 13:44

巨漿前男友。。

未試過睇RM喊到眼到腫曬
JasOh103 發表於 2016-11-7 12:04

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

個k_ng翻版其實究竟係到講緊d咩

其實 無緣無故話人真心膠都好膠下
本來只係部份人派膠 又要加入一份 仲要懶係清高咁

#唔好對號入座

問人使唔使有人一講到張軒唔好就跳出來啊?
但自己咪又係一有人提張軒就跳出黎插埋一份
自己盲反又要話人護主 又要九唔搭八
明明個幾隻字擺到明係贅詞 重點係後面 但又捉住泥9up
錯fo錯到咁 咁都唔係真心膠
同埋莖軒依個名真係好戀膠

假膠對真膠 又低質 有番幾茶匙堅持都唔想係個邊上水啦
不過只係有d野我堅持再撐都冇法子嗄:D

#我同空氣講野咋

好想快d睇到Touch Mi 2 DVD
但係Part 3真心難睇 唔知會唔會cut左嘉賓 如果係就剩返兩首仲要一首合唱翻唱
點解尾場都唔唱返哭泣
個環節浪費左我首最愛

好想知最後熱愛島P成點或者直接飛
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

有d後悔上年無冠百年不合

走開呀衰腸

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

kwanie 發表於 2016-11-8 23:02

認同, 不過我舊年直情係狠ban
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 靈魂有路 - 雷同二友

認同, 不過我舊年直情係狠ban
kevinlai1621 發表於 2016-11-8 23:19
我係20>XX 電視無乜播最難聽嗰句再見

我係20>XX  電視無乜播最難聽嗰句再見
nicholashin 發表於 9/11/2016 00:41
為左上天不怕地不怕犧牲左

睇緊CNN
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

kwanie 發表於 2016-11-8 23:02

冠左

Let see is there any faithless elector

其實有冇人可以分析下點解會係Trump贏
係咪真係因為美國依然存在好多歧視 eg 歧視女性

...
bagfgfcde 發表於 2016-11-9 15:54

係咪真係因為依然存在好多歧視 eg 歧視兔兔。。

kk8733 發表於 2016-11-9 16:37

你啲留言真係好智障
稍微用下個腦講野都會有sense過你

你啲留言真係好智障
稍微用下個腦講野都會有sense過你
bagfgfcde 發表於 2016-11-9 17:07

希望佢唔好再出post喇
佢回一個post我就report一次 好攰
Happy and Blessed.

jose 發表於 2016-11-9 17:10

點解要咁對我。。

點解要咁對我。。
kk8733 發表於 2016-11-9 17:37

小圈
黑暗

jose 發表於 2016-11-9 17:10

你夠我辛苦咩
我每個post都要report兩次

你夠我辛苦咩
我每個post都要report兩次
bagfgfcde 發表於 2016-11-9 18:25

你REPORT 去邊???

kk8733 發表於 2016-11-9 16:37
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

trump trump trump trump trump

...

希姨姨今次贏唔到
睇黎美國一段時間內都冇乜機會再有女總統

希姨姨今次贏唔到
睇黎美國一段時間內都冇乜機會再有女總統
John 發表於 2016-11-9 20:02

Michelle Obama is the popular choice to run for president in 2020 after the Donald Trump win

燈神有無燈過希姨姨?

Michelle Obama is the popular choice to run for president in 2020 after the Donald Trump win { ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-11-9 20:35

之前聽佢訪問話自己冇呢個能力 我諗就算係都唔會咁快選

不過佢呢排密密上綜藝 係build up左個幾nice同精明既形象既

...

其實英國脫歐, 仲有菲律賓杜特爾特(亞洲版donald trump), 都知trump嬴唔係無可能
加上而家d民調又唔可信, 更加低估trump個形勢

當然而家成個大趨勢係鍾意反其道而行, 以前傳統嘅價值觀已經唔見, 所以其實諗落係真係幾灰
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 靈魂有路 - 雷同二友