返回列表 發帖
I MEAN 我練緊姐
屮SiU霖屮 發表於 2014-8-29 18:34

哈哈我都講下lol
Nick's Music Selection 2024 (Week 21)
1. 低調 - 張天穎  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 也許沒有未來神 - per se

Aiiiiiiii....

Aiiiiiiii....
rubylovessss 發表於 2014-8-29 22:26

RUBY姐U泳泳FANS上身???
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

RUBY姐U泳泳FANS上身???
dongbb2332 發表於 2014-8-29 23:00

其實....今晚想去睇小肥演唱會 但係....唔通我又向我阿媽講大話因咩咁夜返

其實....今晚想去睇小肥演唱會 但係....唔通我又向我阿媽講大話因咩咁夜返 ...
rubylovessss 發表於 2014-8-29 23:04

你呀媽唔鍾意你追星?

你呀媽唔鍾意你追星?
bagfgfcde 發表於 2014-8-29 23:05

佢唔知 我無講

回水呀
閨蜜好難睇
-----------------
救命呀下年英文比個嫁唔出+荷爾蒙失調ge死老太婆教

真係好唔開心 以為有機會入大學 點知睇黎又係空歡喜一場
PerryXD 發表於 2014-8-28 20:34

俾心機。。一定有出路。。時間問題

回復 676# dongbb2332

嬲呀。。又轉相。。
之前張可愛些。。依張我覺一般。。

唉,琴晚跌咗一件好有價值件衫落街,跟住搵極搵唔到跌咗系邊。咁咪寫封啟事畀樓下啲人,跟住畀人小。好灰。好彩呢家搵返。
Infinity & Eternity

唉... 琴日幾個fd 食飯... 我其中一個朋友成日都話無錢 吾比錢 根住我多數都話算啦 我比咁
而家整到佢 每次出來都無錢 要人請 仲要愈來愈吾客氣咁
我地食paper lunch 每個都係50鬆d 佢又加吾知咩麵豉湯 又咩咖哩又加蛋咁
佢就食到70 80蚊都吾知止吾止
仲要同呢個fd熟左成10年 真係而家覺得佢真係為左錢 免費午/晚餐先出來...
Nick's Music Selection 2024 (Week 21)
1. 低調 - 張天穎  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 也許沒有未來神 - per se

好肚餓啊!!!
飯都唔食就臨時買飛去演唱會

好肚餓啊!!!
飯都唔食就臨時買飛去演唱會
rubylovessss 發表於 2014-8-30 23:40

你最後夠唔夠票飲stephy奶??
Happy and Blessed.

回復 686# jose

要寄入場券

唉,琴晚跌咗一件好有價值件衫落街,跟住搵極搵唔到跌咗系邊。咁咪寫封啟事畀樓下啲人,跟住畀人小。好灰。 ...
pooh1460 發表於 2014-8-30 17:19

笑果d 人都幾無聊

IES真係痴線 寫勁多野但又唔咩意義
nicholashin 發表於 2014-8-31 13:31

1500 字?

btw 個broadband 又因為行雷收左檔...
點解天下間有d 咁廢既上網公司-_-

通識老師話寫4000字左右,但我寫到超過曬都寫唔完
其實你講緊咩1500字  ...
nicholashin 發表於 2014-8-31 14:01

無呀ies 好似吾知first stage定係second stage有份1500字既野要寫
定係你中六@@?

聽日開SEM啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦
勁唔想返學呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀

勁唔想返學呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀 ...
ed8671ed 發表於 2014-8-31 14:25

#揮手
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

唉... 琴日幾個fd 食飯... 我其中一個朋友成日都話無錢 吾比錢 根住我多數都話算啦 我比咁
而家整到佢 每次 ...
Nicholas 發表於 2014-8-30 18:05

講真我都好討厭依d人
身邊有個同學 比我既感覺都係咁
我會選擇吾理佢

勁唔想返學呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀 ...
ed8671ed 發表於 2014-8-31 14:25

放左4個月假 我想快d開sem
悶到我發曬毛

講真我都好討厭依d人
身邊有個同學 比我既感覺都係咁
我會選擇吾理佢 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-8-31 15:13

係啦 ;(
    跟住今朝佢又搵我食早餐 佢住我附近...
    我都無理到佢whatsapp... sosad
    搵個機會同佢講下問佢有無錢先出去食啦唯有  :(

通識老師話寫4000字左右,但我寫到超過曬都寫唔完
其實你講緊咩1500字
我做緊stage 3 ...
nicholashin 發表於 2014-8-31 14:01

ohhh 加有啦咁 我好似好多野都copy番之前powerpoint 同埋 之前stage 1/2 既料 再係咁加解釋 dum 字
   最後成績都吾錯
- - - - - - - -
我聽日要開sem啦 我期待不過覺得會好眼訓-_-

放左4個月假 我想快d開sem
悶到我發曬毛
屮SiU霖屮 發表於 2014-8-31 15:14

返完intern放得兩個禮拜暑假唔夠喉

我都好想開sem 但我好想係poly開
我唔要係space開

D____UUUUUU又失敗啦
次次打親蛋白都出水
究竟係打得太耐定打唔夠/___\

要開學了

救命呀 篇作文幾時先可以做完

真係覺得有d 可惜
21歲個女miss真係幾令幾清純
點解會咁架-_-

真係覺得有d 可惜
21歲個女miss真係幾令幾清純
點解會咁架-_-
Nicholas 發表於 2014-9-2 20:35

點解佢唔幫我補

周永恆你真係好假呀!根本就唔配做基督徒!
黎我地度講見證原來係度扮好人,神係唔會原諒你架

黎我地度講見證原來係度扮好人,神係唔會原諒你架 ...
rubylovessss 發表於 2014-9-3 20:21
而家啲偽教徒好似信左教就拎左貞節牌坊咁
Happy and Blessed.

點解佢唔幫我補
NelsonWu 發表於 2014-9-2 21:05

係囉 ~點解佢唔幫我補

點解佢唔幫我補
NelsonWu 發表於 2014-9-2 21:05

我都想 正  我有一個fd 住廣源曾經有印象見到佢

病了 咳死了!

都吾明白 打到咁既elo 都吾識group 淨係識feed...
如果真係demote左 真係吾知點打

rubylovessss 發表於 2014-9-3 20:21

我想講呢前個排先請佢泥我地個function做嘉賓
之後我見佢同個女仔 似係助手 行得勁埋勁親密
但又唔係佢老婆w0r
都估到有d野嫁啦
點知隔左個禮拜就即刻收皮

自己唔好偷食。。發現對方偷食。。一定要離開佢

我想講呢前個排先請佢泥我地個function做嘉賓
之後我見佢同個女仔 似係助手 行得勁埋勁親密
但又唔係 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-9-4 00:59

要離婚啦!周生究竟信左神有幾耐呀?唔可以做嘅嘢佢都唔知

rubylovessss 發表於 2014-9-4 10:08

其實每個宗教大部份都係導人向善
    但成吾成功改造一個人都係另一回事啦...

rubylovessss 發表於 2014-9-4 10:08

乜原來教會唔係要教人FORGIVE咩?
點解做錯左就無得救要離婚?
定係而家個個都當左自己係神? 人地做錯野你自己做adjust?

其實每個宗教大部份都係導人向善
    但成吾成功改造一個人都係另一回事啦... ...
Nicholas 發表於 2014-9-4 10:22

佢曾經去我地間教會講過見證,話神改變左佢,根本沒有改變

定係而家個個都當左自己係神? 人地做錯野你 ...
艾石仔 發表於 2014-9-4 10:26

所以我都奇怪點解無記要電訪趙頌茹
心情係點 吾洗講都知-_-

定係而家個個都當左自己係神? 人地做錯野你 ...
艾石仔 發表於 2014-9-4 10:26

阿Yu話要離婚...我都係頭先睇到報導

所以我都奇怪點解無記要電訪趙頌茹
心情係點 吾洗講都知-_-
Nicholas 發表於 2014-9-4 10:30

咪就係, 根本係佢地2個人既事,
關你地乜事?
改變左=唔可以食女?
又無問點解要食同做左乜令佢要食?
中間佢地兩個既野無人知

佢曾經去我地間教會講過見證,話神改變左佢,根本沒有改變
rubylovessss 發表於 2014-9-4 10:29

唔係話佢岩 但係去教會分享既人多的是...
    聽既人只要唔好去學 而唔係因為佢係教友就要對佢既行為加上左聖經話過唔應該做既事
    因為人本身就有罪 如果你有信教既話
    其實我地都每日系度犯罪 無論大與小都係
    只不過佢係公眾人物 而傳媒硬要問人家事就係咁架啦...
    而人地既家庭係點樣 我地都唔知啦...
    只可以話佢唔係一個好教徒 但係教徒都會犯罪 所以先有需要相信耶教...
    去祈禱求神去原諒同埋靈修 去令自己明白多d既道理 令自己做到一個更好既人

婚外情係錯 但係唔係十惡不赫 婚姻失敗都離唔開有第三者呢個原因 或者雙方溝通唔到
    所以傳媒不嬲都渲染到d野好大好大姐
    正如我到而家都唔覺edc有乜錯一樣
    可以話佢亂搞好色  男仔本性根本就係咸濕貪玩...
    係錯 但係而家都變得好平常...
    所以唔洗太過話佢係耶教 應該點 唔應該點既...
    因為從來無人會唔犯錯既...

做錯事有得救....係人都有做錯事

咪就係, 根本係佢地2個人既事,
關你地乜事?
改變左=唔可以食女?
又無問點解要食同做左乜令佢要食?
中間佢 ...
艾石仔 發表於 2014-9-4 10:33

同埋都唔排除佢地本身溝通唔好 而有婚外情...

做錯事有得救....係人都有做錯事
rubylovessss 發表於 2014-9-4 10:40

係啦... 我就係講緊呢樣野...
    只要系最後明白自己做錯就好 ... 去悔改認錯就得...