返回列表 發帖
立會選舉:何俊仁申請辭任民主黨主席[10:15] 2012/09/10
    【on.cc 東方互動 專訊】民主黨主席何俊仁 ...
discovered 發表於 2012-9-10 10:30

卿姐等左呢日好耐,準備坐正,加速民主黨滅亡!

今屆增加議席之下,佢地班友冇理由唔知一張名單好難拎兩席架??
酷愛903 發表於 2012-9-10 08:55

其實係易D先岩既...
因為用黎填滿第一席既選票會少左...

不過公民黨的確高估左自己
拖累泛民..
加上民建聯專業既配票
真係神仙都救唔到泛民...

其實下次泛民真係要吸收錯誤,
一定要as a whole咁諗策略...

今次 公民黨@港島區&新界西, 民主黨@新界西, 社民連/人力@九龍東,
共埋起碼浪費左180000-200000票... 呢D票係1個人都送唔到入去議會... ;(

新界西 3張民建聯配到接近完美

from weibo
discovered 發表於 2012-9-10 14:52

:L :L :L :L 哈哈....咁都得!!

new ac:留言
the old ac:做板主,開電視區post

區議會(第二)功能界別中期點票結果
Interim Counting Result of District Council (second) Functional C ...
酷愛903 發表於 2012-9-10 11:30

白姐姐不是叫白韻琴嗎?

new ac:留言
the old ac:做板主,開電視區post

其實下次泛民真係要吸收錯誤,
一定要as a whole咁諗策略...

今次 公民黨@港島區&新界西, 民主黨@新界西,  ...
mainlib 發表於 10-9-2012 19:26

都汲左十幾年都仲係咁 :Q

白姐姐不是叫白韻琴嗎?
實力ruby 發表於 2012-9-10 20:45

對呀對呀
Nick's Music Selection 2024 (Week 23)
1. 靈魂有路 - 雷同二友  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 趁你旅行時搬走 - moon tang

都汲左十幾年都仲係咁
kwanie 發表於 2012-9-10 22:02

我自己覺得而家望就望4年先有機唉
Nick's Music Selection 2024 (Week 23)
1. 靈魂有路 - 雷同二友  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 趁你旅行時搬走 - moon tang

白姐姐不是叫白韻琴嗎?
實力ruby 發表於 2012-9-10 20:45

FYI
   原名白韻琹,/琹 乃古字,音琴

我自己覺得而家望就望4年先有機唉
Nicholas 發表於 10-9-2012 22:50

望四年再望四年再望四年, 一日未識配票一日都要繼續望...

望四年再望四年再望四年, 一日未識配票一日都要繼續望...
kwanie 發表於 2012-9-10 23:05

4年後我會認認真真番來VOTE !

4年後我會認認真真番來VOTE !
Nicholas 發表於 10-9-2012 23:13

到時有得投再講..

到時有得投再講..
kwanie 發表於 2012-9-10 23:33

點解無既@@