返回列表 發帖

為食AK唔敢放縱Dry到爆

歌手AGA KONG近期忙於為紅館處女騷加緊排練,為了以最佳狀態示人,向來為食的她亦有在飲食方面加以着手,實行雙管齊下,她說:「教練話我唔夠肌肉,要多食蛋白質,應付體能需要,以最好狀態示人。早餐我食4隻烚蛋,晚餐食雞胸、紫薯同飲湯。」她透露每首歌有不同的音樂編排、舞蹈及燈光配合,她說:「我希望能為每首歌着上一件新衣,將最精彩嘅呈現畀大家睇。」地將每首歌呈現在觀眾面前。

Link
為食AK唔洗節食都280度無死角
在這畢生不滅 無極的狀態

_ 中伏
支持理性AK

睇咗標題同樓主個名先入嚟都中伏

呢個係任性ak /菲律賓ak
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

以為真AK

睇咗標題同樓主個名先入嚟都中伏

呢個係任性ak /西班牙ak
on07111 發表於 2021-12-7 22:56

外表甜美開朗、帶有混血兒面孔的AGA擁有西班牙血統,因為父親是音樂人,加上媽媽也精通鋼琴,令AGA猶如身處音樂少林寺。

呢個ak又拎唔到世上第二大國家嘅流行榜女金、又唔係香港樂壇嘅搞笑擔當同可愛擔當、把聲又唔係好好好好聽、形象又唔係抵死風趣有料謙虛、只係擁有俘虜人心的魔法英文字母組合唔夠lor
幸福多於我預期

理性AK同任性AK點分

又係標題黨

為食MC去半島tea一tea
離不開 留不低

為食女入環球唱片
47. Bring Him Home
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

我希望能為每首歌着上一件新衣

以為佢想每首歌換一件衫
仲勁過Sammi/Joey啲fashion show
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

我希望能為每首歌着上一件新衣

以為佢想每首歌換一件衫
仲勁過Sammi/Joey啲fashion show ...
JasOh103 發表於 7/12/2021 23:36

佢而家個stylist好似幾好,近來冇乜時裝車禍

呢個ak又拎唔到世上第二大國家嘅流行榜女金、又唔係香港樂壇嘅搞笑擔當同可愛擔當、把聲又唔係好好好好聽、 ...
on07111 發表於 2021-12-7 23:02

Kenneth好認同你呢個留言
包涵咗好多樂壇生存之道 都可以話係慣例準則
雖然唔想佢哋墨守成規 但係受歡迎嘅要素你的確無講錯

AK 想色惑大家?

重以為係老闆

為食女入環球唱片
b01091018 發表於 2021-12-7 23:35

睇你呢句終於get到樓主另一個意思,中文100分
Ps.好肚餓呀

Kenneth好認同你呢個留言
包涵咗好多樂壇生存之道 都可以話係慣例準則
雖然唔想佢哋墨守成規 但係受 ...
kenneth 發表於 2021-12-7 23:55

仲有榮膺老公群組票選第2靚仔、經常保護其他隊員、受日本兩高中生表示最有好感,以真性情見稱,經常大放笑彈
幸福多於我預期

理性AK同任性AK點分
Yan 發表於 2021-12-7 23:10

Aga 好明顯係任性AK
睇下佢MV入面啲畫面就知佢幾 任 性
教壞細路

好奇一問
乜叫280度零死角
邊80度係死角
Nick's Music Selection 2024 (Week 23)
1. 靈魂有路 - 雷同二友  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 趁你旅行時搬走 - moon tang

好奇一問
乜叫280度零死角
邊80度係死角
Nicholas 發表於 2021-12-8 07:34

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=18764&extra=&page=2
出自第81#82#嘅留言
係大家集腋成裘嘅思想成果

Aga 好明顯係任性AK
睇下佢MV入面啲畫面就知佢幾 任 性
教壞細路
WZA111 發表於 2021-12-8 07:31

咁有冇教壞你

咁有冇教壞你
Yan 發表於 2021-12-8 08:29

上年我已經被幸兒教壞了…

理性的Anson Kong
任性的AGA Kong
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

出自第81#82#嘅留言
係大家集腋成裘嘅思想成果
kenneth 發表於 2021-12-8 08:00

咁哩個AK是咪調返轉
Nick's Music Selection 2024 (Week 23)
1. 靈魂有路 - 雷同二友  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 趁你旅行時搬走 - moon tang

AK dry可以搵我
Ada唔了
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

咁哩個AK是咪調返轉
Nicholas 發表於 2021-12-8 09:40

Kenneth對女仔嘅死角無乜研究

理性的Anson Kong
任性的AGA Kong
Kenny 發表於 2021-12-8 09:35

仼性AK全稱Agatha Kong Hoi Ka

ANSON KONG

中伏

究竟係邊一個AK