返回列表 發帖
No thanks

收得有啲貴

收得有啲貴
yin2796 發表於 2021-10-24 11:58

咁講會唔會俾人告?

初哥哥 難頂到
再將我相信的如煙火般綻放

不用了謝謝
Sancho

初哥哥 難頂到
kaman921 發表於 2021-11-21 13:40

chilam靚仔好多 反而何依婷同阿佘都有得揮
殘破身軀注滿熱血 堅拒眼前由誰掠奪
日後歲月 以初心 對抗暴雪

勁多人放特價飛….

不用加配,謝謝。
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 22
1. 還有一艘救生艙 2. 靈魂有路 3. 月色魔美

勁多人放特價飛….
yuminnie 發表於 2021-11-25 22:39

$380 買到 $780

開完第一日都冇人講
願你在那個讓我掛念的少年時代裡,永遠自由任性地笑與哭

開完第一日都冇人講
Fine 發表於 2021-11-26 23:09

J緊啲片段

Hubert Rundown
今天之後
心跳移植
你幸福嗎

到此一遊
情人自擾
明日

明知故犯
真話的清高(炎明熹)
愛是帶種缺陷的美 (with 炎明熹)

說謊(林宥嘉cover)
不遺憾(李榮浩cover)
祝君好

今天不營業
整親
雙飛
分手是常識吧 (with 鄭欣宜)
先哭為敬(鄭欣宜)

偉業街
太難開始
謝謝你的應援

Encore:
如這麼愛他
沒身份妒忌
凡人不懂愛

我諗應該都無咩人睇
唔使反白啦
基本上舊果堆歌都唔係好唱
可能佢都唔係好鍾意堆舊歌

今天之後
心跳移植
你幸福嗎

到此一遊
情人自擾
明日

明知故犯
真話的清高(炎明熹)
愛 ...
表妹保莉 發表於 2021-11-26 23:49

朋友身份同偷聽情歌竟然都冇 lol

朋友身份同偷聽情歌竟然都冇 lol
victor1991415 發表於 2021-11-26 23:54

十點半左右就預備Encore
短到爆

成晚都唱得好好,不過d造型真係好老土……

佢塊面越黎越削
為咗show 個body 做gym?

要show都唔好著裙啦 好難睇
再將我相信的如煙火般綻放

成晚都唱得好好,不過d造型真係好老土……
ansen514 發表於 2021-11-27 00:00

著埋晒D咩女人衫咩絲襪唔知想點

化蝶呢

化蝶呢
艾石仔 發表於 2021-11-27 00:11

上次唱過既歌大部份都無唱
唔知係咪肥佬走左
唔使再唱口水歌

聽日先睇見到嗰List 有啲失望

希望尾場唱多幾首啦,好鐘意一刀切(雖然K到爆)同朋友身份

唔知上座率如何?舊年石敢當以為佢仲好紅 點知今年畀人反到要報警…
Life was a willow and it bent right to your wind.

回復 71# babyshark

滿呀

化蝶呢
艾石仔 發表於 2021-11-27 00:11
真相呢
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

聽日先睇見到嗰List 有啲失望

希望尾場唱多幾首啦,好鐘意一刀切(雖然K到爆)同朋友身份{:1_11: ...
LLLC 發表於 2021-11-27 00:23

佢好似特登避晒堆舊歌
除左雙飛、到此一遊、如這麼愛他(唔記得上次有無唱)
好似上次唱過既歌今次都無唱

睇得出佢想唱少啲劇歌 不過佢自己啲非劇歌都唱唔曬,雖然話多唔多話少唔少

真話的清高
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

佢好似特登避晒堆舊歌
除左雙飛、到此一遊、如這麼愛他(唔記得上次有無唱)
好似上次唱過既歌今次都無唱 ...
表妹保莉 發表於 2021-11-27 01:00
上次有唱如這麼愛他

今天之後
心跳移植
你幸福嗎

到此一遊
情人自擾
明日

明知故犯
真話的清高(炎明熹)
愛 ...

有朋友仔同我講聽日睇
個咀重o緊 so bad taste!

睇得出佢想唱少啲劇歌 不過佢自己啲非劇歌都唱唔曬,雖然話多唔多話少唔少 ...
GaracyTan 發表於 2021-11-27 01:07

其實劇歌預咗少㗎喇,一路都估淨係唱紅嗰幾首就算

琴晚首祝君好,唱透入心!

尋日Hubert狀態好好,成晚表現得唔錯
Joyce唱先哭為敬好好聽

今天之後
心跳移植
你幸福嗎

到此一遊
情人自擾
明日

明知故犯
真話的清高(炎明熹)
愛 ...

佢堆歌...悶到喊...9成唔紅, 其實好難再下一城,,

回復 82# hissorhk

今年d歌係好左,完全新風格。
Life was a willow and it bent right to your wind.

Janice went to watch the show

好想叫佢著返件衫啦

今天之後
心跳移植
你幸福嗎

到此一遊
情人自擾
明日

明知故犯
真話的清高(炎明熹)
愛 ...

條list咁短嘅…好多歌都冇唱

支支今晚走晒音
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

睇晒兩晚,全場full house, 氣氛很好,hubert唱功又進步左,唱兩晚都keep住超靚聲,跳舞亦大有進步,跳唱都唔喘氣,唱得輕鬆但有勁,好正!

睇到佢面對負評時果種遇強越強的韌力,成功完show, 真係好感動。係唯一缺點,是濕身找數果條片段我認為最好留番在ig播就夠,演唱會播唔太通合

睇晒兩晚,全場full house, 氣氛很好,hubert唱功又進步左,唱兩晚都keep住超靚聲,跳舞亦大有進步,跳唱都 ...
nazcaline 發表於 2021-11-28 01:55

開 SHOW 前見仲有飛賣, 點樣 FULL HOUSE?

開 SHOW 前見仲有飛賣, 點樣 FULL HOUSE?
hissorhk 發表於 2021-11-28 11:11

我琴日都有去睇,吉位真喺唔多喎

其實佢每隻碟都有啲 Side Track 好好聽,琴日好開心聽到明日同今天之後,希望遲啲會唱多啲

深不見底/勇氣/無力下去/啞忍/讓我放開/一刀切 都好想聽

其實佢每隻碟都有啲 Side Track 好好聽,琴日好開心聽到明日同今天之後,希望遲啲會唱多啲

深不見底/勇氣/ ...
samxdxd 發表於 2021-11-28 12:24

其實我超鍾意佢同鍾嘉欣個首交替之間

深不見底/勇氣/ ...
samxdxd 發表於 2021-11-28 12:24
真係估唔到佢會用今天之後呢首sidetrack開場

我琴日都有去睇,吉位真喺唔多喎
LLLC 發表於 2021-11-28 12:12

可能最後放免費飛或平價飛成功780 賣 300
又多 TBB 藝人去睇
唔知佢地係咪自費
唔係自費, 真係好蝕, 幾十個 FRIEND 睇免費騷

可能最後放免費飛或平價飛成功780 賣 300
又多 TBB 藝人去睇
唔知佢地係咪自費
唔係自費, 真係好蝕, 幾 ...
hissorhk 發表於 2021-11-28 15:56

開show前一個星期睇仲有好多飛(同埋人地正常賣飛係2*2, 2*3, 2*4賣晒,2*1&2*5兩格仲有得賣,佢係啱啱相反得返2*2, 2*3, 2*4有飛, 2*1&2*5無)
再過兩日突然sold out,可能係畀晒啲飛sponsor啦

回復 89# hissorhk

開show前幾日就入唔到去買喇喎,你係幾時為之開show前睇呀? hkticketing (大概20/11)入唔到去前一日我入過,得番散散地嘅位,6連都好似仲有一組,想再揀多組都冇晒了,應只剩番散位,我見朋友經歌迷會預早訂的飛好似都唔集中坐,而且仲差過公開買的位,應最後個數是收回比番歌迷會預早訂票果班,即是真係剛好真係賣晒,其實咁多人唔like hubert, 咁咪唔好理佢囉,做咩係要話佢黑佢,正如我唔like甚至睇唔起邊個歌手或邊隊,我就望下都費事,做咁多野,只會令支持hubert的人更支持佢,多謝喎

開show前一個星期睇仲有好多飛(同埋人地正常賣飛係2*2, 2*3, 2*4賣晒,2*1&2*5兩格仲有得賣,佢係啱啱相 ...
wing 發表於 2021-11-28 17:02

冇 SPONSOR 既話真係會蝕

支支今晚走晒音
kevin2011 發表於 2021-11-27 22:20

佢第一場已經話左病

點解尾場冇欣宜做嘉賓呢?有點失望,定係一早講明只做一場嘉賓,請問有冇人知

點解尾場冇欣宜做嘉賓呢?有點失望,定係一早講明只做一場嘉賓,請問有冇人知 ...
nazcaline 發表於 2021-11-28 20:23

好似要去新城 但冇真係好失望 尾唱又冇唱多幾首
願你在那個讓我掛念的少年時代裡,永遠自由任性地笑與哭