返回列表 發帖
恭喜!
佢係啱 903口味嘅。有女金 唔意外。

Gin Lee留言賀好姊妹
最愛林家謙❤️

恭喜
離不開 留不低

So happy for AGA

好替人生贏迦高興最緊要唔好退出喔
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

回復 27# 梨胃言

請個同聲同氣嘅工人姐姐
Life was a willow and it bent right to your wind.

回復 55# leroyjaime

呢篇嘢講到佢做完紅館就要收山生仔…
Life was a willow and it bent right to your wind.

回復 12# lorbat

已經售罄,係咪要加場

電視台姐仔殺手
祝佢好運
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

生埋仔無小產無離婚先好話勁過千嬅
sexykaren 發表於 2023-7-16 14:45

千嬅有唱作金?

千嬅有唱作金?
mamakin 發表於 2023-7-16 19:24

唱作金幾時係大獎?
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

Kelly本身有錢人出身,已經贏在起步線上

另外老鼠安冇Sammi咁有米啫,未至於要Sammi貼錢養,有 ...
jcbartleby 發表於 2023-7-16 17:41

丁子高幾時要千嬅貼錢養?

千嬋有肌瘤喎
ricnature 發表於 2023-7-16 15:37

千嬅無小產,順產母子平安仲要係男丁,仲唔幸福? 小小障礙捱過左仲想點?

KELLY 真係最幸福果個
SAMMI & MIRIAM 就貼錢養老公
hissorhk 發表於 2023-7-16 17:21

kelly小產過喎
許志安丁子高使女人養?

電視台姐仔殺手
祝佢好運
dom 發表於 2023-7-16 19:13

AGA又唔係演員怕咩?
你擔心下老鼠安偷食好過啦

恭喜AGA 唔好收山

如果這是真的, 衷心恭喜她。

Congrats!!!
Music Treasure Chart Week 22: 慢性分手 | Thank You Postman | 年輪海

Congratulations to AGA!
Aliens,明荃之友

在這畢生不滅 無極的狀態

Aga真係好勁
有有錢老公 有女金 有唱作金 有得開紅館 無抑鬱
Sammi, Joey, Miriam, Kelly, Kary, Gin, Joyc ...
JasOh103 發表於 2023-7-16 14:38

紅館賣晒飛都可以取消
所以訂婚其實都可以退婚
(唔係mean, 只係咁講)

支持AGA開完紅館生仔放產假, 環球執得

生B之前派多首歌聽下好喔
女金GA
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

4:05 任性AK confirmed
在這畢生不滅 無極的狀態

今年女金好大可能又係佢。
又開唱又認愛,派台歌又維持質素。
以為Gin入咗蛋公司會好勁,結果都係女銀。
企好睇來今week又上唔到榜。
要放開你 才隨時能掛念你

恭喜AGA!都35歲啦,要結婚啦,MUG會唔會反超下集攞冠呢來賀一賀?估唔到唔聲唔色就已經訂婚,呢排真係有好多surprising news!

回復 63# sexykaren

2023年都仲可以拿生咗個仔嚟展示優越感 大中嬅fans其實係咪清朝人

回復  sexykaren

2023年都仲可以拿生咗個仔嚟展示優越感 大中嬅fans其實係咪清朝人 ...
seven_17 發表於 2023-7-17 12:38

有事業有家庭有張學友郭富城陳慧琳楊千嬅,自然要拎生男丁揾出最幸福果位????

回復 78# sexykaren

按你嘅理論咁陳奕迅真係好_慘

回復  sexykaren

按你嘅理論咁陳奕迅真係好_慘
seven_17 發表於 2023-7-17 14:35

唔講生仔,陳奕迅貼錢養老婆已經好慘
講真kary好幸福啦,事業去過一線尾有大波老公有仔女

Sammi真慘,臨老無仔生無揸拿老公就去偷食又要因信主扮大方,就算kelly電影無咩成就都幸福過sammi好多倍

聽講呢個老公好花心

去年修整一年,今年強勢復出,兩首歌的成績都不錯,倘若紅館成功開完,說不定再爆一爆好消息,第二次女金,為什麼不呢?
環球是和商台交惡,但是目前看來AGA依然是商台愛將。現在的女金確實是Gin Lee和陳蕾廝殺,但是我現在非常不看好Gin Lee。而陳蕾的歌曲質量確實過硬,但如果MC拿男金,商台會讓華納橫掃男女歌手金獎嗎?不可能的吧~
所以二封女金,為什麼不呢?

恭喜迦做幸福少奶
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

東方快啲爆幸兒秘婚
梨胃言 發表於 2023-7-16 11:32

仔可能已經參加緊造星
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

希望aga嫁入豪門之後唔使做生仔機器
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

希望aga嫁入豪門之後唔使做生仔機器
Humeny 發表於 2023-7-17 17:38

的士邦係有錢但佢無嗰種traditional豪門感 所以唔似會變做生仔機器 JM個富三代老公就真係豪門味濃喇
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

真•低調做人高調做音樂
Aliens,明荃之友

仔可能已經參加緊造星
風見志郎 發表於 2023-7-17 17:28

郎才女貌, 兩個都黑黑地仲有D似樣
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?