返回列表 發帖
古巨基相隔7年,今晚再喺紅館開騷,舉行一連五場《古巨基WE我們世界巡迴演唱會—香港站特別版》。一向人緣 ...
mychart- 發表於 2018-5-11 00:23

兩行坐無虛席 笑都笑死

兩行都好意思寫
帥小寶` 發表於 2018-5-11 00:25

欣直大你十行

古巨基相隔7年,今晚再喺紅館開騷,舉行一連五場《古巨基WE我們世界巡迴演唱會—香港站特別版》。一向人緣 ...
mychart- 發表於 2018-5-11 00:23

兩行都好意思寫
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 22
1. 還有一艘救生艙 2. 靈魂有路 3. 月色魔美

寫比香港運動員既打氣歌
cathay1996 發表於 2018-5-11 00:20

我以為叫《獅子山精神》tim...
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

古巨基相隔7年,今晚再喺紅館開騷,舉行一連五場《古巨基WE我們世界巡迴演唱會—香港站特別版》。一向人緣好嘅基仔,演唱會吸引不少圈中好友到場支持,兩行VIP位坐無虛席,當中以「男神」黃子華出現最為哄動,現場觀眾見到戴住黑色高帽、穿黑褸出現嘅佢,即時歡呼尖叫,子華就不停四圍望,周圍望下看現場環境。

兩行VIP位坐無虛席......

睇片好似必殺技同心跳回憶都走走哋音
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 21 冠軍歌:Nancy Kwai - Out of the blue

新歌係咪又係膠歌
gooloo 發表於 2018-5-11 00:19

寫比香港運動員既打氣歌

encore
勁揪(新歌)
義海豪情
任天堂流淚
眼睛不能沒眼淚
第二最愛
天才與白痴
重複犯錯
愛與誠
友共情 ...
cathay1996 發表於 2018-5-11 00:09

新歌係咪又係膠歌

encore
勁揪(新歌)
義海豪情
任天堂流淚
眼睛不能沒眼淚
第二最愛
天才與白痴
重複犯錯
愛與誠
友共情 ...
cathay1996 發表於 2018-5-11 00:09

新歌又係膠歌??
呢個encore街客應該會好滿意

encore
勁揪(新歌)
義海豪情
任天堂流淚
眼睛不能沒眼淚
第二最愛
天才與白痴
重複犯錯
愛與誠
友共情 ...

個encore rundown都幾難頂下
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 21 冠軍歌:Nancy Kwai - Out of the blue

encore
勁揪(新歌)
義海豪情
任天堂流淚
眼睛不能沒眼淚
第二最愛
天才與白痴
重複犯錯
愛與誠
友共情

唱咗心跳回憶
fifty1205 發表於 2018-5-11 00:00

仲有小小《告別我的戀人們》、《重覆犯錯》
輝陽粉絲表示收貨

但唔好再唱《義海》⋯
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

唱咗心跳回憶
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

回復 262# 乐坛风云
無,只係睇ig知,聽日先睇,但有cm ching 無有怕無rundown

草蜢嘉賓,姐係場場都有嘉賓
連睇三日
xbemy1771 發表於 2018-5-10 23:38

有冇rundown

草蜢嘉賓,姐係場場都有嘉賓
連睇三日

Fb好多平霏 去睇下啦
HeithWong 發表於 2018-5-10 22:31

都唔係平得幾多

為左唔好開得少過張敬軒
hehehaha 發表於 2018-5-10 21:17

都2018年啦
網絡咁發達 仲有得好似以前咁加場扮爆咩?

好似效果都几好,个舞台,有d想去睇
kenny211 發表於 2018-5-10 22:22

Fb好多平霏 去睇下啦

好似效果都几好,个舞台,有d想去睇
朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我。

聽講現場有九成上座率,都唔系好慘

见到微博都好少人讨论..

唯一有睇头,可能半裸d人有兴趣,毕竟守身如玉咁多年 ...
kenny211 發表於 2018-5-10 21:41

佢半裸應該冇咩人會j

陰公
帥小寶` 發表於 2018-5-10 21:24

慘慘豬囉 加嚟做乜

回復 252# gooloo

古巨基半裸系惊吓做新闻,哈哈

不过佢真系好难红翻起身,沉得好紧要

唯一有睇头,可能半裸d人有兴趣,毕竟守身如玉咁多年 ...
kenny211 發表於 2018-5-10 21:41

對張敬軒半裸有興趣啲

唯一有睇头,可能半裸d人有兴趣,毕竟守身如玉咁多年

2020喎
帥小寶` 發表於 2018-5-10 21:28

哇,咁慘,喺咪應該等下場外嘅黃牛散飛到2050先開場呢

攝於8點?
gooloo 發表於 2018-5-10 21:27

2020喎

陰公

都仲未開場,呢個圖喺咪19:55的時候影嘅?

陰公

攝於8點?

邊度有得睇
HeithWong 發表於 2018-5-10 21:11
陰公

為左唔好開得少過張敬軒
hehehaha 發表於 2018-5-10 21:17

地位資歷,古sir比張敬軒高幾個頭,但而家演唱會號召力差咁遠

邊度有得睇
HeithWong 發表於 2018-5-10 21:11

演唱會放飛group

唉 都唔知呢場加黎做咩
帥小寶` 發表於 2018-5-10 21:14

趕走曬d黃牛,同埋當喺紅館綵排一次

唉 都唔知呢場加黎做咩
帥小寶` 發表於 2018-5-10 21:14

為左唔好開得少過張敬軒

Pun 個場有無7成滿 lol
fifty1205 發表於 2018-5-10 21:01

唉 都唔知呢場加黎做咩

Facebook有圖 現場都幾吉
royloyloy 發表於 2018-5-10 20:39

唔係咁陰功呀

邊度有得睇

Pun 個場有無7成滿 lol
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

如果唔係撞五月天同母親節
佢會唔會無咁慘?
lemontea1069 發表於 2018-5-10 18:12

唔係撞mayday au話,我會入場睇基仔囉

英皇主頁可以睇出古巨基曾經擺喺容祖兒隔離,而家擺到第二排,張敬軒擺到第三排,論資排輩古巨基仲喺高過tw ...
lightupmylight 發表於 2018-5-9 19:51

我 prefer Hins, 不過過去十年都有聽下古巨基. 希望佢演唱會成功啦
古巨基英皇主頁第二排應該係因為要就D"影視"藝人 (click 演唱 or 影視 you'll see how it pans out)

Left 3 columns = singers
Right 3 columns = actors
Btw 林峯 is replaced by 翻版林峯 (麥子樂)

即管睇下開SHOW後會否食住集體回憶然後全城搶飛

如果唔係撞五月天同母親節
佢會唔會無咁慘?

城市售票網睇咗下,居然即場仲有九連坐
lightupmylight 發表於 2018-5-10 16:25

你今晚會去現場嗎?

城市售票網睇咗下,居然即場仲有九連坐

咁搞笑嘅,乜唔系售罄咗咩,睇黎今晚真係綠色紙埋單480咯
lightupmylight 發表於 2018-5-10 11:43

去現場搏下啦,我已正價支持左佢

字母行都特價
lemontea1069 發表於 2018-5-10 11:26

咁搞笑嘅,乜唔系售罄咗咩,睇黎今晚真係綠色紙埋單480咯

字母行都特價

英皇主頁可以睇出古巨基曾經擺喺容祖兒隔離,而家擺到第二排,張敬軒擺到第三排,論資排輩古巨基仲喺高過tw ...
lightupmylight 發表於 2018-5-9 19:51

佢第二行會唔會只係因為歌手排位得三個

反OT 聽日開show 好期待,希望聽到Shirley 心跳回憶