返回列表 發帖
妖 我最憎你嗰套
chachacharlie 發表於 2020-3-22 14:46

呀...
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

yum野
chachacharlie 發表於 2020-3-22 14:45

噢...
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

bb
John 發表於 2020-3-22 14:45

妖 我最憎你嗰套

咩出野
John 發表於 2020-3-22 14:45

yum野

不了
chachacharlie 發表於 2020-3-22 14:44

bb

其實係d野出野時唔出聲就可以避過所有
chachacharlie 發表於 2020-3-22 14:38

咩出野

我一樣會投美版主。。
kk8733 發表於 2020-3-22 14:40

pure會員呢

愛好你
John 發表於 2020-3-22 14:44

不了

哈哈 嗰一個係了解佢嘅特別愛好
chachacharlie 發表於 2020-3-22 14:32

愛好你

我一樣會投美版主。。
kk8733 發表於 2020-3-22 14:40

yum會員???

chachacharlie 發表於 2020-3-22 14:38

我一樣會投美版主。。

你唔出聲。。人地覺得你淫緊其他仔仔。。
kk8733 發表於 2020-3-22 14:36

好多支那人
哈哈
John 發表於 2020-3-22 13:44

邊度??

希望比多d機會新人 唔好再投我~
屮SiU霖屮 發表於 2020-3-22 13:25

你唔出聲。。人地覺得你淫緊其他仔仔。。

傾下對方反唔反容
John 發表於 2020-3-22 14:29

哈哈 嗰一個係了解佢嘅特別愛好

你覺得係交流時傾咩話題最容易最直接去了解一個人嘅本性/性格??
chachacharlie 發表於 2020-3-22 14:26

傾下對方反唔反容

傾談唔深入了解又點樣可以做到傾談呢 ?

我認為交流需要一方透過對方嘅說話,傳遞過黎比另一方接收,然後 ...
chanchan0909 發表於 2020-3-22 14:02

你覺得係交流時傾咩話題最容易最直接去了解一個人嘅本性/性格??

Kary fans confirmed.
chachacharlie 發表於 2020-3-22 14:21

蘇眉 當年我十大

我本人 明白什麼都總有限期
weiquan 發表於 2020-3-22 14:20

Kary fans confirmed.

佢無理你
chachacharlie 發表於 2020-3-22 14:15

我本人 明白什麼都總有限期

但係你唔想理我 哭哭
weiquan 發表於 2020-3-22 14:13

佢無理你

我認為交流需要一方透過對方嘅說話,傳遞過黎比另一方接收,然後 ...
chanchan0909 發表於 2020-3-22 14:02

又真係要用溝通去了解對方嘅難處、問題、性格嘅 支持陳陳

但係你唔想理我 哭哭

我想同你講 呀呀

想搵番祖祖摸至尊歌個獎嘅gif
搵唔到
放空 發表於 2020-3-22 13:35

加油

我喜歡傾談,解下悶和互相勉勵一下,但無須深入了解。
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-22 11:03

我認為交流需要一方透過對方嘅說話,傳遞過黎比另一方接收,然後另一方理解消化訊息
根據訊息去反饋,傳遞比一方知道,一方再以接收、理解、反饋、傳遞比另一方 ...

一個喺交流過程之中不停循環嘅過程
中間其實都有深入了解,了解對方嘅難處、問題、性格 ...
即便係簡單傾談,「HI !」然後我好喊住咁同你講「HI
你就會問我「你無事呀嘛」及後會主動關心同了解我點解會唔開心

好多支那人
哈哈

想整明荃gif
WZA111 發表於 2020-3-22 13:36

why not

搵唔到
放空 發表於 2020-3-22 13:35

想摸你

喜歡千嬋既會員
全投貼圖第八
俾CM會員再次見證千粉既實力!

想整明荃gif

祖兒有咩圖
John 發表於 2020-3-22 13:29

搵唔到

諗緊投心穎定祖兒
放空 發表於 2020-3-22 13:27

祖兒有咩圖

喜歡心穎嗎
John 發表於 2020-3-22 13:21

諗緊投心穎定祖兒

為千千拉票 希望大家投我
bagfgfcde 發表於 2020-3-22 13:25

過氣人士就算把啦
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: Chosen Family - Collar

而家我放棄你 !
chanchan0909 發表於 2020-3-22 13:24

過去我 是你最最寶貴
轉個背 毫無留戀的放低...

今年d貼圖真係好難揀
勢均力敵
屮SiU霖屮 發表於 2020-3-22 13:23

為千千拉票 希望大家投我

希望比多d機會新人 唔好再投我~

你喜歡美祖
我喜愛受仔...

bb掛住你
John 發表於 2020-3-22 13:08
而家我放棄你 !

今年d貼圖真係好難揀
勢均力敵

想睇chan09著吊帶裙/超人服
ed8671ed 發表於 2020-3-22 13:08
情侶裝拉票都係好辦法
kevinlai1621 發表於 2020-3-22 13:17
你地兩個一人著一套,著好兩個調轉著,兩張相影比我睇下
咁我咪著囉 !

啲貼圖好正
放空 發表於 2020-3-22 13:19

喜歡心穎嗎

啲貼圖好正

又為情侶金獎造勢
-Prince- 發表於 2020-3-22 13:12

情侶裝拉票都係好辦法
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: Chosen Family - Collar

我建議你妥協 !
chanchan0909 發表於 2020-3-22 12:17

愛到妥協...

又為情侶金獎造勢

其實你有時會盼望...

好玄
chachacharlie 發表於 2020-3-22 12:24

難道我像她....

咁叫拉票同卿姐著吊帶裙同謝偉俊著超人服拉票有咩分別
kevinlai1621 發表於 2020-3-22 13:07