返回列表 發帖
呃唔到我既
根本就係周華健黎

同埋仲唔係聖母再世?
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

恭喜嘉欣BB
真係唔信Herman會唔知

通常一個女人同一個長跑n年嘅男友甩拖之後,都會好快同另一個男人閃婚
佢同胡杏兒都係咁……
女人都係求安 ...
CherryCat 發表於 2016-2-24 19:57

佢同胡杏兒個戀愛歷情真係幾似
個男友又係年初識,又好快咁認定係Mr. RIGHT,然後唔夠一年就結婚啦

通常一個女人同一個長跑n年嘅男友甩拖之後,都會好快同另一個男人閃婚
佢同胡杏兒都係咁……
女人都係求安定,有個歸宿

其實係未我們結婚了就黎派台
宣傳技巧
Top 3
1.3AM - AGA
2.天敵  - 衛蘭
3.他狠過你(Live Version) - 容祖兒
3.
</strong>

CONGRATS 嘉欣 BB

雖然唔明點解揀個咁既樣 但我信係真愛 ...
我阿媽問佢做咩揀個鹹濕佬

呢一兩個星期先有雜誌話佢同伍允龍秘婚
點知 -.- 前度結婚了 新郎不是我

其實我都睇好煎pan會同嘉欣呢對螢幕情侶架
佢地好襯 可惜唔係同煎pan

回復 25# matthew1990

啲登高仔好衰
但啲留言好好笑

43? (好似係)
matthew1990 發表於 2016-2-24 18:09

可能唔止。。做得佢個老豆啦。。。

下。唔係伍允龍咩。。咁突然變左另外一個
dom 發表於 2016-2-24 18:09

真係唔知邊個係衰啦。。
伍允龍BB 好慘。。。

下。唔係伍允龍咩。。咁突然變左另外一個
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

知唔知個男人幾多歲????
有埋5個月BB 啦。。。OMG
kk8733 發表於 2016-2-24 17:57

43? (好似係)
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

matthew1990 發表於 2016-2-24 17:52

知唔知個男人幾多歲????
有埋5個月BB 啦。。。OMG

自同伍允龍八年情玩完,嘉欣BB嘅感情事就進一步密封,但原來唔聲唔聲,月尾將會下嫁前無綫集團主席梁乃鵬嘅姪仔

據知,嘉欣BB去年經家姐Annie介紹,認識喺溫哥華開設脊醫診所嘅Jeremy,診所暫時僱用7個員工,對方年薪更高達百萬加幣,折合接近6百萬港幣,有「才」又有「財」,正宗鑽石王老五一個。

Jeremy同BB發展接近一年,對女友百般遷就,已經令女友屋企人都覺得冇揀錯;再加上早幾個月發現有餡,到依家已經有成5個月,所以,更加要快快拉埋天窗啦!

與此同時,嘉欣BB Instagram有消息指佢會喺今個星期六,即係2月27日結婚。睇嚟由這一分鐘開始計起,唔少嘉欣BB嘅宅男粉絲,要冒住心碎危機度過今個月尾喇!
被消失的子彈

佢係床上果時係咪會高叫Oh My God, You Good Boy
留名煒

AV汁男咁樣
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

恭喜曬嘉欣BB!!!
希望你婚後唔好放棄演藝和歌唱事業

回復 6# jose

太陽一姐系Fiona 定系Stephy啊

唉 點解女神都會嫁啲其貌不揚嘅男人

C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

都似有咗
個樣真係同佢個ex差好遠
但現實往往係咁
kayzzz 發表於 2016-2-24 17:13

想喊出來
女神結婚了新郎不是我
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

恭喜
雖然有d估唔到
利申:唔係鏡粉

依家都唔覺重用啦
kayzzz 發表於 2016-2-24 17:18

唔怪之去年首歌咁hit都輸比吳若希,佢結婚益左弱雞

點解個男o既未見過o既我仲以為佢同伍允龍結婚添,會唔會太outdated

當然可以,但覺得TVB唔會再重用佢。
Ching2015 發表於 2016-2-24 17:17

依家都唔覺重用啦

結咗婚都可以工作㗎
kayzzz 發表於 2016-2-24 17:16

當然可以,但覺得TVB唔會再重用佢。

應該唔會了。佢重有時間(心情)錄歌同宣傳嗎? 的resources都比哂吳小姐同谷小姐啦!
唔怪之佢今年所有頒獎禮 ...
Ching2015 發表於 2016-2-24 17:09

結咗婚都可以工作㗎

原來真係會痛架
愛佢都有十年啦, 一代女神bb

好戥佢開心亦都祝福佢能夠幸福快樂
...
JasOh103 發表於 2016-2-24 17:09

都似有咗
個樣真係同佢個ex差好遠
但現實往往係咁

原來真係會痛架

...
JasOh103 發表於 2016-2-24 17:09

好過伍允龍

快到……甘新碟仲出嗎?
阿mark 發表於 2016-2-24 16:45

應該唔會了。佢重有時間(心情)錄歌同宣傳嗎? 的resources都比哂吳小姐同谷小姐啦!
唔怪之佢今年所有頒獎禮都食白果,唔知佢會唔會同無綫提早解約?

原來真係會痛架

不過好難過就係....點解個老公咁樣架!!!!???? 救命
唔想相信, 但係成件事真係好似奉子

Anyway會繼續支持佢!
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

弓喜!
聽講有咗幾個月添?

恭喜
佢都係時候結婚生仔喇

唔係掛...
睇怕隻碟都係凍過水

又一間公司既一姐結婚
唔知太陽一姐定英皇一姐結先呢
Happy and Blessed.

佢而家套劇播緊 係呢個時候宣佈結咗婚

快到……甘新碟仲出嗎?

我真係恭喜你呀
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

恭喜晒嘉欣BB