返回列表 發帖
上禮拜五本來諗住買2隻,但舖頭只係剩返最後一隻,過年前已經賣斷市
Kft 發表於 2022-2-4 18:48

我都未買倒

我都未買倒
keungbthebest 發表於 2022-2-7 15:57

疊埋心水買第二版啦

今week Skymusic 排第4,但已缺貨。
Echo Music 排第5

今week Skymusic 排第4,但已缺貨。
Echo Music 排第5
hkbaby 發表於 2022-2-7 17:09

恭喜美吓  賣斷市喇
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

2月底先會補貨?

頂仲未買已斷貨。。。

頂仲未買已斷貨。。。
kilai 發表於 2022-2-8 16:44

May haiiii 話賣晒會加印/ 出黑膠

全碟冇棄曲
完全俾唔出rank
第一章三首花都又好聽咗
連孤毒都好聽咗
最愛都係所有遺失的東西原版+葉落冰川
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

全碟冇棄曲
完全俾唔出rank
第一章三首花都又好聽咗
連孤毒都好聽咗
最愛都係所有遺失的東西原版+葉落冰川 ...
風見志郎 發表於 2022-2-9 18:10

我岩岩相反,最吾鍾意係 所有遺失的東西MNLM MIX+葉落冰川

我岩岩相反,最吾鍾意係 所有遺失的東西MNLM MIX+葉落冰川
hkbaby 發表於 2022-2-9 21:10

徐浩作曲一向唔得,不過遺失算係徐浩作得最好的一首,但都唔得,係詞搭夠
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

May haiiii 話賣晒會加印/ 出黑膠
l00540 發表於 2022-2-8 23:35

美下事業回春即宣稱無意求婚,一大把摑落容祖兒度

之前對荊棘海冇咩feel
但出咗葉落冰川之後突然覺得荊棘海好聽
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 22 冠軍歌:容祖兒 - 九秒九

AIIIIIIII
多個CD 榜已落榜

AIIIIIIII
多個CD 榜已落榜
hkbaby 發表於 2022-2-14 23:52

缺貨中

缺貨中
doughnut 發表於 2022-2-15 00:18

公司真係失策

加印三個禮拜唔夠時間咩明明一開賣就知反應好

Btw最近跟返個flow聽返明日花,除左
無非三個字 何必相愛煩著你
我成日聽到
從無逗留沒有別離 亦無認識日期 別談論誰是雨霏

泳兒真心唱得好,要支持支持

加印三個禮拜唔夠時間咩明明一開賣就知反應好

Btw最近跟返個flow聽返明日花,除左
無非三個字 何 ...
liwaynejason 發表於 2022-2-15 23:11

愛霏亦愛兒
Little Fires Everywhere

其實都吾知有冇再印,冇晒聲氣。

其實都吾知有冇再印,冇晒聲氣。
hkbaby 發表於 2022-2-23 20:20

佢出咗 ig story 喎
tag 好似就嚟返貨啦

Cd warehouse 話今日有貨返

Cd warehouse 話今日有貨返
wing 發表於 2022-2-24 13:39

期待會五會有新野加

期待會五會有新野加
hkbaby 發表於 2022-2-24 15:05

美吓同佢公司唔宣傳嘅

期待會五會有新野加
hkbaby 發表於 2022-2-24 15:05

改良咗個開關
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

改良咗個開關
616.1314 發表於 2022-2-24 22:26

吾加野? 太可惜了,過幾日可能買多隻

改良咗個開關
616.1314 發表於 2022-2-24 22:26

咁就係第二版?
陳蕾冚家死

咁就係第二版?
stephybest 發表於 2022-2-25 22:38

人地都冇話係第二版,加印姐

隻碟好有誠意

回復 227# Thomas

蛋公司黎講,轉個包裝就可以係第二版,都係視乎個包裝個 Code。
    有冇版友睇到新貨係 EEG1416V1,定係 EEG1416V2?

回復  Thomas

蛋公司黎講,轉個包裝就可以係第二版,都係視乎個包裝個 Code。
    有冇版友睇到新貨 ...
FY5856 發表於 2022-2-27 14:34

高汁MV應該加落第二版…

今次似係加印only

高汁MV應該加落第二版…

今次似係加印only
l00540 發表於 2022-2-27 19:39

其實呢個年代實在無必要送 MV
DVD 就太低清, BD 就太貴
上 YouTube 睇咪得
二〇二三年度全女班投票

其實呢個年代實在無必要送 MV
DVD 就太低清, BD 就太貴
上 YouTube 睇咪得
616.1314 發表於 2022-2-28 11:52

我寧願V2 補送 披著羊皮的獸,白晝 , You are my sunshine  同 天黑黑。

回復  Thomas

有冇版友睇到新貨 ...
FY5856 發表於 2022-2-27 14:34

依然係 V1
二〇二三年度全女班投票

MAY AIIII 補貨後即時上反 銷量榜第8之餘,仲上反SKYMUSIC 第10,ECHO 第6

係咪真係出黑膠

係咪真係出黑膠
l00540 發表於 2022-3-6 00:36

暗黑出黑膠好夾

賣得晒加印當贏。是關佢都錄緊新歌,應該吾會VERSION 2 吧!?

賣得晒加印當贏。是關佢都錄緊新歌,應該吾會VERSION 2 吧!?
hkbaby 發表於 2022-3-15 22:01

琪待美吓的鐵三甲組合

依加上左7WEEKS,吾知有冇3000張銷量呢?

美AIIIII 今日仲上緊SKYMUSIC 同ECHO MUSIC GE 第9 同第8位

泳兒係咪要上浪姐3
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

黑膠出咗去邊?
陳蕾冚家死

29號出紅色膠,限量600隻

終於出彩膠
Oh~Wo~Yeah~~~
Wk36 1-6 花見之酩 2-4 一了百了 3-2 日常事故劇場

好似好難買
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

隻膠有出咩?唔覺眼
陳蕾冚家死

29號出紅色膠,限量600隻
teennum1 發表於 2022-7-22 18:43

過晒氣美早都落榜啦wor, 係米當美早bonus track?

隻膠有出咩?唔覺眼
stephybest 發表於 2022-7-29 18:35

Echo 同 CD warehouse FB 都有登出來。限量600隻,同平時加印cd 有咩分別?普通cd 加印好似都係500起。

過晒氣美早都落榜啦wor, 係米當美早bonus track?
hkbaby 發表於 2022-7-29 20:53

擺明等美早5台冠後才出黑膠

hkbaby 發表於 2022-7-29 20:53

平裝版CD warehouse 都炒到$1169喎 點過氣
陳蕾冚家死