返回列表 發帖

同場睇騷 AK與緋聞女友麻利分開坐避嫌?

歌手洪嘉豪(Kaho)首個個人演唱會《The Cycle of…Kaho Hung Live 2022》昨日(13日)於西九竹翠公園繼續第二場,吸引到不少的歌手藝人前往捧場,繼前日(12日)有陳詠謙、程人富、Win Win(楊安妮)、米露迪、Dee姐(陳海寧)等人捧場後,昨日MIRROR成員江x生(AK)、Oscar及AK緋聞女友麻利亦有一同捧場。

根據片段中可見身穿黑色長袖衛衣及戴著漁夫帽的AK看得十分投入,在演唱會中手舞足蹈,Kaho在台上唱歌時AK在台下跟隨著音樂節拍律動,看來AK日前因為籃球賽而受傷的地方已經康復。AK旁邊還有Oscar及麻利,未知AK與麻利是否避嫌,二人雖然坐在同一行,但中間仍然隔著Oscar及一名女友人,令二人的緋聞疑幻疑真。

今日MIRROR成員江x生(AK)、Oscar及AK緋聞女友麻利亦有一同捧場。(讀者提供)

AK與Kaho因為一個電台節目而變待老友鬼鬼,早前AK的MV亦有找來洪嘉豪來客串,可見二人十分老友,最近行程十分繁忙的AK還特別抽空前來欣賞演唱會。

Link

延伸閱讀:
暴瘦AK臉頰凹陷認情緒不穩
在這畢生不滅 無極的狀態

吞咗篇文

吞咗篇文
梨胃言 發表於 2022-11-14 01:00

又係個x字

好彩有得返上一頁copy返

這種虛榮 即使無法兌現 未算委曲

中間仍然隔著Oscar及一名女友人

一名女友人好似係環球雪櫃一姐陳凱詠

証明生生唔係為左事業先同DJ 做friend

Jace?

唔睇拉闊?
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

唔睇拉闊?
on07111 發表於 2022-11-14 06:52

kaho開兩場佢都揀拉闊嗰日嚟睇,平時就口口聲聲有團魂

生生又話拍劇好忙 又有時間同朋友睇騷 但又唔去睇拉闊

lemontea1069 發表於 2022-11-14 01:58

咁事業同愛情都好重要嘅

jace變咗無名氏女友人?

唔睇拉闊?

衰過中學sing con

唔睇拉闊?

可能去錯地方掛。。我生成日咁掛住mirror啲兄弟一定會支持佢地

AL搶左AK個新人獎 點解要去G持,不如打好關係去華納啦。
Life was a willow and it bent right to your wind.

2022仲睇格仔
47. Bring Him Home
week22
1 . 林家謙        喃嘸師感官漫遊

麻利唔好再黐生生

生生又話拍劇好忙 又有時間同朋友睇騷 但又唔去睇拉闊
sabsls 發表於 2022-11-14 10:07

有正常聽力既都揀聽kaho 啦

有正常聽力既都揀聽kaho 啦
lemontea1069 發表於 2022-11-14 14:06

兩邊都係冇 sor,正常就去睇安仔, 小巧次之

lemontea1069 發表於 2022-11-14 01:58

好warm

麻利唔好再黐生生
yoshizawa 發表於 2022-11-14 12:41

麻利係個好人

又係個x字

好彩有得返上一頁copy返
losyes 發表於 2022-11-14 01:01

試過好多次
唔睇真啲都唔得 慘

佢地一返出嚟就勁多新聞

佢地一返出嚟就勁多新聞
K2022 發表於 2022-11-14 15:45

呢個anson瘦咗無咁好睇
希望佢快啲漲返

AL搶左AK個新人獎 點解要去G持,不如打好關係去華納啦。
babyshark 發表於 2022-11-14 11:25

明明ap就係Anson Lo高啲點叫搶阿
人哋3首佢4.5首都輸,公司都已經幫到盡
男人老狗幾年前嘅嘢仲咁小氣咩
佢心目中無mirror就一定,連四周年應援都唔夾錢,轉個頭宣傳自己套劇又做返廣告
去到11月啲貓貓狗狗就唔使幫㗎啦

品有去支持教主

品有去支持教主
samcheng 發表於 2022-11-14 16:50

可能純粹睇欣直呢

可能去錯地方掛。。我生成日咁掛住mirror啲兄弟一定會支持佢地
WZA111 發表於 2022-11-14 10:53

想睇生生幫好兄弟開show做dancer
幸福多於我預期

回復 14# WZA111

最friend唔係lan?

回復 27# kenneth

袁澧林正好多

兩邊都係冇 sor,正常就去睇安仔, 小巧次之
hissorhk 發表於 2022-11-14 14:58

前後腳捧陳健安The Hertz場 AK麻利睇完騷同車離開
   【明報專訊】C AllStar成員陳健安(On仔)與樂隊The Hertz於麥花臣場館舉行一連兩晚《我是現場》音樂會,前晚尾場,MIRROR成員江一生(AK)低調捧場,緋聞女友前商台DJ麻利亦在場,不過分開坐。音樂會完結後,麻利率先急步離開,AK之後在工作人員協助下步出會場,齊齊上車離開。
幸福多於我預期

麻利打左針?

麻利打左針?
星夢情真 發表於 2022-11-14 20:09

唔打點入去

鏡粉:AK同麻利一齊係假新聞!

麻利打左針?
星夢情真 發表於 2022-11-14 20:09

可能omicron喺LA報夢俾佢話要打針先救到澳洲樹熊, 集體意識嚟

她提到:「半夢半醒之間我問Omicron其實你邊度嚟㗎?畫面係洛杉磯Santa Monica山火,我再問,呢個夜晚山火畫面係L.A.定澳洲?答案都係L.A.。莫名悲傷感覺,一定係本來有好多嘢住咗响自己棲息地,你冇燒到人渣都冇,佢唔使轉移或變種。蝴蝶效應不難理解吧。瞓醒覺再查下L.A.山火啲資料,諗起無數樹林、動物避無可避,樹林係地球個肺嚟㗎喎。唔好問點解嗰邊山火呢邊疫情,地球係一個波,任何人做任何嘢都係集體意識一部份,要你食返啲都冇計。」