返回列表 發帖

Euro 2016 Qualifying

Euro 2016 Qualifying

Holland may fail
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

24 隊踢歐國盃, 即係接近一半球隊出到線
荷蘭咁都FAIL 真係唔該自己檢討下........

24 隊踢歐國盃, 即係接近一半球隊出到線
荷蘭咁都FAIL 真係唔該自己檢討下........ ...
kwanie 發表於 2015-10-10 11:27

荷蘭如果不能打2016歐國盃, 2018年世界盃要冠軍!

回復 3# zinc

好難,依家荷蘭個陣容,有幾多個算得上世界級...青黃不接好嚴重,而且疑似輕敵,預選賽一開波連輸捷克同冰島,上個月仲0:3 輸土耳其,後防好有問題...唔係話要換帥,起碼重新組合個陣容。雲佩斯老矣。
舞來舞去 不日內開始錄音。

zinc 發表於 2015-10-10 17:26

好難
2018年世界盃冠軍要留俾美斯bb登基用

好彩我頭像尋晚力挽狂瀾,保住以小組頭名出線

荷蘭最後一仗要贏捷克仲要望土耳其輸俾冰島先至可以過返土耳其頭上小組第3踢附加賽,否則BYE-BYE!
繼北愛爾蘭後,另一隊弱旅阿爾巴尼亞3:0贏阿美尼亞,反CUP丹麥上小組次名,歷史性擠身歐洲國家盃決賽周!
100%肯定藝術與科學WK23 903冠硬!!賭幾多都得!!

我想問下呢哈薩克唔係亞洲嘅咩 ??? 點解可以打歐洲國家盃嘅 ???

我想問下呢哈薩克唔係亞洲嘅咩 ??? 點解可以打歐洲國家盃嘅 ???
chanchan0909 發表於 2015-10-13 10:20

哈薩克早幾前已經轉左過去歐洲足協
亞洲國家以色列一早已經轉過去歐洲足協啦!原屬大洋洲足協的澳洲亦於2006世界盃後轉投亞洲足協
100%肯定藝術與科學WK23 903冠硬!!賭幾多都得!!

荷蘭最後一仗要贏捷克仲要望土耳其輸俾冰島先至可以過返土耳其頭上小組第3踢附加賽,否則BYE-BYE!
繼北愛爾 ...
酷愛903 發表於 2015-10-13 10:05

荷蘭主場2-3輸俾捷克(打多個都輸,尹佩斯仲要擺烏龍 ),以小組第4名出局,是1984以來首次入唔到歐國盃決賽周!土耳其主場1-0擊敗冰島,加上哈薩克作客1-0勝拉脫維亞將對手擠落A組包艇,土耳其以最佳第3名(16分)直入決賽周;如果哈薩克贏唔到就包艇,由於土耳其兩勝哈薩克但兩和拉脫維亞,咁扣左兩勝哈薩克嗰6分之後土耳其只得12分要踢附加賽,最佳第3名就會變左係15分的匈牙利!

荷蘭主場2-3輸俾捷克(打多個都輸,尹佩斯仲要擺烏龍 ),以小組第4名出局,是1984以來首次入唔到歐 ...
酷愛903 發表於 2015-10-14 14:11

荷蘭真係跌得好勁,現在對住香港隊都可能赢唔到!

2014年曾經贏過巴西、西班牙、墨西哥和智利的荷蘭去左邊??
50 字節以內

2014年曾經贏過巴西、西班牙、墨西哥和智利的荷蘭去左 ...
potassium 發表於 2015-10-14 16:11

講笑啦!港隊尋晚作客超級魚腩不丹,一味高Q大腳斬埋去,死都唔肯打小組短傳,下半場又浪費大量黃金機會,直至89min才憑陳7接應角球頭鎚頂入,險勝1-0完場!

2014年曾經贏過巴西、西班牙、墨西哥和智利的荷蘭去左 ...
potassium 發表於 2015-10-14 16:11

有無咁誇 香港隊好多時都只防不攻 , 我就唔信荷蘭係咁嘅水平啦 ...

好難
2018年世界盃冠軍要留俾美斯bb登基用
阻住 發表於 2015-10-12 20:54

問過梅拿BB未

回復 11# potassium

个阵都系靠战术,技术已经落后
50 字節以內

zinc 發表於 2015-10-10 17:26

結果決賽週都入唔到@@
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲