返回列表 發帖

Gin Lee自稱有財運 富貴男友繼續隱形

歌手鄧小巧和李幸倪(Gin Lee)一同到沙田馬場出席活動,小巧自爆其外藉老公白先生經常要求她帶自己入馬場,但她揚言不敢與老公一同現身,笑言怕他被誤會是「保鏢」,又爆老公怕醜,曾埋怨記者影到「佢唔好睇」,她說:「等佢慢慢適應,驚佢搶我風頭,所以唔帶佢。」

Gin Lee自稱有橫財運,又經常開口中,之前試過贏錢的她因為賠率少,最後只贏得好少,後來再請教朋友如何用最少的錢贏最多的錢。問可會帶帶男友入馬場?一向低調感情事的她不知如何作答時,鄧小巧即扯開話題為對方解圍:「我暫時冇諗過生小朋友!」之後Gin Lee才說:「我通常入嚟都係工作,未試過工作之外入馬場。」小巧又指結婚是愛情的墳墓及一種衝動,問Gin Lee是否有結婚衝動?她笑笑口表示:「有衝動工作,好有衝勁。」

Link

延伸閱讀:
楊受成新年做財神 蔡卓妍玩魚蝦贏幾千蚊
在這畢生不滅 無極的狀態

我本人 從來未稀罕悲壯傳奇
我本人 寧願為加班筋歇力疲
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

Gin lee個look點解可以咁樣衰

唔怪得知今日買乜都唔中
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

唔怪得知今日買乜都唔中
RVHOCPC 發表於 2023-11-5 18:31

李唔夠幸運
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

到底係Gin Lee肥左定Siu Hau瘦左

KITSTON 發表於 2023-11-5 18:34

好圓潤李一定好幸福
幸福多於我預期

可能富貴男友係幸兒幻想出嚟

可能富貴男友係幸兒幻想出嚟
梨胃言 發表於 2023-11-5 19:12

自我都可自欺
幸福多於我預期

begin 發表於 2023-11-5 18:23

對鞋唔知咩事, 腳趾若隱若現

黑白無常 Twins Spirit
陳蕾冚家死

賭中自己攞女銀嗰幾年實賺唔少

李幸倪(Gin Lee)以電訊產品宣傳大使身份今晚(6日)出席活動,同場還有孫慧雪出席。獲得大會送贈香檳金色手機的Gin Lee,問到可會轉贈手機給男友?她笑言自己較適合,配襯一頭金髮,又認為金色好意頭。

談到可想在樂壇頒獎禮奪得女歌手金獎,Gin Lee坦言有的話,當然會好並會全力以赴,又指距離頒獎禮還有兩個月,不能夠鬆懈。她說:「我好努力,昨日快速錄咗一首新歌,今個月會推出,加埋今年就會出咗五首歌,未試過咁勤力,年頭到依家未休息過。(推出多首歌曲是否想開個唱?)下年啦!恨去紅館,不過等公司安排。」談到出席頒獎禮的戰衣,Gin Lee表示物色中,只要靚的話,亦不介意性感,為了著戰衣出席,現在已地獄式減肥,對於減磅目標仍尚欠少少,希望手臂瘦一點又結實,所以吃得清淡之外,還會做運動,更爆出席該活動前拍宣傳片,工作人員叫下午茶也沒有預她一份,還叫她吃烚蛋。

KITSTON 發表於 2023-11-5 18:34

1135個讚
tangsiuhau
最近好多人都話我瘦咗, 係咪好想知我做咗D咩呢?
就要密切留意
今晚7點IG見!!!

原來真係有人留意到
幸福多於我預期

李幸倪(Gin Lee)以電訊產品宣傳大使身份今晚(6日)出席活動,同場還有孫慧雪出席。獲得大會送贈香檳金色 ...
梨胃言 發表於 2023-11-7 00:32

好勤力 女版張天父

>> 加埋今年就會出咗五首歌,未試過咁勤力

只計派台歌
16年:隻隻、月球下的人、光環、芝麻開門、獨一無二、隻隻合唱版 = 4 + 0.5 + 0.5 = 5首歌
17年:天變地變情不變、空姐、和每一天講再見、隨風而來隨風而去、焦焦焦 = 5
18年:很堅強、信、自我感覺良好、天地一沙嘔、分享的勝利、佗寂、風摸 = 6.5

大話精幸兒
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

好穩定每星期一篇稿保持存在感
那陣時不知道 置身的日子都發亮

李幸倪(Gin Lee)以電訊產品宣傳大使身份今晚(6日)出席活動,同場還有孫慧雪出席。獲得大會送贈香檳金色 ...
梨胃言 發表於 2023-11-7 00:32

諗起06年何CC全年瘋狂金色搶金獎
祖兒就著銀色 最尾真係銀獎
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

好勤力 女版張天父

只計派台歌
16年:隻隻、月球 ...
John 發表於 2023-11-9 01:03

12年最勤力 十首新歌加觀賞魚

大話精

好勤力 女版張天父

只計派台歌
16年:隻隻、月球 ...
John 發表於 2023-11-9 01:03

咁ge吃相。。。原來gin lee咁大食
幸福多於我預期

咁ge吃相。。。原來gin lee咁大食
on07111 發表於 2023-11-9 09:07

就係大食先有性愛短片流出

以前每年at least8首歌聽,今年唔出碟,得5首plug歌,少咗
Harvard都不可教導

諗起06年何CC全年瘋狂金色搶金獎
祖兒就著銀色 最尾真係銀獎 ...
John 發表於 2023-11-9 01:11

發著金色的嚮往

以前每年at least8首歌聽,今年唔出碟,得5首plug歌,少咗
Garfield 發表於 2023-11-9 13:23

連21年冇出碟都有 Hope 街燈 奪金 Let it go IDK 這種親 6首
幸福多於我預期

begin 發表於 2023-11-5 18:23

有靚過咩。。。