返回列表 發帖
其實真係好噴
KITSTON 發表於 2016-8-22 23:47
唔知雷仙貝咩味道呢

其實真係好噴
KITSTON 發表於 2016-8-22 23:47

agger

唔知雷仙貝咩味道呢
nicholashin 發表於 2016-8-22 23:53

火仙貝食到噴火, 水仙貝食完變水汪汪, 咁雷仙貝食完肯定變爆炸頭
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 戀愛腦之死 - 陳健安

唔知雷仙貝咩味道呢
nicholashin 發表於 2016-8-22 23:53

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

今年好似無乜噴言
nicholashin 發表於 2016-8-22 23:17

因為我冇乜發言
好似係

今年好似無乜噴言
nicholashin 發表於 2016-8-22 23:17

好噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴噴呀

提名噴言

Michael Essien好聽喎
我敢講世界樂壇無論亞洲定西方, 佢都係Number 1, Superstar, King
好犀利~~~ ...
John 發表於 2016-8-20 17:39

冇左ruby 50唔發力 霏霏收山冇得比人公 雞 少左噴言是常識吧

無eng 超/西super/德甲 討論

冇左ruby 50唔發力 霏霏收山冇得比人公 雞 少左噴言是常識吧
bagfgfcde 發表於 2016-8-23 09:13

dong bb 都半收山啦。。佢都好多噴言

15 posts 咁都仲上到

搶冠失敗 ........ Re 唔到冠呀!

15 posts 咁都仲上到
kwanie 發表於 2016-8-23 21:39

今日其實都幾靜 證明奧運區真係俾到好多位入

今日其實都幾靜 證明奧運區真係俾到好多位入
kevinlai1621 發表於 23/8/2016 21:41
係 , 無得 L 燈有D 悶

最近 24 小時發帖 排行榜
01 06 matthew1990 68
02 RE 賴爽 64
03 04 nicholashin 57
04 RE 屮SiU霖屮 47
05 05 kevinlai1621 34
06 02 KITSTON 30
07 RE lblemon 20
08 RE kayzzz 17
09 09 kwanie 15
10 01 HOTMAN 13

~~~~ OUT ~~~~
07 02 chanchan0909 28
08 06 JasOh103 23
10 RE kk8733 21

最近 24 小時發帖 排行榜
01 06 matthew1990 68
02 RE 賴爽 64
03 04 nicholashin 57
04 RE 屮SiU ...
harryharry 發表於 2016-8-23 21:46

報榜員終於番黎

同姐姐哥哥一齊上榜

希望有次三兄弟姐妹可以佔據三甲

5>2>10>8>2>4>8>1>6>9>X>X>6>9>2>3>2>6
仲以為臨尾唔髮力可以搶到第7添

同姐姐哥哥一齊上榜

希望有次三兄弟姐妹可以佔據三甲
賴爽 發表於 2016-8-23 21:51

都係姐姐唔爭氣
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

報榜員終於番黎
kevinlai1621 發表於 2016-8-23 21:50

話說你同第5都幾有緣

話說你同第5都幾有緣
KITSTON 發表於 2016-8-23 22:13

6個5, 仲要連續兩日第5
  其實都幾襯我, 5我都鍾意

gum dou sheung dou....
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

6個5, 仲要連續兩日第5
  其實都幾襯我, 5我都鍾意
kevinlai1621 發表於 2016-8-23 22:20

不如你挑戰連續5個5

不如你挑戰連續5個5
KITSTON 發表於 2016-8-23 22:39

試下啦 成功應該可以攞最噴走勢

我想爭低位呀

請投票
harryharry 發表於 2016-8-24 00:24

有啲獎要較番可以投三票

請投票
harryharry 發表於 2016-8-24 00:24
喂!我明明提名咗matthew1990個噴言同HOTMAN個頭像 點解無得投!

喂!我明明提名咗matthew1990個噴言同HOTMAN個頭像 點解無得投!
nicholashin 發表於 2016-8-24 08:16

http://www.cmusichart.com/discuz ... to=findpost&ptid=11684&pid=906541
咁就叫提名左?

;ptid=11684&pid=906541
咁就叫提名左?
harryharry 發表於 2016-8-24 09:23

至膠會員: 吳業坤
set唔set到剩係有三甲嗰啲漿先有三票?

好開心。我咁多提名。⊙_⊙

個投票有兩個kk8733既
仲要個個獎都有三票

仲要個個獎都有三票
bagfgfcde 發表於 2016-8-24 09:31

我無分身。。點解有兩個我。。

三票咁多。。暫時領先嗎。???

希望拎到情侶獎。。陳陳你係邊。唔好日夜製造豆漿啦。。

仲要個個獎都有三票

等我幫kk8733拉票先^^

http://www.cmusichart.com/discuz ... p;page=47#pid795258

仲要個個獎都有三票

第一屆kk8733都可以霸到兩個排名獎啦

;ptid=11684&pid=906541
咁就叫提名左?
harryharry 發表於 2016-8-24 09:23

提名噴言
kayzzz 發表於 2016-8-23 00:38

漏左依個噴言呀喂

其實如果你個選項係一模一樣
eg hkwilliamsiu@噴言獎
一旦你揀左其中一個 佢會幫你tick埋其餘幾個 然後就會超過三票

點解情侶大獎候選人可以同時候選單身獎!!
Happy and Blessed.

乜都fail曬 重選好過

點解情侶大獎候選人可以同時候選單身獎!!
jose 發表於 2016-8-24 09:50

How to be single in a relationship
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

其實如果你個選項係一模一樣
eg hkwilliamsiu@噴言獎
一旦你揀左其中一個 佢會幫你tick埋其餘幾個 然後就會 ...
bagfgfcde 發表於 2016-8-24 09:48

係咁ga, 唔怪得佢係咁話我過3票

nicholashin 發表於 2016-8-24 09:51

jasonng 無得選最淫會員都算!!
壇草三甲個排位仲要低過某野生動物!!
Happy and Blessed.

nicholashin 發表於 2016-8-24 09:51

俾多少少時間執番好個投票先,之後重選

本來諗住轉馬龍個勝利手勢gif做頭像
而家為左拉票都係遲啲先轉

請支持bagfgfcde個美頭像

jasonng 無得選最淫會員都算!!
壇草三甲個排位仲要低過某野生動物!!

jose 發表於 2016-8-24 09:54

估不到有壇草。。係邊個會員提名我???

JASON 係最邪惡會員。。(︺︹︺)

估不到有壇草。。係邊個會員提名我???
kk8733 發表於 2016-8-24 10:40

張少

都係姐姐唔爭氣
matthew1990 發表於 2016-8-23 21:54

整個家庭 CHAT POST

張少
bagfgfcde 發表於 2016-8-24 10:42

邊度睇到。。我找不到。。

張少係唔係PM 你。。之後提名我呢???

個投票 link 呢?