返回列表 發帖

姜濤確認劈炮唔撈 網民稱尊重其決定

MIRROR的成員姜濤經常嗌退休,早前已經上車置業的他,先後講過想25歲、30歲退出,而今年姜濤已經24歲。今日網民突然傳出「突發!姜濤宣布辭職」消息,引起各界譁然,因為姜濤今日才現身機場前往澳洲拍攝MIRROR團綜、加上MIRROR稍後將推出一連串5周年活動,他怎會突然劈炮?

原來報道所指的,是鄭州銀行首席資訊官姜濤,他說因工作角色調整而不再出任此職位,但會繼續出任鄭州銀行的創新業務總監。姜糖發現不是MIRROR姜濤辭職都鬆一口氣,YouTuber司徒夾帶就說:「嗱首先我唔係姜糖,不過都尊重佢任何決定。」、另外有不少網民留言:「真.標題黨」、「呢個姜濤冇咁肥。」

鄭州銀行(6196)宣布,該行高管首席信息官姜濤,已遞交辭任報告。辭任後,姜濤將繼續擔任鄭州銀行創新業務總監。

姜濤自2015年底,開始擔任該行首席信息官職務。截至今日,姜濤持有鄭州銀行476.85萬股A股股份。辭任後,姜濤將繼續遵守法律法規有關所持該行股份及其變動的規定,及繼續履行股份鎖定承諾直至相關承諾事項履行完畢。

姜濤已確認與該行董事會並無不一致意見,也無任何與其辭去職務有關而需通知本行股東及債權人的事項。

Link

標題黨
在這畢生不滅 無極的狀態

原本想講 替你高興
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

咁嗰個姜濤真係唔撈呀嘛

又唔可以話係標題黨
MmM

同MC肥媽=MC張天賦一樣
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

呢啲咁嘅娛樂新聞真係幾無謂????

又話搵夠就退休, 得個講字
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

首先我唔係姜糖
47. Bring Him Home
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

oreo 發表於 2023-9-28 21:22

點會退AH? 難得有班盲毛甘肯洗錢佢身上 好想知其實班姐姐發生咩事

呢啲咁嘅娛樂新聞真係幾無謂????
Amhun 發表於 2023-9-28 21:08

係咁㗎啦 而家有時連一個ig story都可以嘔到篇報道出嚟
人潮在 追趕生活 剩下我倆
躺廢痛快一場

oreo 發表於 2023-9-28 21:22

幾多先夠係自己先知

咁就証明“姜濤”真係流量密碼喇!

幾多先夠係自己先知
kenneth 發表於 2023-9-29 06:05

desire = infinity; 佢似上左隻船落唔到船希望風雨不改隻船冇穿冇爛唔會沉啦
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

內地好似有個網紅都係叫姜濤