返回列表 發帖
依家都幫下你
Wonders 發表於 2017-3-10 22:21

仲有夜d會出榜
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

依家都幫下你
Wonders 發表於 2017-3-10 22:21

好好人呀
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

仲有夜d會出榜
kevinlai1621 發表於 2017-3-10 22:22

話說諗好今年有咩獎未
幾時開始收提名?
我們的總和

仲有夜d會出榜
kevinlai1621 發表於 2017-3-10 22:22

期待
希望吳業坤有冠軍歌
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

好好人呀
John 發表於 2017-3-10 22:22

不嬲都係大好人 sor又tag咗暗星框
我們的總和

不嬲都係大好人 sor又tag咗暗星框
Wonders 發表於 2017-3-10 22:23

教上帝嫌棄別自棄

話說諗好今年有咩獎未
幾時開始收提名?
Wonders 發表於 2017-3-10 22:23

咁快就問, 都未過一半
   咁我大慨講下啦

下星期應該會收集大家新獎項建議, 同埋如果有興趣做頒膠嘉賓都可以

然後19個個星期就提名, 最後星期就投票

如無意外應該係4月第一個weekend就頒

期待
希望吳業坤有冠軍歌
John 發表於 2017-3-10 22:23

邊個黎

咁快就問, 都未過一半
   咁我大慨講下啦

下星期應該會收集大家新獎項建議, 同埋 ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-10 22:26

心急想提名
我們的總和

心急想提名
Wonders 發表於 2017-3-10 22:27
你想提名乜野

心急想提名

keep住先啦 可以提名同新獎建議同步進行嘅
  但係投票一定係最後一個week, 費時miss左D噴言

心急想提名

很性急呢

你想提名乜野
nicholashin 發表於 2017-3-10 22:27

好多喎
我們的總和

keep住先啦 可以提名同新獎建議同步進行嘅
  但係投票一定係最後一個week, 費時miss ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-10 22:29

好啦
我們的總和

很性急呢
John 發表於 2017-3-10 22:30

未出發先興奮
我們的總和

輕鬆四連
我們的總和

輕鬆四連
Wonders 發表於 2017-3-10 22:31

阻下先

阻下先
John 發表於 2017-3-10 22:32

成功阻止五連

其實我拎過第六未

三甲玩曬
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

三甲玩曬
JasOh103 發表於 2017-3-10 23:03

我終於跌出三甲啦。

期待JW第一首四冠軍歌

心急想提名
Wonders 發表於 2017/3/10 22:27

別太焦急,要等一段時間的。

二百幾ap好痴線

要去field trip 希望上到榜

要去field trip 希望上到榜
RVHOCPC 發表於 2017-3-11 09:14

又去邊到玩

發帖榜人瑞們今日全日唔出聲都肯定上到榜lo

JasOh103 發表於 2017-3-11 11:42

未到最後一刻都唔可以鬆懈

未到最後一刻都唔可以鬆懈
kevinlai1621 發表於 2017-3-11 11:44

今日希望可以第九/十位已經好夠
不過等陣要出街 實out 發下力先

今日希望可以第九/十位已經好夠
不過等陣要出街 實out 發下力先
JasOh103 發表於 2017-3-11 11:50

同我一樣

同我一樣
kevinlai1621 發表於 2017-3-11 11:50

咁一齊發力先

今日出街冇得發力嗄<3

今日出街冇得發力嗄
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-11 12:13

我留在家中發力啦。

今日出街冇得發力嗄
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-11 12:13

我都係...

JasOh103 發表於 2017-3-11 11:42

朝早報榜就係

今日好靜
利申:唔係鏡粉

今日好靜
tom 發表於 2017-3-11 15:27

個個都有約。得我乖乖留在家中。

今日好靜
tom 發表於 2017-3-11 15:27

星期六日大家通常都唔得閒嘛
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

HOTMAN 發表於 2017-3-11 15:40

我好得閒。。

唔係呀, 上次星期日都好多人發力

好得閒,要發力~

又去邊到玩
kevinlai1621 發表於 2017-3-11 09:14

去東平洲喲 驚變漫遊教了airplane mode

我都好忙

RVHOCPC 發表於 2017-3-11 18:17

個面有機會ga
單單地質公園都唔到東平洲已經收唔到

個面有機會ga
單單地質公園都唔到東平洲已經收唔到
kevinlai1621 發表於 2017-3-11 18:19

現在要去補習 有上榜就很好了

好得閒,要發力~
hehehaha 發表於 2017-3-11 18:16

你就好啦

RVHOCPC 發表於 2017-3-11 18:17

我係海牙。。。

你就好啦
John 發表於 2017-3-11 18:23

已經唔得閒了

已經唔得閒了
hehehaha 發表於 2017-3-11 18:24

我準備沖涼

我係海牙。。。
John 發表於 2017-3-11 18:23

你好呀海牙莊子