返回列表 發帖
KKBOX ...
8月3日晚上八點半王菀之X馮翰銘將會上線一起聽!

宣傳 個show

HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

雖然唔算鍾意距
距d concert真系唔錯
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

陣間就公售了, 仲未決定到睇邊場, 邊個價位

買左兩張17/10 3PM $380飛!
100%肯定藝術與科學WK23 903冠硬!!賭幾多都得!!

最終買左日場既 $780 一張...

280秒殺

回復 106# lblemon

我買左日場480元,但座位圖顯示我的位置系綠色(280元),好奇怪。

D 飛去得好快

呢個位還可以嗎?其實CC 43仲有位置嘅……

人人亦話我太飄忽恍似野狒狒.
---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---

380入手

回復  lblemon

我買左日場480元,但座位圖顯示我的位置系綠色(280元),好奇怪。 ...
laukaleung 發表於 2015-8-3 10:20

你login 返, 睇下購買紀錄, 睇下自己實際上買左邊個位喎

windyiiyy 發表於 2015-8-3 10:23

呢個位好似係480? 勝在夠正中, 比係我就會要cc43

回復 113# lblemon

手快得滞…… 780 咖…… 又無得換票同退票……

---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---

回復  lblemon

手快得滞…… 780 咖…… 又無得換票同退票……
windyiiyy 發表於 2015-8-3 10:32

最終要左gg47 定cc43?

回復 115# lblemon

gg47埋單先發現。 CC43咁靚大家系就快啲搶,17夜場。

宜家又放咗一批DD FF CC嘅出來了…… sosad…… 好似炒股票嘅心態哈哈。

樓下果d 780 飛都去得几快

宜家又放咗一批DD FF CC嘅出來了…… sosad…… 好似炒股票嘅心態哈哈。
windyiiyy 發表於 2015-8-3 10:36

Ha?! 之前 hold 左又放番D好D的位出黎?

2場夜場樓上380入手

windyiiyy 發表於 2015-8-3 10:23

http://www.hkphil.org/tch/concerts_and_ticket/virtual_tour/virtualtour_hkcc.jsp
港樂座位視野模擬圖,可以俾你知座位好與壞 ( JUST REFERENCE )

回復 121# 966

thanks for sharing2樓第一行啲位真系靚啲。

http://www.hkphil.org/tch/concerts_and_ticket/virtual_tour/virtualtour_hkcc.jsp
港樂座位視野模擬 ...
966 發表於 2015-8-3 10:47

呢個安排几好, 因為睇樂團有時真係坐高d 遠d 先可以睇清楚成個團

樓上正中平價飛搶得比想像中快

樓上正中平價飛搶得比想像中快
966 發表於 2015-8-3 10:50

正中又平價, 當然多人買

呢個安排几好, 因為睇樂團有時真係坐高d 遠d 先可以睇清楚成個團
lblemon 發表於 2015-8-3 10:49

條Link喺第1版有貼過,不過無視咗

條Link喺第1版有貼過,不過無視咗
966 發表於 2015-8-3 10:54

我有見到架

回復 126# 966

無睇到,sor

d飛去得好快,最終搶到兩張禮拜五380,但已經冇咩靚位
真昼間の月に僕は種を植えに行くんだ

回復 112# lblemon

睇翻發現真系升左價,不過唔緊要啦~

3場樓上780, 480仲有正中靚位,兩側有好多位
3場280冇晒,望歌手背脊位都冇埋,未知真係賣晒定主辦留飛

回復 127# lblemon

是的說……

實際資料不妨推一推

回復 128# windyiiyy

NVM

3場樓上780, 480仲有正中靚位,兩側有好多位
3場280冇晒,望歌手背脊位都冇埋,未知真係賣晒定主辦留飛

回 ...
966 發表於 2015-8-3 12:07

280 得好少之嘛, 應該真係賣晒架啦

好期待...根據過往經驗, 美之第2日表現都比第1日好, 希望美之今次有超水准演出, 畢竟同港樂 crossover 開個人作品展真係冇下次的了, 而且仲要係文化中心場館, 更加珍貴.

今晚美之20:30 會在kkbox 主持一起聽, 大家記得留意了

回復 133# lblemon

33秒試聽已經j 不停了xdddd
    https://www.youtube.com/watch?v=MXIKnKRkaMo

買左$380

回復  lblemon

33秒試聽已經j 不停了xdddd
dondonchow 發表於 2015-8-3 14:51

美之自畫像卡通

回復 136# lblemon

個兔公仔又系佢成日拎出來那個

剛剛發現 公開 賣同原本有出入,公開少左好多$280
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

剛剛發現 公開 賣同原本有出入,公開少左好多$280
sosomusic 發表於 2015-8-3 21:47

肯定港樂都知起碼一半人入場純粹睇美之,唔care睇唔睇得哂成隊樂團
所以頭排有得做近距離接觸啲位都標返高啲價

回復  lblemon

個兔公仔又系佢成日拎出來那個
windyiiyy 發表於 2015-8-3 16:42

渣兔

仲有渣牛, 渣鴨

回復 138# sosomusic

難怪280咁快冇晒

好睬公開發售的今日搶左張飛黎玩下
美之加油呀...等睇你的大龍鳳
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

仲有我想問下你地,因為我真的未去過文化中心睇SHOW
我想問山頂果個VIPBOX 1係咩來架?
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

我想問山頂果個VIPBOX 1係咩來架? ...
Kenny 發表於 2015-8-4 00:51

VIP位卦

我想問山頂果個VIPBOX 1係咩來架? ...
Kenny 發表於 2015-8-4 00:51

都係公售位,賣280

可能細場 d飛都去得幾快
今日中午見到780仲有好前位, 而家都冇哂
480都冇哂中間位了
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

可能細場 d飛都去得幾快
今日中午見到780仲有好前位, 而家都冇哂
480都冇哂中間位了 ...
John 發表於 2015-8-4 01:56

每場得2000個位, 3場都只係6000, 仲少過一場紅館3面台

回復 138# sosomusic

搞到我明明280的位置变成480買

3場280, 380, 480 接近冇晒啦, 只餘下780

回復 149# lblemon

780中間位都去得好多,唔知系hold起曬定真系賣出去呢