返回列表 發帖

MC張天賦首度進軍影壇,想做賦女郎!

MC張天賦首度進軍影壇拍喜劇!佢今日以型仔「亞諾舒華生力啤」新髮型,同凌文龍、葛民輝、詹瑞文、肥腸等出席新戲開鏡,仲透露同女拍檔Candy Wong(唔係COLLAR嗰個)有感情線添!不過就唔會有親熱鏡頭。

張天賦具有緋聞體質,之前幾位MV女角成為「賦女郎」同佢傳過緋聞。今次20歲女拍檔Candy曾經喺上年拍攝ViuTV嘅YOLO特輯,MC就話完全唔驚有緋聞,已經慣咗、睇開咗,仲笑指唔止超市,而家邊度都去唔到:「人地要講,點避都避唔到,做自己。」

來源:link
感想:好想做賦女郎

以下開放留言 !
睇錯斌女郎嘅請舉手

都想post呢單新聞㗎啦
恭喜晒賦王
啲女見到mc控制下自己
唔係一陣地滑跣親就弊傢伙

以下開放留言 !
睇錯斌女郎嘅請舉手
kwanie 發表於 2022-6-13 21:09

未入之前仲諗跟關kenny咩事
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

未入之前仲諗跟關kenny咩事
on07111 發表於 2022-6-13 21:15

其實mc係大家嘅 獨食就太過分
好嘢大家一齊分先正路

利申: 想同mc做cp

其實mc係大家嘅 獨食就太過分
好嘢大家一齊分先正路

利申: 想同mc做cp ...
kenneth 發表於 2022-6-13 21:21

男男女女都想食MC

男男女女都想食MC
alison1225 發表於 2022-6-13 21:27

MC實在多選擇到可以開個選妃大典
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

香港樂壇只有MC有偶像派的肉體和實力派的歌聲
希望MC派放福利 人人有機會食
Life was a willow and it bent right to your wind.

美賦子與女郎

MC 前途無極限

香港樂壇只有MC有偶像派的肉體和實力派的歌聲
希望MC派放福利 人人有機會食 ...
babyshark 發表於 2022-6-13 23:58

偶像派的肉體 雖然短咗啲

偶像派的肉體 雖然短咗啲
Lllch 發表於 2022-6-14 01:44

個髮型已經加高左半個頭喇,你惡意無視⋯⋯
每人每天都是披著戰士袍打出新版圖。

以下開放留言 !
睇錯斌女郎嘅請舉手
kwanie 發表於 2022-6-13 21:09

我想睇斌斌多D  

喜歡男郎
我估錯這個世界得到教訓

原來阿信仲短過MC
在這畢生不滅 無極的狀態

MC個頭gel到咁高

竟然走去拍戲lol