返回列表 發帖
你係咪有鍾意矮仔既偏好?
bagfgfcde 發表於 2014-8-23 22:43

.......... 做...咩...姐...
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

我矮過dong BB
kk8733 發表於 2014-8-23 23:22

據聞佢有1米96
Happy and Blessed.

韋禮安 身高 1.76 m

你係咪有鍾意矮仔既偏好?
bagfgfcde 發表於 2014-8-23 22:43

韋禮安都係矮過adong

tbb有stephy呀!!!!!好興奮呀
jose 發表於 2014-8-23 20:49

請問有stephy點解要黎發洩呢???

屮SiU霖屮 發表於 2014-8-25 03:56

因為明步
Nick's Music Selection 2024 (Week 23)
1. 靈魂有路 - 雷同二友  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 趁你旅行時搬走 - moon tang

屮SiU霖屮 發表於 2014-8-25 03:56

好耐無見佢
果種興奮係要發洩出黎
Happy and Blessed.

救命 ! 唔想病!今日係咁咳!

麥樂雞翻左嚟喇!我竟然 catch 唔到第一日,今日第二日先知
(其實我係興奮要講出嚟多啲,剛叫左外賣)
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

D_________U
整好曬部新DESTTOP 番到屋企先發現原來張DISPLAY CARD
冇VGA插頭
逼住聽日去買條DVI線 頂 今晚冇得打機

D_________U
整好曬部新DESTTOP 番到屋企先發現原來張DISPLAY CARD
冇VGA插頭
逼住聽日去買條DVI線 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-8-25 23:17

你要打league 應該吾洗咁高要求吧 sosad
Nick's Music Selection 2024 (Week 23)
1. 靈魂有路 - 雷同二友  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 趁你旅行時搬走 - moon tang

韋禮安都係矮過adong
harryharry 發表於 2014-8-24 23:08

應該差唔多 佢有長腿
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

你要打league 應該吾洗咁高要求吧 sosad
Nicholas 發表於 2014-8-26 10:30

咁反正買得新機 緊係買令小小
雖然其實都唔係令得去邊

救命~ LOL裝得好慢呀

咁反正買得新機 緊係買令小小
雖然其實都唔係令得去邊

救命~ LOL裝得好慢呀 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-8-26 17:02

哈哈... 正常一個鐘裝完架啦wor 會吾會上網太慢 :(
[好野 離開左6489分呢個尷尬位 ] 驚河蟹

哈哈... 正常一個鐘裝完架啦wor 會吾會上網太慢 :(
[好野 離開左6489分呢個尷尬位 ] 驚河蟹{:1_ ...
Nicholas 發表於 2014-8-26 17:04

過左半個鐘姐 頭先唔知做乜得20幾KBps
依家又上番800幾

過左半個鐘姐 頭先唔知做乜得20幾KBps
依家又上番800幾
屮SiU霖屮 發表於 2014-8-26 17:14

去到中間係咁 :(
    我後悔買左macbook pro... 係順 不過一疾就會dc...
    好彩今個season任務完成

去到中間係咁 :(
    我後悔買左macbook pro... 係順 不過一疾就會dc...
    好彩今個sea ...
Nicholas 發表於 2014-8-26 17:15

反而我之前用MBPro好少dc
係連入去同埋番出黎個時好慢
但入到去打緊就keep住60fps

反而我之前用MBPro好少dc
係連入去同埋番出黎個時好慢
但入到去打緊就keep住60fps ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-8-26 17:18

你係咪都係na server? lolxD?
    我吾捨得我所有買既野先吾轉台服

你係咪都係na server? lolxD?
    我吾捨得我所有買既野先吾轉台服 ...
Nicholas 發表於 2014-8-26 17:19

一開始係玩na 之後跟fd轉左台服
但係台服太慢 成日斷線!!!!!!
雖然美服依排都係
依家轉番玩na 仲未升番上30

一開始係玩na 之後跟fd轉左台服
但係台服太慢 成日斷線!!!!!!
雖然美服依排都係
依家轉番玩 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-8-26 17:21

哈哈... 玩美服會好d ... 台服d 人又雜 有一次系台服有人自稱係new two on 既人-_-
    我同fd 四排係咁插既jungler-_-
    之後我就玩番美服... 美服好ranking 多skin 多英 齊曬 runes :D
    台服就無skin 吾好玩 lol
    不過台服送championship riven lol 出面賣緊1000港紙-_-

近來好悶。。。要找其他興趣消磨時間呢。。

如果吾係因為3-12既morgana support 真係呢...

點解有d人咁多管閒事?又會以為我唔知咁好笑既
係背後做埋d小動作真係好低能
by個靚the way f5制禁爆左未?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

好憎個D好煩ge大陸人
搭港鐵坐我附近成班男人係咁大聲講嘢

仲有個大陸女人
咁今晚去睇新城
搭Lip個陣唔小心hi到佢姐我個袋
佢就話我個pat pat ah!!!!
痴線!!!!你個pat大曬?

好憎個D好煩ge大陸人
搭港鐵坐我附近係成班男人咁大聲講嘢

仲有個女大陸人
咁今晚去睇新城
搭Lip個陣唔小 ...
rubylovessss 發表於 2014-8-27 23:56

無啦... 要包容-_-遲d 香港無可奈何都會變成咁

好憎個D好煩ge大陸人
搭港鐵坐我附近成班男人係咁大聲講嘢

仲有個大陸女人
咁今晚去睇新城
搭Lip個陣唔小 ...
rubylovessss 發表於 2014-8-27 23:56

其實我成日都HIGH到人
有意無意都成日 咩部位都試過
真係冇一次比人話

其實我成日都HIGH到人
有意無意都成日 咩部位都試過
真係冇一次比人話 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-8-28 02:47

我個個係大陸人嘛...

我個個係大陸人嘛...
rubylovessss 發表於 2014-8-28 02:53

不過吾好話系lift ...
    系地鐵有d人都係咁 同你一樣係大陸人
    6點幾咁一定逼架啦... d 大陸人拎住一袋二袋
    咁入到去一定係逼住入架啦...
    都係high 到佢個紅白藍都會用國語X到你落車或者佢落車-_-

不過吾好話系lift ...
    系地鐵有d人都係咁 同你一樣係大陸人
    6點幾咁一定逼架啦... d 大陸人 ...
Nicholas 發表於 2014-8-28 10:03

真係寧願搭巴士好過

真係寧願搭巴士好過
rubylovessss 發表於 2014-8-28 11:27

巴士還好... 無乜事遇過...
    地鐵既話旺區總有一兩個燥狂既人係咁sosad

巴士還好... 無乜事遇過...
    地鐵既話旺區總有一兩個燥狂既人係咁sosad ...
Nicholas 發表於 2014-8-28 11:38

搭地鐵搵令仔(女)條隊排係常識吧
最多都搵條冇一袋二袋 冇車仔既隊

灰到呢
一係就連贏
一係就連輸
贏自己條LANE 其他LANE就輸到貼曬地

灰到呢
一係就連贏
一係就連輸
贏自己條LANE 其他LANE就輸到貼曬地
屮SiU霖屮 發表於 2014-8-28 16:52

隻game係咁 你吾係進步好多既話 就會3 victory 之後 1 Defeat 再吾係 綠紅綠紅咁
    不過慢慢來就會驘得多番lolxD 再吾係求Carry

連輸3/4場都係兵家常事

真係好唔開心 以為有機會入大學 點知睇黎又係空歡喜一場

老餅路過呃分

請勿呃POST

請勿呃POST
屮SiU霖屮 發表於 2014-8-28 23:26

做咩del 咗一個

做咩del 咗一個
jasonng 發表於 2014-8-28 23:33

我見重覆咪del

反OT: 訓覺係咪有錯 點解我訓耐d都會有罪疚感 好似訓多10分鐘就會完成唔到事情

等你有得呃post ...
nicholashin 發表於 2014-8-28 23:38

哼 u mean me OT

我見重覆咪del
-Prince- 發表於 2014-8-28 23:39

其實霖霖咁做係有意思o架
出兩個po 可以增強效果 (好似係)

我成日都唔知點解會自己出左2個POST
我都唔想嫁

LOL低端靠運氣多過技術

LOL低端靠運氣多過技術

Cklababyk 發表於 2014-8-29 01:37

no... u can carry

no... u can carry
Nicholas 發表於 2014-8-29 07:00

一打五??

一打五??
Cklababyk 發表於 2014-8-29 12:16

玩jg vi 盡gank... 應該會易打好多...
    未必係vi 既... 吾好騎系草叢以為人地睇你吾到囉不過...
   比人發現都可以照出來有時

飲酒真開心
John 發表於 2014-8-28 23:05

你又話戒既??
FIGHT for 陳柏宇

玩jg vi 盡gank... 應該會易打好多...
    未必係vi 既... 吾好騎系草叢以為人地睇你吾到囉不過... ...
Nicholas 發表於 2014-8-29 12:52

jg唔係好掂
中意打中路/sup

jg唔係好掂
中意打中路/sup
Cklababyk 發表於 2014-8-29 13:19

中路都可以carry 都係最好carry roam 上 roam 下

不如spectate 下人地打rank啦 名人就好難學

打開JG
不過做JG好慘
通常咩事都會賴你 唉
近排練緊呀Fi 上路

打開JG
不過做JG好慘
通常咩事都會賴你 唉
近排練緊呀Fi 上路
屮SiU霖屮 發表於 2014-8-29 17:35

吾練啦 今晚至聽日沖鑽四

吾練啦 今晚至聽日沖鑽四
Nicholas 發表於 2014-8-29 17:37

I MEAN 我練緊姐