返回列表 發帖
頭場之後有冇跳樓飛賣?

99% 同最好的債一樣時間PLUG
放空 發表於 2017-12-24 18:41

最好的債係演唱會前plug喎

最好的債係演唱會前plug喎
electric 發表於 2017-12-24 19:32

佢應該係話1月2號
...

有兩個non fans 話金毛嬅做型 好型

頭場之後有冇跳樓飛賣?
Jacz 發表於 2017-12-24 19:28

我都想知 想睇多場正面 側面真係睇唔到大銀幕

ho_ 發表於 2017-12-24 19:43

27-30或者有機會嘅
話說有無紅區視覺圖可以睇睇?

又就開場,唔知今晚唱到幾點??
我收十一點半千嬅係紅館努力我就係公司努力,等你們報導啦!

27-30或者有機會嘅
話說有無紅區視覺圖可以睇睇?
kelvinyu188 發表於 2017-12-24 19:45

我27買左原價內部, 去多一場

ho_ 發表於 2017-12-24 19:43

個show咁多負皮,點解仲係咁多人求霏,朝頭早既輪椅位又係一開賣就sold out

有兩個non fans 話金毛嬅做型 好型
wchild 發表於 2017-12-24 19:43

今日睇丁生面書,有張相真係好型格

我27買左原價內部, 去多一場
aRh3i 發表於 2017-12-24 19:47

我仲有5場

今日睇丁生面書,有張相真係好型格
treee 發表於 2017-12-24 19:51

佢地話轉形象幾好

好想睇
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

個show咁多負皮,點解仲係咁多人求霏,朝頭早既輪椅位又係一開賣就sold out  ...
Jacz 發表於 2017-12-24 19:49

真係要落力d唱衰個演唱會先得
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

真係要落力d唱衰個演唱會先得
John 發表於 2017-12-24 19:56

咪係,我想執死雞睇多場架

今晚有冇CM人去睇呀?

我仲等二號輪椅,係咪好難爭??

個show咁多負皮,點解仲係咁多人求霏,朝頭早既輪椅位又係一開賣就sold out  ...

咪係 d街客早d放番d飛出黎啦

又係wor
唱下高我天橋剛剛好都好丫
John 發表於 2017-12-23 23:35

可能等Eason嚟先唱

好想再睇呀

今晚有冇CM人去睇呀?
Jacz 發表於 2017-12-24 20:03

入左場
好叉多>40歲嘅人

有個music page 比左負皮

好多大媽
原來千千咁多強國fans
我們的總和

入左場
好叉多>40歲嘅人
Lewis 發表於 2017-12-24 20:19

就係呢班人搞到我地買唔到霏

btw,可唔可以mark下個rundown?

有個music page 比左負皮
wchild 發表於 2017-12-24 20:19

邊個?

就係呢班人搞到我地買唔到霏

btw,可唔可以mark下個rundown?
Jacz 發表於 2017-12-24 20:23

唔係千粉,有啲難mark

邊個?
Jacz 發表於 2017-12-24 20:24

Music pick

今晚有冇CM人去睇呀?
Jacz 發表於 2017-12-24 20:03

我知有一個k字頭會員今晚睇

唔係千粉,有啲難mark
Lewis 發表於 2017-12-24 20:27

盡mark就得,唔該晒!!

穩到AIA既人放霏
64段 row6    1000hkd

wchild 發表於 2017-12-24 20:29

又係k 字頭會員

wchild 發表於 2017-12-24 20:29

係喎,等佢今晚既千字文感想

後面有三個勁惡既大陸男人

楊千嬅的迎聖誕兼跨年演唱會《三二一Go!演唱會》,昨日在紅館開波。43歲的千嬅,為了演唱會狂操練,染了一頭銀色短髮的時尚潮媽在台上變身七八次,一時火辣勁道十足,一時柔情浪漫。

千嬅開騷,自然少不了品牌為她瘋狂打call,頭場千嬅著了多條晚裝長裙,全來自英美名牌。寶藍色漆皮料雪紡長裙,來自美牌Ralph Lauren的2018春夏天橋showpiece,造型師為她配上有趣的statement earrings,巨型好玩的大耳環,為造型添fun。她之後換了另一條閃閃令的藍黃裙,腰間釘上可愛的人馬小公主圖案,來自英國女設計師Mary Katrantzou手筆。
最後一套的黑色volume dress,一望就短是西太后Vivienne Westwood出品。大包圍式低胸領口配高衩,千嬅配上魚網絲襪,添加sexy rock味。

https://hk.entertainment.appleda ... e/20171224/57621613

毒果又好似LB咁報導瑞瑞演唱會既名牌靚衫

唱得好好!!

Music pick
wchild 發表於 2017-12-24 20:27

未入場睇都知狀態嘛嘛

唱得好好!!
happychicken 發表於 2017-12-24 20:33

開始喇?
opening都係冇變?

唱得好好!!
happychicken 發表於 2017-12-24 20:33

早過琴晚開始喎

我聽到喊...係咪痴左線...
希望快D派台.....
放空 發表於 2017-12-23 23:52

好好聽…

開場啦diu
一陣11:10就完dllm

方丈今晚去睇喎

方丈今晚去睇喎
Jacz 發表於 2017-12-24 20:37

who is 方丈

早過琴晚開始喎
treee 發表於 2017-12-24 20:35

通常頭場會遲D

who is 方丈
放空 發表於 2017-12-24 20:39

光頭填詞人

開場啦diu
一陣11:10就完dllm
Lewis 發表於 2017-12-24 20:37

可能今晚會有D特別環節呢?

光頭填詞人
Jacz 發表於 2017-12-24 20:40

竟然?! 睇佢IG 以為佢o係日本

Y去左
今日rundown 會唔會多番d佢既作品
尋日蘋果計哂林夕幾首y幾首

楊千嬅噚日喺紅館舉行咗佢頭場跨年演唱會《三二一Go!演唱會 2017》,成晚過程好溫馨,好多歌都耳熟能詳,fans可以一齊唱,就好似一切見證千嬅成長咁。

呢啲咁珍貴嘅時光,同睇住小朋友長大差唔多,過咗就冇,所以有人就想影低呢啲片段喇……不過演唱會就有講明:不准攝錄。
但有幾多人都係會忍唔住偷拍呢?你或你身邊朋友總有睇過演唱會,答案不言而喻啦。而噚晚頭場呢位仁兄/小姐,舉高隻手唔使怕醜,ready下千嬅唱歌一刻。
而呢個moment,咁啱就俾大會拍到正,就好似人形蜈蚣咁,你影千嬅,大會影番你影千嬅。講明係大會攝影,咁呢位人士舉機盜錄一刻,成個紅館都睇得見。
寰亞發言人梁小姐接受《蘋果》電話訪問,稱:「其實每次都有一啲人睇演唱會嗰陣用手機拍拍拍拍,所以我哋每次都請大量保安捉人,一見有人拍就勸佢停止,通常一般都聽嘅。影相唔落閃燈尚可接受,但偷拍真係唔好!」
大家點解總係唔可以專心聽歌嘅呢?點解睇騷又要上網又要覆WhatsApp又要打卡又要拍片,唔忙咩?話晒張飛咁辛苦撲番嚟吖!

其實係咪咁岩影到咋
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Y去左
今日rundown 會唔會多番d佢既作品
尋日蘋果計哂林夕幾首y幾首
k@k 發表於 2017-12-24 20:43

期待encore會有咬唇,余春嬌  

有無人update rundown