返回列表 發帖
回復 132# CONAN617

:lol super monster fans

請今日去concert的CM朋友分享下感受!
discovered 發表於 2012-5-2 10:51

我睇2 5 7號場!!!! GOOD SHOW!!!!!!!

今日班黃牛仲high;P

今晚去的FANS實全場HIGH爆;P

請今日去concert的CM朋友分享下感受!

http://news.on.cc/cnt/entertainment/20120428/bkn-20120428201723677-0428_00862_001.html

Lady GaGa向香港粉絲送上飛吻。
【on.cc 東方互動 專訊】 昨晚才完成首爾演唱會演出的美國百變天后Lady GaGa,雖然下月二日才在港舉行演唱會,可能心急見香港粉絲或者想來港血拼一番,GaGa比原定日期提早一天由韓國來港,並於晚上八時十五分乘坐私人飛機抵達香港機場,之後接載她的座駕直奔酒店。

《蘋果》首爾獨家直擊
Lady GaGa牛肉騷足本曝光2012年04月29日 http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20120429&sec_id=462&art_id=16290813

唉 早知我也去咧… 佢會唔會每次番酒店都咁lol

會唔會太正 個幾鍾有簽名 我都想T_T
俊仔 發表於 2012-4-29 00:42

gaga太好 簽左幾round先走

等個幾鐘就得咁好!?

現在已經是夜深, 建議把音量收到最細...-.-
hihi 發表於 2012-4-29 00:32

其實在場唔算好多人  差唔多個個都拎到簽名

會唔會太正 個幾鍾有簽名 我都想T_T

係酒店等左個幾鐘 簽到名 影到相
CONAN617 發表於 2012-4-28 22:56

等個幾鐘就得咁好!?
http://www.youtube.com/watch?v=L74h8uVU8H4
現在已經是夜深, 建議把音量收到最細...-.-

係酒店等左個幾鐘 簽到名 影到相
CONAN617 發表於 2012-4-28 22:56

post it XD
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

係酒店等左個幾鐘 簽到名 影到相 ;P

WT THE …
好吸引呀
可惜冇錢 但480 一票難求 … 唉= =
BTW 有冇人覺得最後 1280 1580 企位 如果前一日先買
D黃牛會唔會半價出售 lol

Lady GaGa , Welcome To Hong Kong !

基本上唱哂d singles 同成張Born This Way
Heavy Metal Lover有得聽live,正~

個 rundown 唔錯, BTW album 17 首新歌唱曬... xd

Black Jesus † Amen Fashion 終於等到唱 live ,堅正,仲特登排咗舞!~ : )
唔知 Government Hooker 唱嘅係唔係 explicit 版咧~
另外, Just Dance / Lovegame / Telephone 係一個 medley ~

第一場"Born This Way Ball"歌單 :
'Highway Unicorn'
'Government Hooker' '
'Born This Way'
'Bloody Mary' '
'Bad Romance'
'Fashion Of His Love'
'The Queen' '
'Just Dance'
'Love Game'
'Telephone'
'Just Dance'
'Heavy Metal Lover'
'Bad Kids'
'Hair'
'You And I'
'Electric Chapel'
'Americano'
'Poker Face'
'Scheiße'
'The Edge Of Glory'
'Marry The Night'

今日開始(為期兩個星期),海港城 度會有一個 A date with Lady Gaga 展覽呀!~

得閒嘅朋友仔可以去睇吓咯~ xd :D

*每場均有少量Side View 門票(HK$1,280) 於2012年4月24日(星期二)早上10時正公開發售,觀眾可透過本網站 或 ...
CONAN617 發表於 2012-4-23 22:15

....賺$賺到盡.....爛鬼位重要買$1280.......
睇Gaga 側面同後面.........

「MOTHER MONSTER ‧ LADY GAGA造型大賽」參賽詳情:

各「MOTHER MONSTER‧LADY GAGA造型大賽」參賽者請於2012年4月26日下午二時半前到達bauhaus尖沙咀加連威老道分店排隊,並按在場工作人員指示登記及拍攝寶麗萊相片,首100名排隊顧客更可獲贈限量版鉚釘皮章乙個。

而是次比賽將由MR及詩雅作評判,於會場內將根據參賽者的寶麗萊相片選出十名入圍參賽者;而此十名入圍參賽者會被邀請至會場內參與活動,當中一位的勝出者將即場獲頒Lady Gaga “THE BORN THIS WAY BALL 2012” 香港站Top Price門票兩張。

*每場均有少量Side View 門票(HK$1,280) 於2012年4月24日(星期二)早上10時正公開發售,觀眾可透過本網站 或 ...
CONAN617 發表於 2012-4-23 22:15

啱啱八卦check過, 四場都有5連位
D飛一炒燶即刻無人吼:'(

BTW, 今日生果係咪示範左 "特登捧高你再噠到你應一應"
唔係佢果時係C1話D飛可以炒高10倍, 點會個個爭住去炒

*每場均有少量Side View 門票(HK$1,280) 於2012年4月24日(星期二)早上10時正公開發售,觀眾可透過本網站 或 致電購票熱線 31 288 288 購票。

依家好擔心gaga既安危
希望佢立即宣佈取消星期五場show同飛嚟香港
反正南韓咩鬼團體都反對佢去開show ...
阻住 發表於 2012-4-23 18:54

唔會有咩事啦. Gaga 嗰邊有足夠嘅保安.
做完場 show 就飛香港咯~ 期待哈哈... :)

依家好擔心gaga既安危
希望佢立即宣佈取消星期五場show同飛嚟香港
反正南韓咩鬼團體都反對佢去開show

sosad.........環球台都冇獨家,唉
hehehaha 發表於 2012-3-10 20:57

自作既都信到十足當官方咪仲sosad

Gaga 已經去咗 Korea 啦,下星期 5 首站演出 GOOD SHOW ! : )
btw , 好快就到香港站... ^^ 期待. ...
lokben 發表於 2012-4-21 20:37

落機個陣唔知會唔會又搵替身呢…

好快到,見到mother monster in  HK:lol

Gaga 已經去咗 Korea 啦,下星期 5 首站演出 GOOD SHOW ! : )
btw , 好快就到香港站... ^^ 期待.

【on.cc 東方互動 專訊】 百變天后Lady GaGa的5月香港演唱會掀起搶飛熱,就連其日本個唱亦同樣反應熱烈。GaGa原定5月10在容納約3萬人的琦玉SUPER ARENA開騷一場,就因門票開賣即被掃清,故主辦單位宣布5月12和5月13日假同場地加開兩場,望趕絕黃牛。

早排報紙講左
Lady Gaga 黎香港只會做一間電台同一間電視台訪問
電台會係數碼電台既梁思浩做... (好想爆 ...
星勤 發表於 2012-3-10 18:33

我仲以為係李志剛添...話晒佢專做外國artist訪問家嘛...

早排報紙講左

俾梁思浩做真係無語!~ -_-||~

早排報紙講左

下...點解唔係903?????
Lady Gaga之前唔係同903做過訪問咩.....佢地好似熟d喎..
數碼電台....乜野黎架?? :@

早排報紙講左

sosad.........環球台都冇獨家,唉

我反而想知佢會唔會上903做個世紀訪問
hehehaha 發表於 2012-3-9 01:25

早排報紙講左
電台會係數碼電台既梁思浩做... (好想爆粗)
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

唔知東張西望會唔會訪問埋呢LOL

我反而想知佢會唔會上903做個世紀訪問:D

過埋聽日
應該可以考慮下D黃牛飛LOL

Lady GaGaGaGa ! ! ! 加開最最最後一場7 May ! 請注意 , 門票今個禮拜五9/3早上10點只限"HK Ticketing同電話"發售 !
恭喜大家明天終於可以在沒有ladygaga 排隊黨

CONFIRM第4場......星期五賣 5月7號

你呢個算唔算係話叫做 " 多買多優惠 " ...  -,-

btw , 我都買好咗黃牛... 不過就買貴咗 d ,不過都唔緊 ...
lokben 發表於 2012-3-7 12:22

都算架 同埋條友係第一次炒飛 佢話佢上星期五上網試下就買到8張
跟住話之後幾日要上大陸 想快D一次過放晒佢

最後16400買左8張 5月5block a
2050@
CONAN617 發表於 2012-3-7 01:09

你呢個算唔算係話叫做 " 多買多優惠 " ... ;P -,-

btw , 我都買好咗黃牛... 不過就買貴咗 d ,不過都唔緊要啦,有得睇就開心. :)

咁平既
星勤 發表於 2012-3-6 16:31

最後16400買左8張 5月5block a
2050@

買左黃牛啦...2100 FOR 5月3 1580BLOCKA
CONAN617 發表於 2012-3-6 14:07

咁平既
論盡樂迷,敢愛敢恨

買左黃牛啦...2100 FOR 5月3 1580BLOCKA

maybe 最後加場...

今次肯定係唱 BTW album 嘅歌啦,話到明 BTW ball , xd
期待聽到 Black Jesus † Amen ...
lokben 發表於 2012-3-4 23:50

未有官方就排定先lol 黃牛們真得閒..
咁寫btw ball 都唔一定唱哂btw隻碟o既
今次應該幾有故事性的表演 間唔中岩用可能會唱舊歌

排咩?

我覺得今次會主要唱BTW的歌
俊仔 發表於 2012-3-4 23:04

maybe 最後加場...

今次肯定係唱 BTW album 嘅歌啦,話到明 BTW ball , xd
期待聽到 Black Jesus † Amen Fashion 首度 live !!!~~~ 全碟我最鍾意嘅歌. : )

元朗又有二三十人排緊啦
CONAN617 發表於 2012-3-4 18:45

排咩?

Why not we discuss what songs she will sing. From the BTW album, my personal favourite is ScheiBe :- ...
JasOh103 發表於 2012-3-4 22:02
我覺得今次會主要唱BTW的歌

Why not we discuss what songs she will sing. From the BTW album, my personal favourite is ScheiBe :-)
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影