返回列表 發帖
等睇Mag, 希望可以聽晒成首, 唔係做二打六
怪獸一族

等睇Mag, 希望可以聽晒成首, 唔係做二打六
怪獸一族 發表於 2015-2-6 13:07

可能到時又比人遺棄
講幾句說話冇得唱
陰公豬
本週冠軍歌: 黑玻璃 - 洪嘉豪

可能到時又比人遺棄
講幾句說話冇得唱
陰公豬
Our_Souvenir 發表於 2015-2-6 13:11

講真,完全有可能,已有無數前科。例如勁歌轉新Format嗰個show真係叫佢上去講幾句就算, 其他N個人有得唱。

講真,完全有可能,已有無數前科。例如勁歌轉新Format嗰個show真係叫佢上去講幾句就算, 其他N個人有得唱 ...
rainbowdash 發表於 2015-2-6 14:27

因為比佢唱嘅話, 就會有得比較, 真係一屆不如一屆

佢FC forum話會有得唱, 不過唔知唱幾多啫
怪獸一族

我見到有高寧
可能同 KARSON BB 合唱嗄

我記得當年淫坤同周秀娜合唱小酒窩?
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ ...
Our_Souvenir 發表於 2015-2-6 13:01

最新個廣告無左高海寧,會唔會cut左呢part無得笑

KITSTON 發表於 2015-2-6 20:25

咁Mag重係唔係度?
怪獸一族

咁Mag重係唔係度?
怪獸一族 發表於 2015-2-6 20:42

仲有

KITSTON 發表於 2015-2-6 20:25

星蹤寫左有高LING

點解譚嘉儀叫Mag同紅軍做師兄師姐。。。
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 22 冠軍歌:容祖兒 - 九秒九

唱埋鏗鏗個份
青春頌李雯希個KEY怪怪地

Mag靚到呢~

鏗鏗 自己上去唱 ma ... 佢巨聲1, 2, 3都有上,係4 無去過

仲有,頭先女女合唱好過男男

好正呀!!!KARSON同高LING合唱呀!!!好SWEET!

高寧咪咀?
人大了珍惜今次不可有下次

傻女呀!
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

嗰個李雯希真係好難聽。
估唔到嗰大頭人唱得好過胡鴻鈞。
好心個Karson啦,咪咀都唱得咁難聽。

簽名被屏蔽

鏗鏗 自己上去唱 ma ...  佢巨聲1, 2, 3都有上,係4 無去過

仲有,頭先女女合唱好過男男 ...
sosomusic 發表於 2015-2-7 20:51

上左一線仲咁得閒咩

仲以為會同d參賽者合唱傻女tim

傻女LIVE黎個正常版
但都係唱得差

我要Don唱翻CD Ver
[已結束] Jayant Replay Awards 2023

簽名被屏蔽

yeah can off tv box

點解譚嘉儀叫Mag同紅軍做師兄師姐。。。
JayantL 發表於 2015-2-7 20:44

譚嘉儀係巨聲3加嘛

無呀呀呀
有真係會嚇親MISS CHAN CHAN GA!

冇左 啊!啊!啊!
so sad

我要Don唱翻CD Ver
JayantL 發表於 2015-2-7 21:04

唱唔返架啦~

簽名被屏蔽

DON LI D LIVE 好屎
Hanson 發表於 2015-2-7 21:04

真係寧願佢搵個女仔同佢合唱DON & MANDY D歌囉....真係好難聽

有人唱不想長大?!
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

點解全部都用gem嘅編曲?
Infinity & Eternity

MAG唱得好有feel
好好聽

Mag唱得好有感情, 好聽
怪獸一族

譚嘉儀係巨聲3加嘛
KITSTON 發表於 2015-2-7 21:05

原來我一直都當咗佢係巨聲1。。

正!有iron man

第一次聽《Iron Man》live

Iron Man呀
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

連Eric kwok都唱得好聽過巨聲4班蛋X

Iron Man好正!

回復 787# 星夢情真

鏗鏗有工作在身
Janlyloving

聽 Josie 《爭氣》 唱 和音 同 ad lib 真係一種享受。
加埋今晚嘅 《情人》,佢其實係得嘅,只不過佢係都要唱溫柔歌參賽。
如果佢 keep 住唱啲豪邁歌參賽,
佢成績會好好多,個節目亦會多啲 highlights,
不過 ... 就好難會有唱片公司簽了,因為佢個 夜總會 feel 會出晒嚟。

Alvin 嘅 拉丁舞 未必好得過 巨聲3幫 嘅 崔航,
但睇 Alvin 跳,肯定佢跳到 jazz,即係 TVB嘅舞蹈組 會排到舞比佢,
即係簽得做藝人(但唔係歌手)。
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

坤哥同嘉儀做MC真心廢到一個點
睇到燥

坤哥同嘉儀做MC真心廢到一個點
睇到燥
ricorico07 發表於 2015-2-7 22:59

1 2 3幫 每幫 派一個代表做司儀,都係 1幫 贏
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

1 2 3幫 每幫 派一個代表做司儀,都係 1幫 贏
Bluejays 發表於 2015-2-7 23:10

極度唔同意。嗰隻何雁詩做MC差到離譜。坤哥做到成個低B仔咁。譚嘉儀叫做好小小。

聽 Josie 《爭氣》 唱 和音 同 ad lib 真係一種享受。
加埋今晚嘅 《情人》,佢其實係得嘅,只不過佢係都要 ...
Bluejays 發表於 2015-2-7 22:43

唔覺得josie唱情人掂。啲音唔啱咁。
係佢男友差到離譜先顯得佢好聽。
聽佢把沙聲唱歌有啲辛苦,建議佢搞搞把聲。

極度唔同意。嗰隻何雁詩做MC差到離譜。坤哥做到成個低B仔咁。譚嘉儀叫做好小小。 ...
kayzzz 發表於 2015-2-7 23:27

3個都唔及格, 得個嘈字
怪獸一族

3個都唔及格, 得個嘈字
怪獸一族 發表於 2015-2-7 23:34

係,但譚應該仲有得救。 其他兩個好似以為自己做得好搞笑咁。

極度唔同意。嗰隻何雁詩做MC差到離譜。坤哥做到成個低B仔咁。譚嘉儀叫做好小小。 ...
kayzzz 發表於 2015-2-7 23:27

譚嘉儀算正常少少,坤哥十年如一日煩膠~

係,但譚應該仲有得救。 其他兩個好似以為自己做得好搞笑咁。 ...
kayzzz 發表於 2015-2-7 23:37

自以為好幽默, 其實講嘢九唔搭八又無聊
怪獸一族

自以為好幽默, 其實講嘢九唔搭八又無聊
怪獸一族 發表於 2015-2-7 23:41

張繼聰其實做得最好,幾幽默,但比人調走左。