返回列表 發帖
聽話啦。要靚就要咁。。

早些訓啦。唔好咁夜
kk8733 發表於 2014-9-12 00:28

唉又諗野諗到頭痛 又訓唔到...
    唔知洗唔洗睇下醫生 sosad
Nick's Music Selection 2024 (Week 23)
1. 靈魂有路 - 雷同二友  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 趁你旅行時搬走 - moon tang

唉 聽日番早 但係都係訓唔著  眼光光 點算

今季ANTM 睇到我好開心, 終於有男男同性愛既DRAMA

唉又諗野諗到頭痛 又訓唔到...
    唔知洗唔洗睇下醫生 sosad
Nicholas 發表於 2014-9-12 01:50

問下自己有咩煩惱  試下有冇方法解決。。

如果解決不到  只好認命  諗十萬次都冇用 唔好自尋煩惱

睇醫生咁嚴重。試下靠自己力量先啦

唉 聽日番早 但係都係訓唔著  眼光光 點算
屮SiU霖屮 發表於 2014-9-12 02:07

同我傾計  傾到眼訓。。
做運動。做到好累之後去訓。

睇書。睇到訓。
聽悶音樂。聽到訓。

訓前幾小時不要飲茶同咖啡。唔係會眼光光

唔知啦

問下自己有咩煩惱  試下有冇方法解決。。

如果解決不到  只好認命  諗十萬次都冇用 唔好自尋煩惱{:9_462 ...
kk8733 發表於 2014-9-12 12:44

我成日因為我個人太心急
    有d 野當晚未搞掂就訓唔到
    而家大學好多project又要同人夾呢
    d teammates 又hea 下hea下 佢唔做我地就成組無分...
    都唔望有AABB 但係都起碼出席同盡力先sosad
Nick's Music Selection 2024 (Week 23)
1. 靈魂有路 - 雷同二友  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 趁你旅行時搬走 - moon tang

訂唔到呀 想自用姐
我們的總和

訂唔到呀 想自用姐
Wonders 發表於 2014-9-12 17:11

我覺得上到個網已經好勢利

垃圾su hahaha
啲政綱係咪抄番上年果啲架
淨係識得呃啲妹妹仔投你地票
你地知唔知個醜字點樣寫 唔識不如我教你

活動cut到得番3個
比人插得最多個su都唔止3個啦

最好笑係呢
又話爭取乜 爭取物咁
我唔X知你地爭取左啲咩喎
乜男廁加鎖又係你地爭取架
on8+1上年已經話要換啦
唔好咁無恥係到領功啦好嗎

今日係學校兩個SU候選內閣既節目巡禮
本身冇立場既ME一直都覺得B好過A 無論係宣傳 福利 等各方面
但今日A竟然技術性大勝B B可以失策到對福利隻字不提 宣傳片同有乜節目係0關係
A邊方面都好好睇睇 除左間唔中低質抽B水 顯得自己好小家之外
應該投邊個好

今日唔小心比同學發現左我個ig
點算好。。無得派膠喇。。。。。
Happy and Blessed.

我成日因為我個人太心急
    有d 野當晚未搞掂就訓唔到
    而家大學好多project又要同人夾呢
     ...
Nicholas 發表於 2014-9-12 15:37

人地唔做 你要做埋佢地D野
下個sem 唔好同佢地一組啦

唔好迫自己太緊 順其自然

su得一隊cap,但佢地比人狂鬧中,雖然覺得佢地都有唔好但覺得佢地好慘,好矛盾呀~

人地唔做 你要做埋佢地D野
下個sem 唔好同佢地一組啦

唔好迫自己太緊 順其自然 ...
kk8733 發表於 2014-9-12 23:53

你都岩既 thanks ...
不過佢地成日走堂 驚佢地到present果日都仲走 :(

六合彩一個都唔中  

你都岩既 thanks ...
不過佢地成日走堂 驚佢地到present果日都仲走 :(
Nicholas 發表於 2014-9-13 01:14

佢地走了 佢地自己冇分
影響不大 Lecturer 會知道點樣評分  你做好自己本分就可以

佢地走了 佢地自己冇分
影響不大 Lecturer 會知道點樣評分  你做好自己本分就可以 ...
kk8733 發表於 2014-9-13 21:46

嗯你岩既... 我個朋友仲衰佢之前讀asso 之後讀讀下要做project 點知又係好似我咁d 人唔做野
    到到要交就唔出席 點知佢地係成組無分 我個fd 就決定唔讀落去 而家quit左 lol

嗯你岩既... 我個朋友仲衰佢之前讀asso 之後讀讀下要做project 點知又係好似我咁d 人唔做野
    到 ...
Nicholas 發表於 2014-9-13 23:05

又唔洗quit  大家用email 通訊   有咩野有record 最後出事  可以同Lecturer 講

證明自己有盡力去做  又有幫手催促其他組員做  同埋自己做埋其他組員部份

又唔洗quit  大家用email 通訊   有咩野有record 最後出事  可以同Lecturer 講

證明自己有盡力去做  又 ...
kk8733 發表於 2014-9-13 23:38

唉 咁就要睇下個professor 好唔好...
    好多professor 都唔理  :(

六合彩一個都唔中
kk8733 發表於 2014-9-13 21:42

唔記得買
不過睇番個組合,咁多4字頭,我就算買都唔會劃咁多4x

痴線lol
買左5張
一張都唔中
我有冇咁好彩

唔記得買
不過睇番個組合,咁多4字頭,我就算買都唔會劃咁多4x
Nathan 發表於 2014-9-14 00:17

記得都無用 頭先7點半落左去條隊系條街度轉左4 / 5 個彎- -

痴線lol
買左5張
一張都唔中
我有冇咁好彩
屮SiU霖屮 發表於 2014-9-14 00:21

上fb 有個人買左300幾萬 如果咁佢都唔中 佢真係都幾慘同幾好笑

上fb 有個人買左300幾萬 如果咁佢都唔中 佢真係都幾慘同幾好笑
Nicholas 發表於 2014-9-14 00:22

今期好多人中,
佢中都分小d

記得都無用 頭先7點半落左去條隊系條街度轉左4 / 5 個彎- -
Nicholas 發表於 2014-9-14 00:21

可以apps買。
其實我媽買左,我諗住自己買張,點知太累訓左

Nicholas 發表於 2014-9-14 00:22

我見係38萬w0r 買20個字
條友中左4個半字 賺左3萬幾蚊

我見係38萬w0r 買20個字
條友中左4個半字 賺左3萬幾蚊
屮SiU霖屮 發表於 2014-9-14 00:30

哈哈... 4個半字 算係咁啦 可能佢買果d 仲有中埋四五獎咁添 lolxD
    係咪計以往來講最高金額 lolxD

嬲/_\ 想打場league 都blackscreen-_-
已經唔係成日玩 去到揀英都黑 MON

唉......

cm自high forum
為左自high 你可以去到幾盡
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

點解要我出左去先黎打風?
8號波黎緊

點解要我出左去先黎打風?
8號波黎緊
rubylovessss 發表於 2014-9-15 17:12

都未係好惡劣 我覺得可以接受 不過可能一陣會好大雨就真
    出下去應該得... lolxD 我一陣都出 不過好近
    唔洗咁灰既... 咁大個人唔會比風吹走既 haha

啱啱大風到吹反把遮八九十次
seven到無朋友

仲係公司......好X大雨, 都唔知一陣收工點走
如果我有男友黎接我就好

都未係好惡劣 我覺得可以接受 不過可能一陣會好大雨就真
    出下去應該得... lolxD 我一陣都出 不 ...
Nicholas 發表於 2014-9-15 17:16

我要睇戲架聽日先打唔得?到時打8號又突然無車搭我點返上水呀?我仲喺9龍灣喎

我要睇戲架聽日先打唔得?到時打8號又突然無車搭我點返上水呀?我仲喺9龍灣喎 ...
rubylovessss 發表於 2014-9-15 17:41

咁個風而家來都無辦法 -_- 天氣呢家野真係無辦法 sad
    颱風都仲有限服務既 不過要比貴d 囉...

爆下我間學校
今年有個SU叫spark_ _ _的內閣

數下佢地啲變態野先
1.掟人地內閣派啲野落垃圾桶
(姐係果啲咩手帶 TIMETABLE果啲囉)
2.SU論壇請槍問問題
(今日就SU大會啦 好多人想出去問問題
但唔知點解有班人呢 總係第一時間出去
出去問 你地有咩活動呀 [呢個政綱有寫]
或者請人去鬧對面個內閣 ETC  有人係WHATSAPP CAP左佢地圖)
3.係低FORM到招HELPER 叫啲HELPER杯葛/插啲話唔投SPARK_ _ _的人
4.政綱上面寫嘅野極其無恥 仲無恥過民建聯成功爭取
-汽水機要有八達通比錢 [上年SU提出過 間唔知乜野公司已經應承左話會換]
-男更衣室換鎖 [學校上年已經話會換 唔知點解又係佢地成功爭取]
-朝早要33度先唔洗排隊聽早會 [香港朝早最高都係31度 你玩野咩]
-唔知同邊個公司合作 人地公司份合約話 唔可以再同其他同類型公司合作 (好似係果啲自拍館) 佢轉過頭又同
第二間公司合作 咁樣算唔算毀約?
-優惠少到不知所謂 得幾間有九五折 真係多謝哂 有一間仲要無折 只係將個學生餐廷長左時間
即係學生餐本係12:00-2:30 佢只係廷長到好似放學 原來又係成功爭取

其實你寫寫下爆左內閣全名
nicholashin 發表於 2014-9-15 18:47

笑左

其實你寫寫下爆左內閣全名
nicholashin 發表於 2014-9-15 18:47

唔好笑我啦

唔知做咩好燥...
玩部落衝突有個人打左我個recommend target 之後就系入面係咁燥佢
燥佢打左果個部落又要得1星-_-
今日都唔知乜事

電腦個mon又開唔到
又要搵人黎整咁麻煩
用手機上網又要比咁多錢

點解成日都要偷睇我last seen!

電腦個mon又開唔到
又要搵人黎整咁麻煩
用手機上網又要比咁多錢
rubylovessss 發表於 2014-9-17 19:05

no wifi at home?

no wifi at home?
Nicholas 發表於 2014-9-17 21:51

無架

點解成日都要偷睇我last seen!
jose 發表於 2014-9-17 21:32

邊個咁留意你噶

邊個咁留意你噶
bagfgfcde 發表於 2014-9-17 22:12

同學仔

哈哈哈哈哈
終於同你班_家橙反哂面
以後唔洗同你地扮Fd yoyo
祝你選到入su呀
祝福你地最尾果2年身體健康

唉,學校又大停電。五月先停完一次,今日又停,其實學校可以好好咁攞啲錢去維修供電系統同埋其他基本設施(廁所水十日系九日都系冇,都有個時又要睇吓你好唔好彩到拉個時有冇水),不過學校寧願攞啲錢整靚個教師廁所,唔整吓啲基礎設施。
Infinity & Eternity

唉,學校又大停電。五月先停完一次,今日又停,其實學校可以好好咁攞啲錢去維修供電系統同埋其他基本設施( ...
pooh1460 發表於 2014-9-17 22:59

WOW 邊間呀 成日停電 咁歷史應該有番咁上下...
    家長會應該投訴先岩

WOW 邊間呀 成日停電 咁歷史應該有番咁上下...
    家長會應該投訴先岩 ...
Nicholas 發表於 2014-9-17 23:01
tai po
Infinity & Eternity