返回列表 發帖
咁又,點 利申:星夢/煥令我唔愛鏗
nicholashin 發表於 2016-1-21 02:09

當然是喜歡的人喜歡許廷金堅

咁又,點 利申:星夢/煥令我唔愛鏗
nicholashin 發表於 2016-1-21 02:09

星夢D歌都令我越黎越對佢既歌失去興趣
外表就...一向都冇乜興趣
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

你要記得快樂吧
人大了 為何要 做傻瓜
<3
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

瑜瑜唱快歌都咁用力

原來黃浩琳真係要出翻黎

諗下俾邊首兩週冠先

諗下俾邊首兩週冠先
bagfgfcde 發表於 2016-1-23 15:29
你今week冠嗰首 or 你上week冠嗰首 or Children song

係旺角比我搵到矮仔宇既cant be a half!
終於儲齊柏乳所有專輯,巧滾動,大確幸嘎

一路係廚房煮豆漿 一路聽住ADELE
個感覺真係好正
如果第時同另一半都可以係咁 你話幾咁好呢<33

個感覺真係好正
如果第時同另一半都可以係咁 你話幾咁好呢 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-1-23 17:00

天氣凍真係好想同心儀男孩攬住一齊度過Ff 下都好

天氣凍真係好想同心儀男孩攬住一齊度過Ff 下都好
Kyle_ 發表於 2016-1-23 17:02

係<3333

係旺角比我搵到矮仔宇既cant be a half!
終於儲齊柏乳所有專輯,巧滾動,大確幸嘎{:1_1 ...
Kyle_ 發表於 2016-1-23 16:59
幾時買齊Phil所有碟
個感覺真係好正
如果第時同另一半都可以係咁 你話幾咁好呢 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-1-23 17:00
你想另一半煮豆漿畀你多過自己煮啦

你今week冠嗰首 or 你上week冠嗰首 or Children song
nicholashin 發表於 2016-1-23 16:51

你竟然冇考慮到如一同一晚長大

你竟然冇考慮到如一同一晚長大
bagfgfcde 發表於 2016-1-23 17:12

你竟然冇考慮到天平先生

你竟然冇考慮到如晚長大
bagfgfcde 發表於 2016-1-23 17:12

幾時買齊Phil所有碟  你想另一半煮豆漿畀你多過自己煮啦
nicholashin 發表於 2016-1-23 17:03

我總係覺得有D暗示

我總係覺得有D暗示
屮SiU霖屮 發表於 2016-1-23 17:33
呼籲買齊Phil嘅碟都解讀到有暗示

你竟然冇考慮到天平先生
-Prince- 發表於 2016-1-23 17:15

小道消息話身為天秤座既BAG榜主考慮俾呢首三週冠

係咪真係落雪呀?
阿媽打黎話出邊落雪...真架?

香港天文台五點半暫時錄得4.3度。。平了1975年4.3度低溫

好開心。。。

香港天文台六點二十分錄得最低氣溫3.8度,平了1972年的紀錄,是天文台有紀錄以來第六位。

開心到爆。。。

開心
室溫低過雪櫃

1.1度荃灣撚揮手
Happy and Blessed.

香港天文台五點半暫時錄得4.3度。。平了1975年4.3度低溫

好開心。。。

香港天文台六點二十分錄 ...
kk8733 發表於 2016-1-24 05:47

唔駛開冷氣...喺屋企都會感受到一股"冷"氣

開心
室溫低過雪櫃
seeseetv 發表於 2016-1-24 06:55

係咪可以匿係雪櫃取暖

1.1度荃灣撚揮手
jose 發表於 2016-1-24 08:07

1.4

依D天氣最好就係去十下十下<33333
好鐘意咁凍既天氣<3333

姓鄭既人都值五分
eg 鄭欣宜 鄭傭 鄭裕玲

姓鄭既人都值五分
bagfgfcde 發表於 2016-1-24 19:01

鄭俊泓

姓鄭既人都值五分
bagfgfcde 發表於 2016-1-24 19:01
你鍾意鄭中基同鄭秀文

你鍾意鄭中基同鄭秀文
nicholashin 發表於 2016-1-24 19:26

佢地都唔錯架喎

佢地都唔錯架喎
bagfgfcde 發表於 2016-1-24 20:03

咁姓鄭嘅美會員係咪都值5分

vani jerjer又想挑戰記錄

今晚食到好飽。。暖哂。。好滿足。。

Tvb有阮浩棕
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

佢地都唔錯架喎
bagfgfcde 發表於 2016-1-24 20:03
鄭嘉穎呢

喺咁凍嘅天氣下突然間無晒石油氣 仲要我無著衫沖凍水涼 唔病都難啦
好彩識得換石油氣 終於沖返個熱水涼

喺咁凍嘅天氣下突然間無晒石油氣 仲要我無著衫沖凍水涼 唔病都難啦
好彩識得換石油氣 終於沖返個熱水涼 ...
rubylovessss 發表於 2016-1-24 21:59

ruby姐你平時著住衫沖涼架?

ruby姐你平時著衫沖涼架?
ed8671ed 發表於 2016-1-24 22:03

梗係唔係啦  我意思係沖涼個時開定花灑之前

Yukilovey 要強勢攻陷我個榜啦

駱胤樺越黎越正
淫又得 Q又得
Happy and Blessed.

Sia 隻新碟 leak 左
巧開針吖
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

chi sin
短短五星期Tanya係我個榜度已經拎左超過200分

chi sin
bagfgfcde 發表於 2016-1-25 18:19
期待yukilovey年尾瘋狂反cup

感覺到好似暖番啲

感覺到好似暖番啲
rubylovessss 發表於 2016-1-25 18:56

今日好彩有啲太陽
琴日真係凍到一個點 ...
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

chi sin
bagfgfcde 發表於 2016-1-25 18:19

台灣件雅暫時係本榜女金

台灣件雅暫時係本榜女金
ed8671ed 發表於 2016-1-25 19:13
我個榜女歌手三甲好似係小明、Yukilovey 同tanya 利申:未睇實質數據

我個榜女歌手三甲好似係小明、Yukilovey 同tanya 利申:未睇實質數據
nicholashin 發表於 2016-1-25 19:31

小道消息話上年以光速單手勇奪本榜十大既件雅今年暫時係0分

小道消息話上年以光速單手勇奪本榜十大既件雅今年暫時係0分
-Prince- 發表於 2016-1-25 20:27

希望你會自plug乖乖聽話幫tanya儲分

Cm小鮮肉選舉
候選名單

1.bagfgfcde
2.jose
3.matthew1990
4.jasonng
5.Siu霖

請大家踴躍投票
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)