返回列表 發帖

小天后林二汶甫新歌《中華頌》︰一直對國樂有濃厚興趣

簽名被屏蔽

掌握財富密碼 二汶加油
4拍4家族仍在熱映中
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

包辦曲詞好勁
Harvard都不可教導

我中意欣兒首 中華冷面 多d
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

點解唔派台? 濕扒都派左

聲生不息沒有派二汶去 絕對係損失
Life was a willow and it bent right to your wind.

支持二毛

二汶由2020最女一下子變到依家咁
真係唔容易
DM多仔多到覆唔哂

二汶由2020最女一下子變到依家咁
真係唔容易
mosesming 發表於 2022-7-1 18:26
最女定律: 一係北上集中賺人仔 (菲嬅祖汶), 一係入黑名單 (琪詩皓). 臭四係 exception, 欣宜未知.

最女定律: 一係北上集中賺人仔 (菲嬅祖汶), 一係入黑名單 (琪詩皓). 臭四係 exception, 欣宜未知. ...
boy4dudes 發表於 2022-7-1 20:05

呢個唔係定律,係魔咒
你所講嘅exception case,個老公都走咗去偷食(婚姻危機)。
暫時得欣宜係平安

最女定律: 一係北上集中賺人仔 (菲嬅祖汶), 一係入黑名單 (琪詩皓). 臭四係 exception, 欣宜未知. ...

臭四同欣宜係黃
欣宜曾被欺凌
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

2015 二汶參加過中國好聲音
再將我相信的如煙火般綻放

真係好想知佢個腦諗緊乜

真係好想知佢個腦諗緊乜
just11256 發表於 1/7/2022 21:29
搵市場向錢看咋嘛有幾難諗

回復 14# kwanie

佢喺咩地方需要好多錢需要到要做得咁肉酸
睇唔明
願你在那個讓我掛念的少年時代裡,永遠自由任性地笑與哭

回復  kwanie

佢喺咩地方需要好多錢需要到要做得咁肉酸
睇唔明
Fine 發表於 2022-7-1 23:09

之前聽講要做一間兒童教育機構之類嘅,唔知仲有冇呢回事?

唔知如果gin最女會點
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

之前聽講要做一間兒童教育機構之類嘅,唔知仲有冇呢回事?
數彩虹 發表於 2/7/2022 09:56
先唔講佢有咩開支
但如果佢有頭到尾都只係想將Maximise 自己嘅利益

咁就咩理由都唔重要啦笑死

CM至尊歌 最後的信仰
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

人哋做返自己咋嘛
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

CM至尊歌 最後的信仰
JasOh103 發表於 2022-7-2 10:50

擊敗咗商業垃圾 我們都是這樣長大的

CM至尊歌 最後的信仰
JasOh103 發表於 2022-7-2 10:50

仲有 榮獲我最喜愛的歌曲大獎次數最多的歌手:楊千嬅(2次,2014年、2015年)
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

仲有 榮獲我最喜愛的歌曲大獎次數最多的歌手:楊千嬅(2次,2014年、2015年) ...
on07111 發表於 2022-7-2 12:21

希望上善如酒有差唔多成績

仲有 榮獲我最喜愛的歌曲大獎次數最多的歌手:楊千嬅(2次,2014年、2015年) ...
on07111 發表於 2022-7-2 12:21

如果CM年代百大選依家先搞
信仰應該百大都冇
DM多仔多到覆唔哂

一隊 SUPPER 冇咗個經理人
一隊 AT17 冇咗另一個女子
可見, 人對人嘅影響係何其之大,
少咗位良朋益友, 人生冇方向, 就尋找新路向 (錢為重)

如果CM年代百大選依家先搞
信仰應該百大都冇
mosesming 發表於 2022-7-2 12:51

楊千嬅祖兒eason supper pakho應該全部都冇,幾乎1/5的歌都要換哂

fake bitch

呢個唔係定律,係魔咒
你所講嘅exception case,個老公都走咗去偷食(婚姻危機)。
暫時得欣宜 ...
米色蘇 發表於 2022-7-1 20:13
你講嘅 category 暫時最幸福嘅應該係人瑞同 Kay 媽. 其他嗰幾個感情生活一直都似麻麻, 有兩個離婚收場

Yolo
Nick's Music Selection 2024 (Week 23)
1. 靈魂有路 - 雷同二友  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 趁你旅行時搬走 - moon tang

old嬋咩小天后
FIGHT for 陳柏宇

去到咁盡呀?自白真係要勇氣,  真心唔知佢諗乜
之前咩海納百川我都當佢講得通, 現在諗番真係BULL SHIT
AT 17 我不嬲都係PREFER ELLEN MORE THAN EMAN
由佢一年先出到一隻歌起, 真係唔覺佢有幾喜歡音樂
不過咁講, 上面咁多人總會有人聽GE
佢自已D 歌係香港本身都冇人留意。

信埋道教咩財神爺,根本就係邪教。
我覺得佢竟然會信呢啲野得人驚過佢奶共

我覺得佢竟然會信呢啲野得人驚過佢奶共 ...
721AXA 發表於 2022-7-3 04:14

成班邪教教徒上紅館?
不正常人類推介榜 2024 Week 24
1. 靈魂有路 - 雷同二友 2. 年輪海 - 林智樂 3. 趁你旅行時搬走 - moon tang

最後的信仰 = 玄武財神教

成班邪教教徒上紅館?
荷蘭番茄 發表於 2022-7-3 13:54

宜家睇番真係好癲

你講嘅 category 暫時最幸福嘅應該係人瑞同 Kay 媽. 其他嗰幾個感情生活一直都似麻麻, 有兩個離婚收場 {:1_ ...
boy4dudes 發表於 2022-7-2 18:33

所以希望mami唔好拎到最女,如果唔係之後又有咩不祥事出現

我覺得佢竟然會信呢啲野得人驚過佢奶共 ...
721AXA 發表於 2022-7-3 04:14

唔係本質貪錢真係唔會信埋呢d咩咩財神,睇返佢19年已經鋪定路,名乎其實偽人