返回列表 發帖

武則天主題曲女皇試聽 3:24-4:30

http://ent.tvb.com/enews/551d55086db28cbf50000004#page-1

新果兩齣劇冇人睇嘎
冇人討論既?
本週冠軍歌: 黑玻璃 - 洪嘉豪

新果兩齣劇冇人睇嘎
冇人討論既?
Our_Souvenir 發表於 2015-4-10 02:20

以和為貴千雪bb ho qq

以和為貴千雪bb ho qq
rubylovessss 發表於 2015-4-10 12:09

話說呢套劇同屆三甲港姐都有份嗄
本週冠軍歌: 黑玻璃 - 洪嘉豪

真係早知唔睇tvb
一睇見到呢條女正到
Happy and Blessed.

做完《愛.回家》之後到《高朋滿座Ⅱ》
https://hk.celebrity.yahoo.com/n ... 0%8B-093540155.html

做完《愛.回家》之後到《高朋滿座Ⅱ》
chanchan0909 發表於 2015-4-10 22:09

高B都走左人...呢套都好笑

我依家先知原來SANTANA 自己出過歌
仲要係FT BIG SEAN
不過依家都散左LU

不過講開又講
GLEE佢唱PROBLEM個時唔知係咩心態呢
唱番自己個EX既歌

我依家先知原來SANTANA 自己出過歌
仲要係FT BIG SEAN
不過依家都散左LU

不過講開又 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-4-10 22:49

仲係EX同佢現任既歌 Sorry not sorry 不過依家都幾幸福呀又有美老公美B  
    反OT: 其實以和好睇, 馬德鐘今次同以往既角色好唔同, 不過又駕馭到, 又有笑位, 美儀心穎BB千雪BB又正
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

下禮拜一凌晨1215重播大時代
咁夜播係咪可以足本放送

下禮拜一凌晨1215重播大時代
咁夜播係咪可以足本放送
阻住 發表於 2015-4-13 20:44

正啊,'
有邵仲銜+李麗珍
仲有慳妹

又播 個市又趺啦
依套真係經典
主角10個有7個都係跳棲死

狂播 武則天預告
巳經唔知睇左幾多次

劉青雲攞完影帝
大時代今晚又有得睇

仲係EX同佢現任既歌 Sorry not sorry 不過依家都幾幸福呀又有美老公美B  
   ...
JasOh103 發表於 2015-4-11 01:05

但我覺得以和好膠

但我覺得以和好膠
wchild 發表於 2015-4-20 21:51

睇到第8集停左, 轉睇大眾情性

大時代睇完訓

大時代無字幕, 點CAP圖

想當年藍潔瑛好清純
好慘喺劇入面佢要冤枉死

想當年藍潔瑛好清純
好慘喺劇入面佢要冤枉死
rubylovessss 發表於 2015-4-21 11:10

唔知會唔會播92年足本果個我之前係網上睇果個得50集, 聽聞刪咗好多感情戲.
原來李麗珍同丁蟹個仔仲有好多感情戲.
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

有冇人同我一樣覺得8半果首主題曲好高質?

想當年藍潔瑛好清純
好慘喺劇入面佢要冤枉死
rubylovessss 發表於 2015-4-21 11:10

現實都唔好得幾多

現實都唔好得幾多
屮SiU霖屮 發表於 2015-4-21 22:42

而家都唔知去左邊,個樣都殘晒

而家都唔知去左邊,個樣都殘晒
rubylovessss 發表於 2015-4-21 22:49

屮SiU霖屮 發表於 2015-4-21 23:33

搵番d相而家變晒阿婆咁,頭髮白晒

原來becky同darrell有真愛唔係glee入面先會發生
真實世界都有嫁

一口氣睇左2集大時代
個社會真係痴鬼線

丁蟹個角色好野蠻

一口氣睇左2集大時代
個社會真係痴鬼線
jose 發表於 2015-4-22 10:42
唔洗温econ 定你係econ神人唔洗温

呢幾日嘅話題都係大時代
入面最靚個個真係周慧敏

丁蟹你唔好再核突啲
咬住舊橙之後lur返出黎餵松哥

好想快D睇方力申 華麗轉身

假如大時代重拍
搵邊個做丁蟹,慳妹,方展博好

假如大時代重拍
搵邊個做丁蟹,慳妹,方展博好
rubylovessss 發表於 2015-4-25 22:28

慳妹就緊係搵美霏啦
將全新既iPhone 5即時以8千元售出用作補貼電話月費w0r!由佢做慳妹真係最適合啦

慳妹就緊係搵美霏啦
將全新既iPhone 5即時以8千元售出用作補貼電話月費w0r!由佢做慳妹真係最適合啦 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-4-25 22:53

我講緊TVB 話想搵香香同陳凱琳拍電影版...電視版又搵邊個好

fb見人share~武則天d封胸cg假到.....
點解可以冇褶紋果d, 一睇就知係假=.=
真心唔明做咩要好似大陸咁封人胸(雖然佢封唔封我都唔會睇)

真心唔明做咩要好似大陸 ...
Kyle_ 發表於 2015-4-27 00:35

係咁有呢類新聞 我反而更想睇喎
利申:無睇第一集

我奇袋已9既華麗轉身黎喇
DIVA荃

華麗轉身
方力申好型

方力申好靚仔
又有很壞的感覺

大時代 終於有番字幕

真心唔明做咩要好似大陸 ...
Kyle_ 發表於 2015-4-27 00:35

頭先睇左少少第二集,真係戥做 CG 班人慘。
一個 shot 要追成十件衫,又有前後 focus 要對翻焦,
有時着嗰十件衫嘅人仲要跳下舞係咁郁,追死人。
有個 shot 仲要 胸口有煙飄過 要加翻啲煙上面。
唔好要求褶紋喇,淨係而家咁做法,
每一集所需要嘅 man-hours 都已經好驚人。
其實何必咁浪費時間呢,花多啲時間去做 張保仔 同 殭 好過啦。
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

迪迪 點解既? 我d老婆今年既角色都cute cute地

頭先睇左少少第二集,真係戥做 CG 班人慘。
一個 shot 要追成十件衫,又有前後 focus 要對翻焦,
有時着 ...
Bluejays 發表於 2015-4-28 01:43

對於加布封胸,無綫澄清說:「其實是由製作單位負責加工,加工之後再給我們原裝版本播出,並不是TVB自己加工。」

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

咁都好啲,啲 man-hours 係內地嘅,冇浪費到香港 CG人 嘅 man-hours
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

有無人知華麗轉身個首英文插曲叫咩名?

對於加布封胸,無綫澄清說:「其實是由製作單位負責加工,加工之後再給我們原裝版本播出,並不是TVB自己 ...
Bluejays 發表於 2015-4-28 09:51

佢之前明明好落力係咁話係tvb自己
好不遲勞苦咁加工-___-

華麗轉身 鍾嘉欣扮千頌伊囉

有無人知華麗轉身個首英文插曲叫咩名?
Carmen92 發表於 2015-4-29 21:19

"Here for you" 曲:陈国樑,詞及唱:Noella Choi蔡瑋瑜

鍾嘉欣真係好千頌伊呀!
方力申做得幾好