返回列表 發帖
冇假啦?
John 發表於 2017-9-22 18:05

應該仲有掛 因為一月要請好多假 所以依家盡可能請得幾少得幾少

埋藏黑暗不見光 潛行邊界像流放
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

第九十屆奧斯卡金像獎將於明年二、三月間舉行,而每年九月各地區均各選出推薦電影以角逐來屆奧斯卡最佳外語片,香港代表則由香港電影製片家協會遴選。有關方面於今天進行挑戰,並且選出高先發行、黃進執導的《一念無明》代表香港角逐來屆奧斯卡最佳外語片。

班鬼佬睇唔得明

和9月22日講再見
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

不如9月23日再打算...
Happy and Blessed.

風也急風也勁
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

點解每個榜主一相認左就out Gin Lee?
煎煎好慘
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

煎煎好慘
JasOh103 發表於 2017-9-23 20:37

我week 39 上和每天講再見定係隨風乜乜好

本帖隱藏的內容需要積分高於 5432 才可瀏覽

我week 39 上和每天講再見定係隨風乜乜好
bagfgfcde 發表於 2017-9-23 20:50

希望會上今朝有酒

煎煎好慘
JasOh103 發表於 2017-9-23 20:37

Teamlanb比較高汁

到底有冇共和榜睇

到底有冇共和榜睇
bagfgfcde 發表於 2017-9-24 00:04

可能同某人過埋彌敦道的一晚good trip...

到底有冇共和榜睇
bagfgfcde 發表於 2017-9-24 00:04

DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2017-9-23 21:22

我越嚟越鍾意首歌

Teamlanb比較高汁
jose 發表於 2017-9-23 23:29

#teamlanb勁齊心反空姐
平時+得太過份搞到得一位成員既#teamjin有報應

我越嚟越鍾意首歌
jose 發表於 2017-9-24 00:56
本帖隱藏的內容需要積分高於 5432 才可瀏覽

如果可以翻去2013年改變一個獎既得主
我希望將音樂殖民地個十二大改成俾在你身邊

點解果陣會miss左呢首神曲架

去迪士尼先黎落雨
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

去迪士尼先黎落雨

matthew1990 發表於 2017-9-24 10:39

我刀去左WOR
希望可以同呢位會員相認

我刀去左WOR
希望可以同呢位會員相認
bagfgfcde 發表於 2017-9-24 11:09

咁岩啊 ^^
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

HANA唱歌真係好難聽

HANA唱歌真係好難聽
JasOh103 發表於 2017-9-24 13:46

做錯亦錯得起 閒話全部不理

PS:我覺得起碼好過某位大詞人千金咯

做錯亦錯得起 閒話全部不理

PS:我覺得起碼好過某位大詞人千金咯 ...
林仔 發表於 2017-9-24 13:53

同JUDE 顏小姐 Serrini差唔多level咁囉

同JUDE 顏小姐 差唔多level咁囉
JasOh103 發表於 2017-9-24 13:56

Agger

同JUDE 顏小姐 Serrini差唔多level咁囉
JasOh103 發表於 2017-9-24 13:56

曾小姐第一首歌OK la

想俾某首歌十二大
但擔心搞到我個頒獎典禮老得濟

曾小姐第一首歌OK la
林仔 發表於 2017-9-24 13:58

JUDE今年啲歌俾衛詩唱會好好多..
衛詩初出道就真係行癲婆路線喇...
Heartbreaker Get Out 小圈子 都好正

想俾某首歌十二大
bagfgfcde 發表於 2017-9-24 15:34

50路??

50路??
John 發表於 2017-9-24 17:36

Wonder Woman ok?

Wonder Woman ok?
bagfgfcde 發表於 2017-9-24 17:37

支持千千

想俾某首歌十二大

支持男藍!

支持男藍!
stopzi 發表於 2017-9-24 18:53

見到個歌名就知唔慌係好野
咩男藍 王祖藍同李亞男咩,,,
見到王祖藍個名就唔開衛

想俾某首歌十二大

估唔到蘇永康會有十二大

想俾某首歌十二大

簡單是福?

JUDE今年啲歌俾衛詩唱會好好多..
衛詩初出道就真係行癲婆路線喇...
Heartbreaker Get Out 小圈子 都好正 ...
jose 發表於 2017-9-24 16:00

美蕉當年啲歌填詞冇咁無良

見到有個男仔好似李榮hole 不過隻眼大過林宥嘉
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

本帖隱藏的內容需要積分高於 184 才可瀏覽
好 我人身攻擊完啦

**** 本內容被作者隱藏 ****好 我人身攻擊完啦
nicholashin 發表於 2017-9-24 23:25

唔准你攻擊佢
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

**** 本內容被作者隱藏 ****好 我人身攻擊完啦
nicholashin 發表於 24/9/2017 23:25
我嘗試搵傳送門但係搵唔到

唔准你攻擊佢
dongbb2332 發表於 2017-9-24 23:27
唔好太認真
我嘗試搵傳送門但係搵唔到
kwanie 發表於 2017-9-24 23:29
其實你搵唔到先正常

就這樣比林宥嘉唱應該好聽十萬倍

Live In The Moment真係神碟
一路聽一路喊

一路聽一路喊
JasOh103 發表於 25/9/2017 00:02
誇張到變形牙

三角題真係神曲
一路聽一路喊住祈禱多謝天父賜我呢首歌

三角題真係神曲
一路聽一路喊住祈禱多謝天父賜我呢首歌
bagfgfcde 發表於 2017-9-25 00:06

係咪盧巧音唱嗰首?

一路聽一路喊
JasOh103 發表於 2017-9-25 00:02

聽今朝有酒聽到喊

係咪盧巧音唱嗰首?
jose 發表於 2017-9-25 00:12

難怪之得你咁鍾意丁霏霏個樣啦
原來你隻眼有啲問三角題 ><

難怪之得你咁鍾意丁霏霏個樣啦
原來你隻眼有啲問三角題 >
bagfgfcde 發表於 2017-9-25 00:16

頭先睇左櫻花粉乜乜
首歌普普通通
MV抄you belong with me
嘔心

頭先睇左櫻花粉乜乜
首歌普普通通
MV抄you belong with me
嘔心
jose 發表於 2017-9-25 00:21

而家先聽 好慘

聽今朝有酒聽到喊
Kfmusic 發表於 2017-9-25 00:12

隨風而來 隨風而去第一粒音已經開始喊
中間都停唔到
所以就一路un一路喊