返回列表 發帖
Kary就话:「我唔会喺赌城注册咁cheap兜啦。」
LAUGHED
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

版主唔Lock post!
美霏而家唔見人,無上ig
等緊佢會公佈好消息
rubylovessss 發表於 2015-1-19 20:15

拿拿拿 我唔係亂lock post
難得李犯賤開到個正常post :D

拿拿拿 我唔係亂lock post
難得李犯賤開到個正常post :D
屮SiU霖屮 發表於 2015-1-20 11:40

講過話唔好淨係post新聞喎...
我係想講呢個post 唔lock
無野討論
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=7945&extra=page%3D2

講過話唔好淨係post新聞喎...
我係想講呢個post 唔lock
無野討論
http://www.cmusichart.com/discuz/ ...
rubylovessss 發表於 2015-1-20 12:21

個標題咪唔係齋新聞咯

個個POST係你話唔LOCK POST之前已經LOCK左啦
你講緊咩呀又.___.?
成日死雞撐飯蓋

個標題咪唔係齋新聞咯

個個POST係你話唔LOCK POST之前已經LOCK左啦
你講緊咩呀又.___ ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-1-20 12:28

我唔想推返個個post,所以先喺呢度話你唔lock我夠知你lock左囉...lock左就得啦

我唔想推返個個post,所以先喺呢度話你唔lock我夠知你lock左囉...lock左就得啦 ...
rubylovessss 發表於 2015-1-20 12:34

痴線 我真係完全唔明你想講咩
個個POST都LOCK左 你點回點推姐

版主唔Lock post!
rubylovessss 發表於 2015-1-19 20:15

本主題由 屮SiU霖屮 於 2015-1-19 15:23 關閉

"話你唔lock我夠知你lock左囉" 唔LOCK 又LOCK左究竟你講緊咩呀

痴線 我真係完全唔明你想講咩
個個POST都LOCK左 你點回點推姐

"話你唔lock我夠知你lock左囉" 唔 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-1-20 12:40

我講緊未lock之前呀!!咁都唔明!!

我講緊未lock之前呀!!咁都唔明!!
rubylovessss 發表於 2015-1-20 12:41

救命~
我都LOCK左個POST啦 LOCK完之後你講咩鬼未LOCK之前未LOCK POST呀??
你究竟講緊咩呀

救命~
我都LOCK左個POST啦 LOCK完之後你講咩鬼未LOCK之前未LOCK POST呀??
你究竟講緊咩呀 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-1-20 12:44

我話星期六個日你無lock到....琴日我又睇唔到所以先唔知係我未睇清楚先話你未lock姐~~~

我話星期六個日你無lock到....琴日我又睇唔到所以先唔知
rubylovessss 發表於 2015-1-20 12:48

我夠知我冇LOCK啦 特登唔LOCK比時間李犯賤補番個SOURCE
佢遲遲唔補先LOCK POST咋麻
講左十世我唔會見到吳雨霏三隻字就一定要LOCK POST
你唔知你唔知你唔知成日都話唔知 次次_完都話唔知

我夠知我冇LOCK啦 特登唔LOCK比時間李犯賤補番個SOURCE
講左十世我唔會見 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-1-20 13:01

好!得! 夠! 而家知!拗完!!! 版主你話點就點啦下

反ot:余文樂恭喜美霏結婚
余文樂(樂仔)昨日於九龍灣宣傳新戲,期間談到舊愛吳雨霏即將結婚,樂仔大方送祝福;他同時否認與好朋友杜如風「撻着」,更直斥「離晒譜」!
近期娛圈喜事連連,日前本報獨家披露吳雨霏(Kary)與「網球王子」洪立熙赴美訂婚,並將於今年八月「升呢」做人妻!前年與Kary分手的樂仔昨日於九龍灣宣傳新戲,他既祝福舊愛,又自爆曾經心急結婚:「恭喜,祝福!(仲有聯絡?)冇。(會否心急結婚?)急過咗龍就唔急,急過一排係想(結婚),但過咗一排就知道冇得急。好似好急去廁所但搵唔到,急完就唔急。」

睇d會員發表下_論仲好睇過美霏單新聞  真心唔系好明個logic...

反OT:"好似好急去廁所但搵唔到,急完就唔急。"樂仔呢個比喻咁funny
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

喂 唔好係美霏post鬧交好冇
呢啲咁高興既事又要嘈既
Happy and Blessed.

睇d會員發表下_論仲好睇過美霏單新聞  真心唔系好明個logic...

反OT:"好似好急去廁所但搵唔到,急 ...
CBY0710 發表於 2015-1-20 15:05

睇完呢句更加覺得佢當霏霏係水泡 係公廁
講到好似想have fun完就飛咁
呃左阿霏個豬 死pk

下個月真係要開記者會同記者交代?

恭喜kary搵到好歸宿

講左十世我唔會見 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-1-20 13:01

你OT,扣你分
大家好,我系辛杖浩{:1_121:}
大家多多指教{:1_121:}

你OT,扣你分
李范建 發表於 2015-1-20 19:25

你都OT,扣你分

反OT 吳雨霏咁靚女而家先有人娶

繼kary要結婚......
sherman都話結
英皇新片《三條友飲醉走》的演員吳浩康、洪卓立及陳家樂,日前睌上現身中環拍醉酒戲,劇情講醉爆的眾人在後巷操多國語言叫囂,更衝入紙紮舖鬧事,又百無禁忌將紙紮房車當真車揸兼飲紙紮啤酒。

最快明年做老襯
三子透露新片有近八成場面是醉酒戲,為求逼真,眾人自創對白之餘,更不時飲少少酒入戲。經常與鍾舒漫傳婚訊的吳浩康,未知是因扮醉而太投入,竟承認求婚成功,但依然堅守底線沒透露詳情,他說:「唔想講太多,因為婚期最快都要明年或後年,如果確定會公布。」
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

繼kary要結婚......
sherman都話結
英皇新片《三條友飲醉走》的演員吳浩康、洪卓立及陳家樂,日 ...
hehemamama 發表於 2015-1-22 18:44

幾時到美祖

幾時到美祖
艾石仔 發表於 2015-1-22 18:50

愈快愈好.........................
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

而家都無宣佈話:我要結婚啦!!

之前都話方鄧會結婚咪又唔係真架囉
半信半疑

幾時到美祖
艾石仔 發表於 2015-1-22 18:50

Ng g me 死先定chocho結fun先呢
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

恭喜吳雨霏BB呀...咁快做人妻
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

@吳雨霏Kary  愛是恆久忍耐,又有恩慈;愛是不嫉妒;愛是不自誇,不張狂 《哥林多前傳13:4》 婚姻是人生重要的一課,今後的日子,我倆會互相支持,互相愛護,互相尊重。謝謝大家的祝福,我們感到很幸福!
任我行 失憶蝴蝶

任我行 失憶蝴蝶

好幸福

任我行 失憶蝴蝶

終於有個最好既結局啦

美霏讓世界艷羨喔~~
DM多仔多到覆唔哂

CONGRATS 霏霏!
咁2015仲會唔會髮力讓世界艷羨?
聽返首歸宿先!

想放聲一哭
真係喊咗出黎

真心
見到美霏結婚好感動(我諗stephy 結婚果日我都會好感動)
佢兩個真係由細聽到大
細細個已經聽曲奇餅,聽到佢而家做人妻
美霏快d努力造人啦
btw 4個餅碎中...真係估唔到最後生既美霏結婚先

真心
見到美霏結婚好感動(我諗stephy 結婚果日我都會好感動)
佢兩個真係由細聽到大
細細個已經聽曲奇餅,聽 ...
Kyle_ 發表於 2015-1-26 16:20

要遺傳爸爸外表
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

要遺傳爸爸外表
John 發表於 2015-1-26 16:21

男既遺傳爸爸
女既遺傳Kary

今年如果kary叱咤又有獎 , 希望會以洪太tag佢
pakho話作歌比佢喎

男既遺傳爸爸
女既遺傳Kary

pakho話作歌比佢 ...
mamakin 發表於 2015-1-26 16:27

好惡毒
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

CONGRATULATE KARY~
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

毒男惡耗

結左婚會唔會退休?
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

恭h kary 成功抄襲ella
以後抄襲實錄又多一單
<恭喜kary搵到歸宿 ^^ >

男既遺傳爸爸
女既遺傳Kary

pakho話作歌比佢 ...
mamakin 發表於 2015-1-26 16:27

點解呀???

恭喜kary 可以食到個靚仔

恭h kary 成功抄襲ella
以後抄襲實錄又多一單
bagfgfcde 發表於 2015-1-26 18:14

到時stephy抄kary

點解呀???

kk8733 發表於 2015-1-26 18:24

女既似男人樣唔係幾好喎

恭喜美霏

點解呀???

kk8733 發表於 2015-1-26 18:24

望多兩眼佢老公又真係幾靚仔美霏就好喇, 食到好野

啲相好靚 恭喜cm女神

絕配
第一次紅館演唱會講完佢同洪生之後唱
洪生仲送花...最深刻印象
洪生最愛的女人只有佢一個

結婚咪結婚囉。使唔使咁高調? 搞到傷晒萬千小毒男嘅心。上面有幾個。
anyways, 恭喜 洪~吳~家~穎~

John 發表於 2015-1-26 23:48

最後一張個構圖好好笑
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪