返回列表 發帖

[Nov/2/2016] 你而家無 但係將來會有(下) - 農夫 (EP)

歌手:農夫
唱片名稱:你而家無 但係將來會有(下)
唱片封面:

推出日期:2016-11-2
唱片類型:EP

TrackList:
CD
1. who's the boss
2. 返老頑童
3. 表演者
4. 派台妹
5. DJ Galaxy is Back

附加資料:
你而家無,但係將來會有 下集是農夫2016推出的全新EP。上集主力講而家無,下集主力講將來會有。將來會有成長煩惱、對表演執、對金錢地位迷思以及對異地女子的幻想農夫都在此專輯娓娓道來。長大了不少的農夫,依舊以幽默的筆觸,成長了的心境打造了一張莊諧並重,有世情也有私情的專輯。

出處:yesasia
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

佢地宜家係咪唔喺EEG啦?

佢地宜家係咪唔喺EEG啦?
KITSTON 發表於 2016-10-26 22:56

出品商:        英皇娛樂集團 (HK)
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

竟然無爛尾
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

本身仲以為會爛尾添
利申:唔係鏡粉

出品商:        英皇娛樂集團 (HK)
hinz 發表於 2016-10-26 23:02

原來仲喺不過係咪純發行呢,佢地D歌又唔經REG YouTube channel發佈,又好少見佢地同EEG班星一齊

"上集主力講而家無" - 唔明上集D歌點樣講"而家無"? "最新派台歌"? Sam gor? 自拍歌?

原來仲喺不過係咪純發行呢,佢地D歌又唔經REG YouTube channel發佈,又好少見佢地同EEG班星一齊{ ...
KITSTON 發表於 2016-10-27 00:05

They are still eeg artists
http://www.eegmusic.com/artist/i ... /%E8%BE%B2%E5%A4%AB

話說係呢隻係佢地最後一隻碟?
人大了珍惜今次不可有下次

話說係呢隻係佢地最後一隻碟?
alexleung 發表於 2016-10-27 08:37
都成功轉型左做tvb啦

唔係得四首歌咁勁?

竟然唔係4歌

回曬塘就係咁解

第五首唔系歌嚟
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

難聽到
Track 5 想點

呢隻碟應該係今年我聽過最難聽既一張專輯

呢隻碟應該係今年我聽過最難聽既一張專輯
bagfgfcde 發表於 2016-11-2 17:03