返回列表 發帖

林欣彤拍拖飯局曝光 冇口罩大合照疑違禁聚令

歌手林欣彤近期是非纏身,繼被指做第三者,介入樂隊ONE PROMISE成員Anton與圈外女友之戀情外,日前又被爆與Anton拍拖期間疑違反4人禁聚令。網上流傳照片所見,Mag與Anton跟7位朋友飯敍,多人聚集兼冇戴口罩合照,於疫情期間如此鬆懈,相當牙煙!
歌手林欣彤(Mag)與樂隊ONE PROMISE成員Anton今年2月因雙雙染疫而被踢爆戀情,Mag更一度被指疑做「小三」,於Anton與圈外女友Christy拍拖期間橫刀奪愛,事後男方承認與Mag之戀情,但否認對方是第三者。雖然新戀情備受爭議,但他們愛得甜蜜一於少理,繼續高調拍拖,早前更在社交網曬出齊齊去歎茶的照片,Mag更以女友視角拍照,見Anton笑得開懷,甜到漏。
先後染疫 持住有抗體?
2人拍拖更是周圍去,近日有讀者爆料指網上流傳一張合照,是Mag與Anton跟7位朋友於餐廳食飯,枱面亦有9隻杯,顯示為他們應是同枱,疑似違反4人禁聚令,而合照期間眾人亦冇戴口罩,Mag與Anton曾經先後中招,但防範意識明顯不高!相中所見,Mag悉心打扮兼拿着相機,未知是否食飯期間充當攝影師拍照。記者就疑似違反限聚令致電Mag與Anton,2人至截稿前未有回覆。
Link
感想:東方明顯咬住林欣彤唔放,不過如果真係在疫情嚴重時咁做,咁就點講都講唔通。

Anton唔係忙緊籌備7月尾紅館咩?
在這畢生不滅 無極的狀態

Christy係咪係英皇做?
I talk a lot of BS.

英皇狙擊背叛者
WHO'S NEXT

自己中過招都唔驚,
佢個肺頂唔頂得順

英皇狙擊背叛者
WHO'S NEXT
hissorhk 發表於 2022-4-27 01:09

擔心追風

Mag霉得咁蛋記真係會咁得閒狙擊佢咩係咪連chill club頒獎禮都冇得去
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 22 冠軍歌:容祖兒 - 九秒九

自己中過招都唔驚,
佢個肺頂唔頂得順
lorbat 發表於 2022-4-27 01:59

可能中完負負得正
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

林欣彤梅到咁都要比人狙擊陰公

losyes 發表於 2022-4-27 00:36

洗鬼籌備咩 場場走音0難度 跳舞又唔洗齊

野食到左冇帶口罩好出奇咩
Nick's Music Selection 2024 (Week 23)
1. 靈魂有路 - 雷同二友  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 趁你旅行時搬走 - moon tang

losyes 發表於 2022-4-27 00:36

可唔可以係紅館玩狼人殺?

連登個位人兄同蛋記都係咪狙擊佢
呢期佢得罪左eeg  d咩
好慘

啲豬隊友咁嘅環境還亂放相上網,都唔知係唔係二五仔呢

Mag最初應該上內地一了百了

個標題可唔可以加翻個口字
一開始真係諗左衰野
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

個標題可唔可以加翻個口字
一開始真係諗左衰野
Kenny 發表於 2022-4-27 11:55

已加,其實我係照抄篇文嘅title,thx for reminding

林欣彤竟然喺東方得到楊千嬅級嘅待遇,究竟得罪咗邊個?

林欣彤竟然喺東方得到楊千嬅級嘅待遇,究竟得罪咗邊個?
Serendipity 發表於 2022-4-27 13:49

因為贏左女銅?

因為贏左女銅?
pkl 發表於 2022-4-27 15:23

贏咗泳兒所以被報復?

因為贏左女銅?
pkl 發表於 2022-4-27 15:23

點解英皇不攻擊黃炎?
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

點解英皇不攻擊黃炎?
sexykaren 發表於 2022-4-27 18:28

林欣彤被英皇視為叛徒 ,方向報其實真係好有系統地攻擊Mag。

林欣彤被英皇視為叛徒 ,方向報其實真係好有系統地攻擊Mag。
ambrose121 發表於 2022-4-29 13:03

加埋聰聰力推單新聞
唔洗驚啦其實阿mag 唔會威脅到佢偶像既

仲未派新歌