返回列表 發帖

[Aug/2022] 覺醒音樂 方皓玟 x 謝安琪

「Awaken Music Kay Tse x Charmaine Fong 覺醒音樂 方皓玟 x 謝安琪」
日期:2022年8月13及14日
時間:晚上8時正
地點: AsiaWorld-Arena (1號展館)
票價:HK$788 / 588 / 388 (門票已包括Awaken Festival覺醒文化 即日入場劵)
KKday優先訂票:2022年 6 月 14至18日
Cityline公開售票:2022年6月23日

POSTER 好型啊~~ 荃力支持!!
期待各有各新歌 再CrossOver~~
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

民主女神肯唔肯唱雞蛋與羔羊 家明
陳蕾冚家死

民主女神肯唔肯唱雞蛋與羔羊 家明
stephybest 發表於 2022-6-6 15:48

犯國安法嫁   咪害kay
btw 譚香文先至係叫民主女神,環球年代幫kay宣傳係叫平民天后
只有d 黃c 19年後為左串kay先叫佢民主女神
4拍4家族仍在熱映中
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

G持
Follow my IG: @delightcantopop

好難想像佢地合作會係點 好有趣
好想聽小明唱雞蛋與羔羊 家明

想聽小明唱:
十七度
亡命之途
未見過世面的招積
臭男人

想聽 Kay 唱:
Believe In Live
Common Sense
Let's Say
Unlock Me

想聽小明 Kay 合唱:
人話
全天候愛上
兩生關
諸神混亂

我想聽shallow 有先買飛
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

犯國安法嫁   咪害kay
btw 譚香文先至係叫民主女神,環球年代幫kay宣傳係叫平民天后
只有d 黃c  ...
myrichardac 發表於 2022-6-6 17:22

譚只係自稱啫
其實呢種稱呼通常係人哋講唔好自己讚自己
不過都好多年

HW1 CD Single 出啦, support

小明今年出道二十年, 唔貪心, 希望佢會出隻 EP

個Show準備黃到金?

本年度最琪待的Show
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 22
1. 還有一艘救生艙 2. 靈魂有路 3. 月色魔美

張繼聰細佬去支持下呀嫂
琪琪要唱人話
再將我相信的如煙火般綻放

謝安琪幾時先出新歌?

佩服兩位嘅勇氣去接呢個show
老實講 而家呢個社會氣氛
唱乜嘢歌 唔唱乜嘢歌 都會被人瘋狂上綱上線

換著唔少人 上咗岸會揀韜光養晦...
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

必需要買到飛

換著唔 ...
liebe 發表於 2022-6-6 23:03

兩個阿媽...都未叫真係上岸仲有個係單親阿媽
仲要賺奶粉錢...
真係上岸果班反而仲大力奶緊

呢個場坐幾多人㗎?
Edit: 好似係16,000(連企位)?大過紅館?
舊時狂熱過的,一想到便能躍現

想知主辦單位係邊個
唔知今次FAKE BITCH 係米又想食番黃條水呢

想知主辦單位係邊個
唔知今次FAKE BITCH 係米又想食番黃條水呢
快劍俠 發表於 2022-6-7 09:43

境外勢力既live nation

呢個場坐幾多人㗎?
Edit: 好似係16,000(連企位)?大過紅館?
luminar 發表於 2022-6-7 01:06

expo arena 14000人

換著唔 ...
liebe 發表於 2022-6-6 23:03

冇錢就要做㗎啦,又冇話會唱家明、雞旦、人話......... 唔駛勇氣啦
佢兩條友食開黃水,日後都唔知點好
小明離婚、kay要養家,再唔出嚟就會冇人discuss

有冇機請blue auntie做嘉賓,同小明合唱雞蛋

上面d人酸到 求下你地唔好買霏

想聽kaykay唱孤嶺花
Weekly Pick(s):
陳健安 - 之後的一天

amok 發表於 2022-6-9 10:16

之後齊齊比狗咬
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

完全唔塞車嘅網絡lol 好容易就買到

易買到 而家仲有貨

仲以為要搶

完全唔塞車嘅網絡lol 好容易就買到
antiware 發表於 2022-6-14 10:12

每張飛 +$60 行政費用好誇張

每張飛 +$60 行政費用好誇張
powerful 發表於 2022-6-14 10:17

完全唔知佢嘅行政做左啲咩 順豐仲要到付

好易買wor....

好似無人買咁
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 22
1. 還有一艘救生艙 2. 靈魂有路 3. 月色魔美

冇諗到咁易買到

而家唔買,到時cityline唔知會唔會搶呢?

上次moov都冇咩人買
陳蕾冚家死

上次moov都冇咩人買
stephybest 發表於 2022-6-14 12:04

仲以為今次加埋小明就要搶

琪琪又準備做黃牛殺手
nicknicknick 發表於 2022-6-14 11:06

琪粉最幸福嘅事係唔洗搶飛,可以等跳樓價
希望多d贊助商,個座位表黑晒就唔驚滯銷
4拍4家族仍在熱映中
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

個system冇得睇坐邊既- -唔想買左780又要坐上面!!! 等CITYLINE

個system冇得睇坐邊既- -唔想買左780又要坐上面!!! 等CITYLINE
Thomas 發表於 2022-6-14 16:46

都啱 有時啲優先訂飛 永遠都係屎位
陳蕾冚家死

amok 發表於 2022-6-9 10:16

上台表演同琪琪對罵
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

上台表演同琪琪對罵
John 發表於 2022-6-14 20:47

想睇
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

想睇
HOTMAN 發表於 2022-6-14 21:04

支持team Sammi!
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

好意外,咁易買到飛!
December

想睇呀~
KayHung

想睇....but missed KKDAY.....希望Cityline可以買到....
KK

希望耳機唔好壞

想睇....but missed KKDAY.....希望Cityline可以買到....
cmcmkc 發表於 2022-6-15 16:39

加咗飛,而家仲有得賣

原來今次有出 NFT,如果一早知都會考慮入手,今朝都幾暢順

易買到 好彩冇經kkday買

易買到 好彩冇經kkday買
chkalu 發表於 2022-6-23 10:27

超同意!!! 我10:09先入去仲禁到Block A
冇諗過咁易,希望個show會爆!!!