返回列表 發帖
唔好意思,要搬嚟呢度覆 ... 冇台慶 post,喺 各大 覆就一定 OT

獎項貶值,係 棟仁的時光,唔係 袁偉豪
...
Bluejays 發表於 2018-11-20 21:35

明明三個女人一個因做得好咁多
今年男主冇乜睇頭 要捧佢今年的確係好時間

女主角就真係激烈得多

當袁偉豪都可拎視帝,俾埋kay拎女金可宣布全部獎貶哂值
iamsingingwong 發表於 2018-11-20 16:34

唔好意思,要搬嚟呢度覆 ... 冇台慶 post,喺 各大 覆就一定 OT

獎項貶值,係 棟仁的時光,唔係 袁偉豪
袁偉豪 值得拿獎 ... 三個女人 同 使徒2 都值

Alfred 有啲野,我真係挖埋個心出嚟都 defend 唔到
但 袁偉豪 我仲 defend 得到
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

YOUTUBE個SEARCH ALGO 是咪又改佐
SEARCH親都有一大堆唔關事既RESULT彈出黎

講得好好 美巧無一忽唔好
帥小寶` 發表於 2018-11-20 02:25

再肥d就再靚d

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2018-11-20 03:51

hotel 同 1996 呢啲豬隊友應該都係對家派出黎

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

小巧都有mv食煙同浸浴
所以女金confirmed.
hehehaha 發表於 2018-11-19 18:38

黑白wow

小巧都有mv食煙同浸浴
hehehaha 發表於 2018-11-19 18:38

講得好好 美巧無一忽唔好
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

小巧都有mv食煙同浸浴

芥哥你碌一個鐘ARCHIVE 出黎先啦眼訓呀大佬

葉生個嘉賓叫黃家正係咪巴打
b01091018 發表於 2018-11-18 21:35

黃家正咁出名都唔識

做乜呢排啲廣東歌廢到咁...
bagfgfcde 發表於 2018-11-18 12:05

呢d OK

劉卓軒 - 遇怪魔我急於變大個
鄧小巧 - 重陽
章尾而 - 已回不去
juno - 困獸.28

葉生個嘉賓叫黃家正係咪巴打
47. Bring Him Home
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

美祖首明月幾時有的聽
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

bagfgfcde 發表於 2018-11-18 12:05

希望紫薯媽媽快啲出嚟拯救眾生

公司電腦上唔到Gmail 同 Google Drive 我都理解
但 CM 都 400 埋
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

sor我心邪
咩toyz ?
hehehaha 發表於 2018-11-16 02:35

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E ... 7%E6%A5%AD%E8%B3%BD
week23

立立要同toyz專心搞機鳥
b01091018 發表於 2018-11-13 22:50

sor我心邪
咩toyz ?

今年有邊個係第一次出碟
劉卓軒
顏卓靈
仲有無
kwanie 發表於 2018-11-16 02:02

葉巧琳
The Boogie Playboys
Cassette卡式帶樂團
貳號碼頭?
張可盈?

今年有邊個係第一次出碟
劉卓軒
顏卓靈
仲有無

C君好男人,過幾年就結婚
week23

kwanie 發表於 2018-11-15 23:54

我覺得迷失竟比醒覺好~
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 22 冠軍歌:容祖兒 - 九秒九

JayantL 發表於 15/11/2018 23:45

http://www.cmusichart.com/discuz ... p;extra=#pid1239001

JayantL 發表於 2018-11-15 23:45

hehehe
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 22 冠軍歌:容祖兒 - 九秒九

回復 4868# hehehaha

pm左啦!
舞來舞去 不日內開始錄音。

拿急啦急啦撲得快過守門員

綁夢mv頭幾十秒係咪百人斬嘅概念

立立要同toyz專心搞機鳥
week23

下?下?下?
你坤哥咁嘅樣喎
hehehaha 發表於 2018-11-13 06:22

坤哥咪靚仔
呃到勁多蝦條
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

黃晉誠
2 weeks ago
第一次係m記聽到打了冷陣,好像鬼節歌曲...

which one of you did this?
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

我靚仔
John 發表於 2018-11-12 23:10

下?下?下?
你坤哥咁嘅樣喎

回復  John

post張相出來睇下有幾靚仔
黃家正 發表於 2018-11-13 05:08

PM me

回復 4864# John

post張相出來睇下有幾靚仔
舞來舞去 不日內開始錄音。

哇 連STAN LEE都.......
咩事呀依排.......
NO MORE CAMEO
唔可以再搵你係邊

多謝你帶咁多角色比我J

理想時代 是非黑白

無人想知
kayzzz 發表於 2018-11-12 23:07

我靚仔

我呢
John 發表於 2018-11-12 22:33

無人想知

kayzzz 發表於 2018-11-12 21:15

我呢

kwanie 發表於 2018-11-12 19:55

民主黨重奪搖擺賓州

今年叱咤風雲應該幾多花生食 日日世界大戰
我呢d都係星期六上黎出個榜 當睇連續劇笑下算 ...
Wonders 發表於 12/11/2018 21:27
好似幫派仇殺咁
無啦啦中流彈我都係出返去先

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
kwanie 發表於 2018-11-12 21:09

今年叱咤風雲應該幾多花生食 日日世界大戰
我呢d都係星期六上黎出個榜 當睇連續劇笑下算
我們的總和

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
kwanie 發表於 2018-11-12 21:09