返回列表 發帖
典解 福鼻霏 隻會俾 福鼻泳 搶走左>_<

教長輩用smartphone真係。。。
我們的總和

點解我會之前dum左呢樣野 x_x

點解我會之前dum左呢樣野 x_x
nicholashin 發表於 2016-4-24 15:38

dum 了咩

匡匡無得再做我icon 請各位唔好refresh/禁F5
雖然美荃都唔差

匡匡無得再做我icon  請各位唔好refresh/禁F5
雖然美荃都唔差 {:1_1 ...
nicholashin 發表於 2016-4-24 16:10

重口味

nicholashin 發表於 2016-4-24 16:10

我個新ikon都ho jeng
我們的總和

唱得好難聽
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

重口味
-Prince- 發表於 2016-4-24 16:14
你問翻RVHOCPC點解鍾意呢張相啦
Wonders 發表於 2016-4-24 16:15
又係我講唔出名既韓星
唱得好難聽
John 發表於 2016-4-24 16:16
係咪我

你問翻RVHOCPC點解鍾意呢張相啦 又係我講唔出名既韓星 係咪我  ...
nicholashin 發表於 2016-4-24 16:18

介紹返 EXO Baekhyun
我們的總和

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Wonders 發表於 2016-4-24 16:15

介紹返 EXO Baekhyun
Wonders 發表於 2016-4-24 16:21

你之前嗰個好睇啲
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

記性越來越差 搞到有啲嘢成日唔見.....
究竟跌咗去邊呀T_T

我 好 眼 瞓

VANI 播左 8 首草蜢

chanchan0909 發表於 2016-4-24 20:57

完美呀
一二三四五六七八九十根手指頭(蔡一智) /
我們的總和

完美呀
一二三四五六七八九十根手指頭(蔡一智) /
Wonders 發表於 2016-4-24 20:59
就快成隻碟都比佢播曬
不過都好嘅 唔洗我專登上去聽下 D 歌有幾正 多謝 vani

chanchan0909 發表於 2016-4-24 20:57
原來草蜢地位仲高過李榮浩周杰倫 etc. 唔怪得完美有冠啦

遲左一日食花生

要訴苦。

遲左一日食花生

要訴苦。
賴爽 發表於 2016-4-24 21:12

有咩花生食??

有咩花生食??
kk8733 發表於 2016-4-24 21:42

有芒果包

。。。食

有芒果包

。。。食
賴爽 發表於 2016-4-24 21:46

食芒果雞蛋仔

有咩花生食??
kk8733 發表於 2016-4-24 21:42

兔兔T_T

【MEAN】Wasabi: 佢好似仍然畀部電單車困擾住

已經有6個人排
都係上網禁算
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

唉 精神崩潰了

好想有啲嘢可以返轉頭...
可唔可以比我返翻去尋日

但人要向前看

苦....
諗緊好無買SET燈影相

我部ipod個moon裂開咗啊!!!!!!
佢在裂開 裂開 硬地中裂開

seeseetv 發表於 2016-4-25 10:24
咁你係咪都裂開緊

唔見咗就唔見咗 搵唔返.......

咁你係咪都裂開緊
nicholashin 發表於 2016-4-25 12:42

係:(

seeseetv 發表於 2016-4-25 10:24

我最近都成日壞野
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

唉 憶蓮做GIN LEE監製啦 霏霏....幾時先復出T_T

叱咤樂壇
11分鐘 ·
Gin Lee 李幸倪 推出全新專輯《beGin》,代表住重新出發,同時亦係一張好代表到Gin自己嘅唱片,碟入面有首國語歌《光芒》,仲請到 Sandy Lam 林憶蓮 做客席配唱監製,勁呀!

早唔落遲唔落, 等一準備出門口先黎落大雨
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 戀愛腦之死 - 陳健安

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

不爭氣地笑了

kevinlai1621 發表於 2016-4-25 15:18

嘻嘻
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

kevinlai1621 發表於 2016-4-25 15:18

最唔鍾意就係落雨

又落雨-___-
又唔記得帶遮

**** 本內容被作者隱藏 ****
不爭氣地笑了
matthew1990 發表於 2016-4-25 15:20

kayzzz 講嘅句嘢?

呢排天氣咁唔穩定 點會唔帶定遮呀

呢排天氣咁唔穩定 點會唔帶定遮呀
nicholashin 發表於 2016-4-25 15:42

帶定哂點搵人遮自己
嬅麗邂逅

rubylovessss 發表於 2016-4-25 15:29

連打

帶定哂點搵人遮自己
嬅麗邂逅
John 發表於 2016-4-25 15:46

咁你唔帶遮玩濕身?

連打
matthew1990 發表於 2016-4-25 15:53

幾時會BAN咗呢條友?

咁你唔帶遮玩濕身?
matthew1990 發表於 2016-4-25 15:54

呢到d會員好鍾意濕身色誘人
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 戀愛腦之死 - 陳健安

久久都忘記唔到果種幸福既感覺呀!!!!!!!!!
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

kevinlai1621 發表於 2016-4-25 16:27

**** 本內容被作者隱藏 ****
不爭氣地笑了
matthew1990 發表於 2016-4-25 15:20

rubylovessss 發表於 2016-4-25 15:29

樓上嗰句野唔係我講囉

kevinlai1621 發表於 2016-4-25 16:27

matthew1990 發表於 2016-4-25 16:41

嘩,有無搞錯呀,大肚都想揼人落水!